- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
háttérben futó dolgokra is érdemes lenne ránézni
amúgy ha valami fut (pl. GPS) nekem is mintha jobban merülne mint fél éve nagyjából
de ahogy feltúnt, az sem mindegy, hogy mennyire van melege, mert autóban ha egyszer kiírja, hogy túlmelegedett onnantól kezdve bármit csinálok rendesen merül, hiába fújja rá a klíma a hideget, töltést sem veszi rendesen -
rnrn
aktív tag
-
vasalarcos
csendes tag
Ebben az árkategóriában keresek Dual SIM-es, Androidos (4) telót. Kéne legyen LED-e - zseblámpa funkció miatt.
És inkább legyen kisebb, mint nagy tepsi méretű. Eddig az OT-992D-t, meg talán még az X-POP-ot találtam elfogadhatónak.
De mi a különbség a kettő között kijelzőt leszámítva? Ebben tudtok segíteni? -
Lazargon
csendes tag
Ha egy tippet elfogadtok:
A one touch upgrade-t töltsétek le az Alcatel honlapjáról, rakjátok újra vele a rendszert.
Menjetek ki egy kellően szabad és viszonylag leárnyékolatlan terepre és ott indítsátok a Gps-t, amennyiben ott sem műkszik, akkor szervíz, mert hibás benne az egység. -
BOBAKILL
őstag
1, Töltsd fel a telefont teljesen.
2, Telepíted a telefonra Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
3, Telefon/Beállítások/helyszolgáltatásoknál kikapcsolod/kiveszed a pipát az összes szolgáltatásról. Sehol sem lehet pipa.
4, Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod és elindítod a Wifi-t.
5, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál bepipálod a GPS-t.
6. Kilépsz a menüből az alkalmazásokhoz mész és elindítod az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
10, Belépsz az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott megkeresed az YGPS-t és rányomsz.
11. Itt megjelennek a műholdak egyelőre piros pontokként. Felül az Information fülre nyomsz és az itt megjelenő ablakban alul először a "full" majd a "cold"-ot nyomsz. A sorrend fontos.
12. Ezután fent a Satellites-re nyomsz és kiviszed a telefont a teraszra, utcára, nekem elég volt az ablakhoz menni vele és figyeled a piros pöttyöket mikor válltanaknak zöldre.Kicsit várni kell és beugrik a pozíció.
Utána kilépesz a programból és kész is.
-
rnrn
aktív tag
-
Murphys2
tag
Nekem is 2 kártya van bent, de akkor megpróbálom kicsit részletesebben leírni.
"Személyek" ikonra kattints rá. Nem telefonkagyló, hanem ember alakzatú zöld ikonja van. Ezt tényleg rosszul írtam.
Válaszd ki azt az ismerősödet ott, akit be akarsz állítani.
Válaszd ki azt a telefonszámát, amelyikre SIM-et akarsz párosítani úgy, hogy hosszan nyomva tartod.
"Sim kártya társítása" menüpontot kiválasztod, és ott a kívánt kártyát.Nekem van olyan név, akinek egyik számát egyik kártyával, másik számát másik kártyával hívom. Ezt a beállítást használva nem lehet belekeveredni.
Remélem így már sikerülni fog.
-
Murphys2
tag
Személyek menü (Zöld telefonkagyló)
Személy kiválasztása
Telefonszámra hosszan rányomni
Sim kártya társítása menü.Ha az alapértelmezett megegyezik a kiválasztottal, akkor kérdés nélkül tárcsáz. Ha azonban az alapértelmezett más, mint a beállított, akkor rákérdez, de kijelzi, hogy melyik lett a számra beállítva. Ez így logikus, mivel ha például lefogy a kártyáról a pénz, akkor is tudd a számot hívni, ne keljen minden beállítást megváltoztatni.
Lehetséges, hogy valahogy át lehet fixre állítani, de nem hinném.
-
kisszoli0707
tag
Én máshogy csináltam!Nincs olyan bankkártyám,amivel pay pal-on keresztüli fizetést tudnék eszközölni,és van egy /szerintem/ egyszerűbb és kényelmesebb módja is a fizetésnek,ráadásul soha nem kell elmenni a bankba kártyát csináltatni,meg ilyenek!Az eljárást én is innen [link] tanultam meg,és remekül működik!Az OTP-s számlámról átteszek annyi pénzt az Unicredites számlámra,amennyi éppen a vásárolandó árú értéke,vagy pár forinttal többet és onnan simán levonódik a megfelelő összeg.Se több,se kevesebb!És visszafelé is működik!Nekem kínából utaltak vissza pénzt és forintra pontosan meg is kaptam!Azt az összeget meg már simán "átemeltem" otthon az Unicredites számláról az OTP-s számlámra és nem volt semmiféle kezelési költség,meg plusz levonások!Ja,egyébként én is azért csináltam először így,mert tartottam tőle,hogy "lenyúlják" a megtakarított kis pénzem,vagy még többet is,mint ami kellene a saját OTP-s számlámról!Így szerintem biztonságosabb!
-
krumplista
tag
Nekem jópár éves kártyám van, nem tudom ez mennyire számít. Amikor én másoltam Sim-re, akkor pl. a neveket lerövidítette, illetve minden adatot külön mentett el a régi telóm (pl. volt mondjuk egy Kovács Béla névjegyem, amiben benne volt a telszáma, meg e-mail címe, akkor abból egy Ková, Béla névjegy lett telszámmal, meg egy Ková, Béla névjegy e-mail-el.). Persze lehet, hogy a régi telóm nem volt képes ezt megoldani normálisan.
Végül úgy oldottam meg, hogy bluetooth-on átküldtem az összeset. ("Butatelefon" volt, Google szinkronizációt nem tudott, arról nem tudok mondani semmit.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest