- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa74
tag
Sziasztok
Kedvesem telefonja lett tégla és nem tudok mit kezdeni vele. Az alapján próbálom megcsinálni, ami a leírásban van, de a képeket nem találom sehol. Betöltöttem a scatter file-t, de 30%-nál ezt a hiba üzenetet kapom: Nem tudok tovább haladni és jó lenne ha lenne rajta működő oprendszer, mert csak a telenor logoig jut el, de 20 perc után is csak az láthetó. Köszönöm.Off
-
őstag
válasz JázminCsenge #2597 üzenetére
Huh. Nagyon szépen köszönöm a választ.
Akkor nem bántok semmit, így van 51 MB szabad hely a belső memóriában, RAM az kevés 30-35 körül mozog, ha nyomok egy clean memory-t a RAM Manager Pro-val, akkor lesz 80-90, de vissza is csökken utána.
Launchert (az a köralakú, talán a második találat a store-ban 'launcher'-re keresve, a nevét nem tudom), illetve élő háttérképet használ rajta barátnőm, ez bizonyára sokat megzabál a szabad RAM-ból.
Vannak erre vmi praktikák, h hogyan tartsuk stabilan, elfogadható szinten a szabad RAM-ot?
-
JázminCsenge
tag
-
őstag
Ismételten segítséget szeretnék kérni. Olyan kérdésem lenne, h az alábbi dolgok közül mik helyezhetőek át biztonságosan SD-re?
Beállítások, Bluetooth, alap böngésző, Google Áruház, Google Play szolgáltatások, Hangrögzítő, Hangtárcsázás, Jegyzetek, Kamera, Képtár, Letöltések, maga Link2SD program, Médiaalbum, Naptár, Naptár tárhelye, Névjegy, Óra, Rádió, SNSCommon, SnsContentProvider, Social, Social Lite (mi ez a négy vmi amúgy, elég sokat foglalnak), Számológép, Tárcsázó, Tárcsázó tárhelye, Telefonkönyv tárhelye, Üzenetek, Voice search, Zene
Köszönöm előre is.
-
Mond
senior tag
Most melyik a jó, az 5-6-os verzió vagy csak a 6-os cwm, rom telepítésnél?
[ Szerkesztve ]
-
delete76
csendes tag
Köszi a választ.Elég sokat olvastam a fórumot és én is erre a megállapításra jutottam.
A recovery menü első sora:Android system recovery (3e).
Feltelepítettem az SP flash Toolt,letöltöttem a recovery.img-t és az Android 2.3.6_MT6573_Android_scatter_985-t,download után végig fut a folyamat jelző piros csík 100%-ig és a végén egy ablak felugrik.Igazából nem tudom, hogy mi lehet,de Nektek lehet, hogy többet mond ezért becsatolom.
üdv[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok egy linket dobni a cwm-ről, amivel lehet is
telepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
atosan
veterán
válasz delete76 #2587 üzenetére
Szia,
Gondolom az 5. akárhányas cwm van fenn, az a helyzet, hogy azzal tudsz resetelni, de nem lehet vele telepíteni, miután megvolt a factory reset rá kell rakni a telóra a 6.0-ás cwm-et, csak azzal lehet telepíteni az új romot. Kicsit körülményesnek tünik, de egy idő után nagyjából az egész meg van öt perc alatt.Boldog Új évet!
-
delete76
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy telenor one touch c rom cseréjével kapcsolatban.
Bekapcsoló gomb+felhangosító gombbal indul a recovery menü,elvégzem a factory resetet,kiválasztom sd kártyán a fáljt. Elindítom a frissítést,de kiírja: E:signature vertification failed installation aborted.
Tudnátok segíteni?
köszi
üdv -
őstag
Az miért lehet, h a kamera elindításakor kiírja, h a kamera használata előtt helyezzen be sd kártyát? Van benne, fel is van csatolva. A link2SD miatt basztattam a memóriakártya partícióit, de úgy tűnik vmit elbasztam. Ha csatlakoztatom géphez, akkor látja rendesen, oda tudok másolni dolgokat, ha rámásolok zenét, képet, nem jeleníti meg...
szerk.: na azenéket látja, de a képeket nem és a kamera még mindig nem oké.
Tudnátok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
delete76
csendes tag
válasz papaja-xbox #2580 üzenetére
Sziasztok!
Köszi mindenkinek.Tehát akkor nekem a rom csere kellene?Ha visszaolvasok lesz róla itt infó? -
atosan
veterán
válasz delete76 #2578 üzenetére
Szia,
A rootolástól nem lesz független, ezzel csak remdszergazdai jogokat kapsz. Tehát tudod törölni a számodra felesleges appokat, ezáltal több tárhelyed lesz, és gyorsabb kesz töle a teló. DE ÓVATOSAN TÖRÖLGESS.
Jobb ha előtte elolvasol pár cikket a rootolásról.Boldog Új évet!
-
delete76
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy egy telefon rootolással, hálózat független lesz?
Alcatel One touch c-ről van szó.
köszi üdv -
atosan
veterán
-
papaja-xbox
tag
Üdv emberek tudom el tüntem de sok a meló :S
Ma kicsit gogglézgatam éss mit találtam [link]
erre az oldalra bukkantam és ez a szöveg a legérdekesebb Instructions to unbrick this specific model translated from papaya xbox's post at prohardver.hu Ez azért kedvesitt a zipp fájl mint kértétek a helyre állításhoz !!!! [link]
-
atosan
veterán
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Telenor One Touch C rootolással kapcsolatban. Elkezdtem megcsinálni a 66-os hozzászólásban lévő dolgokat, de az SP Flash tool nem akarja felismerni a kikapcsolt eszküzt. Próbáltam már hogy hang fel+bekapcs gombbal elindítom a telefont és úgy dugom rá a gépre, de ilyenkor telepített driver de a cdc eszközhöz nincs driver még win updaten sem. Lehet ez lehet a gond?
Tudnátok segíteni? -
Androidman
csendes tag
Sziasztok,valaki tudna segíteni nekem,sajnos tégla lett a 985-ből :S és nem tudom ujraéleszteni már nem vagyok kezdő az ilyenekben de most én is meg vagyok akadva :S root ment,cwm recovery ment,aztán csináltam mentést,fel akartam rakni egy custom romot de nem jött össze felvillant az android jel kb 5 Mp és ujraindult és addig csinálta amig le nem merült,vissza akartam restoreolni de az se jött össze szintén ugyan ez a hiba volt.most meg be se kapcsol,csak a töltést jelzi ha usb-n rádugom a pc-re...nem ismeri fel a flash tool se :S HEELLPP PLS.
-
szaszit
csendes tag
Sziasztok.
Segitseget kernek.
A problema a kov alcatel 985. Rootolva lett. Sd perticionalva, ketto is, de csatolo parancsfajl hibat ir a nagyobbik reszre. mindent leiras szerint csinaltam. probaltam ext 2,3,4, fat32, de semmi.. 5let?
Elore is Koszi[ Szerkesztve ]
-
Laca120
csendes tag
Sziasztok, regebben irtatok, hogy valamelyik rom fuggetlen. A dark ginger is az?
-
csabai72
csendes tag
Sziasztok,azt szeretnèm megtudni,hogy a rootolás alatt szüksèg van-e internet kapcsoatra.
Elõre is köszi... -
Winkie
csendes tag
Sziasztok, recoveryt hogy teszek fel a telóra? Ha már van fenn recovery akkor elég a programon belül rátallózni az újabbra?
-
atosan
veterán
válasz papaja-xbox #2548 üzenetére
Szia, remélem azért helyre jöttek a dolgog és minden oké.
Kitartás!Boldog Új évet!
-
papaja-xbox
tag
Üdv mindenkinek elnézést kérek hogy nem jelentkeztem de elegem lett nagyon som mindenből . "csodálatos rom " fejlesztésem is abba maradt mert nagyon kiborultam privát dolgok aki 20+ fölött van biztosan járt ebbe a cipőbe . A dropboxom beszart ezért se képek se semmi ha kell valakinek a cuccok elő kotrom szívesen .
-
-
kerlasz54
csendes tag
Segítség !!!
Sikerült "téglává" rootolni a mobilomat .Rootolás közben pillanatnyi áramkimaradáskor megszakadt a PC és a telefon között és már a scattert nem tudtam feltenni .Próbáltam papaja-xbox leírása alapján visszahozni az élők sorába de csak a format lett sikeres .A Dropbox-on nem találom a szükséges fájlokat és a képek sem jönnek le .A gépemen XP fut az eszközkezelőjében megjelenik az Alcatel Android ADB Interface 10-es hibakóddal "nem indítható" üzenettel .A driverekkel lehet a problémám ,hogyan tudnám tesztelni ? Tudnátok segíteni ? -
whiskeys
őstag
miért nem lehet sok lejátszót telepiteni erre a telóra?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
oza
csendes tag
Tisztelt fórumtársak !
Szükségem lenne 1 olyan komoly emberre aki rendbe tenné a telómat 985 dual sim ! Bp elviszem bárhova csak rakja valaki rendbe mert kicsit lassú, és gondolkodik mielőtt csinálna valamit és az igo is lassan indul el meg hiába van benne memó kártya nincs hely rajta !! Felrakhatsz rá bármit csak magyar legyen hogy lássam hogy mit is csinálok ! Csak komoly ember jelentkezését várom mert nem akarom kinyírni a telót azért nem állok neki magam mert ehez nem igazán értek !!!!!
Nekem hiába írod hogy ezt meg ezt tegyem rá amikor még a crackelés sem sikerül soha (és igen vannak ilyen emberek is akik nem a számítógép billentyűit nyalogatták kis korukban )
Privit várok ármegjelöléssel és telefon számmal(nem vagyok milliomos és nem tudok 10 ezret fizetni !)
Előre is köszi !Rohadt részegek! Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
-
Gyurinho92
tag
-
dannju
tag
Olyan kérdésem lenne hogy valahogy a videó hangminőségén lehet e javítani ?
-
Moil
csendes tag
OHHHH Nagyon nagyon köszönöm .. szuper progi ! Mindenkinek köszi a segítségért ... Sziasztok
-
Melack
veterán
Őt szedd le, tedd fel, és mindent látni fog - és be is tudod állítani.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Moil
csendes tag
Oké Köszi a segítséget csak azt nem értem miért nem látja a memória kártyát a telefon... az sd kártyáról szeretnék be állítani zenét hívóhoz ... ha segítene még ebbe valaki akkor azt megköszönném
-
wazowski
csendes tag
sziasztok szeretnék romot rá rakni lehetőleg magyart nem linkelne valaki és nem segitene hogy kell romot rakni? lusta vagyok vissza keresgélni megköszönném amúgy rootolva van a teló
-
Moil
csendes tag
Hát ez az ... ez az ami nem működik, pedig bűvölöm és mégsem megy
-
Moil
csendes tag
Oké köszi ez megvan , de hívófélnek még mindig nem tudok külön külön csengőhangot adni.... ha segítenél megköszönném
-
Moil
csendes tag
Sziasztok ! Segítene valaki nekem nem tudom a zenéimet csengőhangnak betenni.... állítólag program kell hozzá de nem tudom melyik program
-
atosan
veterán
-
Laca120
csendes tag
válasz Kamikaze240 #2523 üzenetére
rootolod és a gyári romra is tolhatod felfele sd kártyára az appokat link2sd vel.
-
Kamikaze240
tag
Sziasztok.
Valaki tud egy leirást küldeni hogy hogyan is lehetne erre a telefonra egy f@sza kis főzött romot tenni amivel lehetőég szerint meg lehet oldani azt hogy az appokat a mamkarira telepitse (mint például a pulse mini-n)?
Mert eléggé idegesítő hogy mindig rinyál a szabad hely hiánya miatt.
A válazokat előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek. -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek van értelme lecserélni ezt a telefont egy Vodafone Smart Mini-re?
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
EdStarK
tag
Szépen működik a darkginger feltettem hozzá timoka kerneljét, próbálgatom összehozni a swapot hátha bejön
-
EdStarK
tag
feltettem a darkgingert tök jol néz ki elég jol megyis, csak sehogysem jö össze MÁSODIK PARTICIO hiábateszem Fat32-re csak a tabletemet szartam most el, de nem tom miért lett ez vele, csak feltettem rá egy task killert és utána már nem kapcsolt be mikor ujra indítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Kurafi
csendes tag
Igen a gps is tökéletessen müködik Igot használok
-
Wesder
félisten
mert ugye akkor nem muszály factoryzni
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest