- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laca120
csendes tag
Sziasztok, regebben irtatok, hogy valamelyik rom fuggetlen. A dark ginger is az?
-
Laca120
csendes tag
válasz Kamikaze240 #2523 üzenetére
rootolod és a gyári romra is tolhatod felfele sd kártyára az appokat link2sd vel.
-
Laca120
csendes tag
TIMOKA swappos romjat valaki linkelje mar be, vagy toltse fel mert sehol sincsen.
-
Laca120
csendes tag
Beszereztem egy class 10 es samsung sd kartyat, de a ram expander azt irja 5 megaval tud irni es azert nemjo.. a csomagolason 20 mega iras van, 70mb/s olvasas. Akkor mit csinaljak most vele?
-
Laca120
csendes tag
válasz papaja-xbox #2340 üzenetére
papaja mibol erettsegizel? mert én info meg angol csutortokon de még nem tanultam semmit.. mit kéne ?
-
Laca120
csendes tag
válasz papaja-xbox #2281 üzenetére
Papa akkor menni fog a chrome is? egyébként engem az érdekelne, hogy mivel lehetne szerkeszteni az alap téma ( theme ) fájlokat, hogy saját speciál kinézetet lökjek neki
-
Laca120
csendes tag
Csak timoka cuccát linkeltem be, egyébként nekem 6.0 cwm van és wipe műküdik meg a rom felrakás is, vagyis mindent kipucol amikor rámegyek, utána már tisztán rakja fel a romot, nem marad semmi a telón.
-
Laca120
csendes tag
válasz papaja-xbox #1850 üzenetére
Èn csinaltam a weboldalt, hogy megtalaljak kulfoldiek is.
-
Laca120
csendes tag
Nekem amikor sikerült ujraeleszteni telot 2 fèle flash tool verzioval csinaltam. A 2 essel és a 3 assal, mert egyikbe ez volt a jó masikba az.
-
Laca120
csendes tag
Valaki tud olyan böngészôt ami elviszi a flasht egy picit is, mert opera minibe már utálom, hogy nem mozog a radar se idokepen.
-
Laca120
csendes tag
Eloszor is nyugi, règebben mar nem tudom hol nekem is ez volt. Full tegla volt a telo 1 honapon keresztul, vegul timoka megcsinalta a megoldast, felrakta dropbozra a cuccokat amiket fel kell flashelni. Nekem minden volt whole flash format minden de sikerult a telom. Ha nem ismeri fel a progi csinald azt hogy letorlod a drivert mikozben a telot radugod, kihuzod usb bol a telot majd bedugod ujra es telepited a drivereket. en sokat szerencsetlenkedtem a driverrel de jo lett.
-
Laca120
csendes tag
Igazából, hasonló a másikhoz, csak angol. Nekem nem ismeri fel a sim kártyát :\
-
Laca120
csendes tag
-
Laca120
csendes tag
Elméletileg 800 mhz felett lett a cpu, akkor a skype miért nem engedi a videóhívást? :\
-
Laca120
csendes tag
timoka és papaja-xbox nagyon profik legalabb valaki ert ezekhez a dolgokhoz. Nagyon hálás lehet nektek mindenki gratulálok, hogy ilyen ugyesek vagytok. Hol tanultatok meg ezeket igy osszerakni? sok buheralas meg tesztelgetès vagy valami konyvbol?
-
Laca120
csendes tag
szerintem jo megoldás lehet, ha megtudjuk csinalni, hogy vmi eredeti ics tema fajlait felulirnank ezzel. es nem kene ra launcher meg ilyenek.
-
Laca120
csendes tag
válasz papaja-xbox #1279 üzenetére
Köszönöm szépen a munkádat papa és ha tudok segíteni, akkor szólj.
Sztem egy nagyon minimalista rom is elég lenne, úgy hogy 60 70 megát foglaljon alapjában a rom, legyen benne a root és link2sd vel mindenki megoldhatja, hogy gyors maradjon a telója.
-
Laca120
csendes tag
Teljesen jól működik, minden cuccom megmaradt, és gps is jó.. csak ujra kell rootolni
mégsem, csak elnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
Laca120
csendes tag
A legfrissebb programokat, ha kell tudom biztosítani teljes verzióban csak írjátok le, hogy mi kell és feltöltöm egy oldalra majd data.hu vagy dropboxrol linkelem.
-
Laca120
csendes tag
Sziaztok, tudom már rég nem írtam, viszont minden nap figyelem az új hozzászólásokat. Most azt szeretném kérni, (majd hála papaja-xbox megoldásának, és wesder-nek a system mappáért) hogyha jó lesz a telefonom, akkor valaki letudná írni, vagy belinkelni egy oldalt ahol a link2sd használatát megtalálom mert nem teljesen értem.
Meg szerintem gyűjtsük össze azokat a programokat, amik stabilan és gyorsan működnek ezen a telefonon, gondolok itt a gps és egyéb hasznos holmikra. -
Laca120
csendes tag
sziasztok, milyen gpst ajanlanatok, ami jo is?
-
Laca120
csendes tag
az nekem is jó lenne, ics kinézet meg képtár kellene csak play áruházzal. másra nincs szükség, de amit elõttem irtak az jó.
-
Laca120
csendes tag
A rootolás sikerült
-
Laca120
csendes tag
na mostmár sikerült, köszönöm szépen Timooka
-
Laca120
csendes tag
nekem valamiért nem jó, a teló csak addig jut el, hogy bejön a telenor logó és annyi az egész :\
-
Laca120
csendes tag
Valaki légyszíves rakja már fel a régi update.zip et mert nekem az nincs meg :\ , és így nem tudom megcsinálni.
-
Laca120
csendes tag
válasz papaja-xbox #902 üzenetére
rootolt, de sajna nem enged smmit a root explorer es root browser sem. meg az átrakható alkalmazasokat sem heluezi at sd re
-
Laca120
csendes tag
Akinek sikerült timoka romjával megcsinálni a telefont, annak van valami megoldása wifire?
-
Laca120
csendes tag
én hogy tudom megcsinálni link2sd? mert formáztam az sd-t fat32 re, particionáltam primarybe, az is fat32
és a link2sd nem tudja létrehozni vagy beolvasni a particiot. Valami ilyesmit ír. Egyébként ahogy felraktam a romot cwm el, nekem rootolva volt, de nem engedi törölni a fájlokat a rendszerből :\ -
Laca120
csendes tag
válasz petyka73 #829 üzenetére
letöltöd a system mappát, mivel nekem nand flash hibát irt ki ha mindent akartam flashelni ezért egyesével tettem fel mindent, ugy hogy: preloader + dsp_bl beolvas a flash könyvtárból de minden más (system, uboot stb) a system mappából. Na így egyesével feltolod, ha kész akkor egyesével ugyan ilyen módon hogy dsp_bl + preloader marad a flash mappából beolvastatod vele a recoveryt a log mappából. utána cwm be bekapcsolod telót és felrakod a zip et
-
Laca120
csendes tag
sikerült megcsinálnom a telefont timoka leírásával vagyis picit másképpen összevissza raktam fel mindent a system mappábol mert driver gondok voltak, végül cwm felpakolta a telót.
minden müködik rajta, csak a wifi nem. Felismeri a hálózatot, kiírja hogy ip cím lekérése, de utána ujraindul az ip cím lekérése és nem akar csatlakozni. Mit csináljak? -
Laca120
csendes tag
Valaki tegye már fel az említett fájlokat, had kisérletezzek, mert már 2 hete tégla a telóm :\
-
Laca120
csendes tag
Sikerült csináljak az ot 985 telefonomból egy ot 918 at akit érdekel: pro_info fájlt ami 918d telefoné azt felraktam sp flash tools al + a többi fájlt(system bootloader stb.) ami viszont ot985 é. azután OTU updatelte és kész lett
-
Laca120
csendes tag
valaki feltenne nekem egy olyan fájlt, amivel a cwm ből tudom felflashelni telóra a rendszert?
olyan zip kéne mint a cyanogen vagy vmi nem tudom, hogy milyen lehet, nekem sima eredeti is jó, ha valaki megtudná csinálni.
-
Laca120
csendes tag
válasz JázminCsenge #705 üzenetére
azt ahogy pár napja fel is töltötted felraktam, csak valamiért nem jön be vele telefon, csak android rendszerig. (logo jelenik meg csak)
-
Laca120
csendes tag
válasz JázminCsenge #703 üzenetére
leírom, holnap meglesz, mert timoka85 segített benne, megírom majd holnap.
annyira sikerült, hogy az android jelig bejöjjön a telefon. Sikerült felraknom cwm et, és most azt szeretném kiprobálni, hogy valaki csinál egy rom.zip állományt és azt felflashelném a recoveryből. -
Laca120
csendes tag
valaki, tudna nekem adni egy sima rendszert erre a telefonra? tégla állapotból sikerült visszahoznom, fentvan clockworkmod de android jeltöl tovább nem akar menni.
-
Laca120
csendes tag
hogyan tudnám visszaállítani a bootloadert fullosan tégla állapotú telenor ot c nél?
se recovery se semmi. ha scattert beolvasom flash toolal és berakom boot loader meg preloadert akkor végigmegy a piros csík de utána csak az idő megy és nem csinál semmit. Szerintetek érdemes lenne szervízbe vinni? 3 hetes telefon. -
Laca120
csendes tag
timoka elküldenéd a fájlt lécci, küldtem email címet.
-
Laca120
csendes tag
és azt hogy tudom feltenni a telóra(pro info) hogy utána otu megcsinálja?
-
Laca120
csendes tag
válasz lacinenfiksu #665 üzenetére
Mtk usb portot nekem is felismer, de beraktam minden fájlt bootloader stb. sp flash toolba, és 47 perce csinálja a semmit, végigtölt és nem válaszol csak megy az idő, lehuzom usb-t és akkor is megy tovább mintha rálenne csatlakoztatva a telefon :\ nemtudom mit kéne, szervízbe így nem vihetem sztem mert gari akkor ugrott.
-
Laca120
csendes tag
Van egy 3 hetes Telenor ot c telefonom, vagy 2 hete rootoltam, azóta sok felesleges progit töröltem róla. tegnap fel akartam rakni egy ot 990 re szánt minimal romot, ami a 6. lépésnél behalt, azóta tégle lett a telefonom. Nem tudok belépni se recoverybe se sehova. Ebből a fórumból letöltöttem a gyári fájlokat, de sp flash tool végigfut, majd annyit ír ki, hogy BROM ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)
Mit tudok tenni, hogy visszaállítsam a telefonomat, találtam egy linket de nem nagyon segít nekem az a leírás.
http://mobility.forumsee.com/a/m/s/p12-9666-0153687--how-unbrick-your-mediatek-mt65xx.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kés topik
- CES 2025: Viszlát, TrackPoint!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PR-Telecom
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3964
- iPhone 11 128GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3963
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3962
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest