Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz whiskeys #2029 üzenetére
Nem, mert néha javíthat a teljesítményen, ha jól működik pl egy ram zabáló játék kéri a sok ramot, de a felét elfoglalják a gyorsítótárazott háttérfolyamatok, pl launcher ami a ramban marad, ekkor elindul a swappolás és nem nem loggol annyira a játék, mert kap még ram-ot...
-
crow89
tag
válasz whiskeys #2016 üzenetére
Hát atosan azt írta, hogy tesztelte valami ram zabáló cuccal és szerinte volt javulás...
Olvass utána mi az a swap és hogyan működik, ha jól tudom a gyorsítótárazott cuccokat mozgatja csak át a swap területre ram felszabadítás miatt... ha rágooglizol sok fórumon írják, hogy nem sokat javít a swap a teló teljesítményén... -
juhasz22
aktív tag
válasz whiskeys #1009 üzenetére
sp toolba scatter loading a flashfiles mappábol betolti a képfájlokat ezután format a utolso lehetoséget kell választani okéod telo rádug végigfut azután leszed aksi -ki-be azután ujra rádug minden marad az sp toolban ahogy volt de most a download fülre kell rákattintani ha kész akkor bekapcsol a telo és szürkén fog villogni leszeded aksi ki be azután preloader + dsp_bl beolvas a flash könyvtárból a többit android img kivételével egyesével a system mappábol flasheled rá FONTOS HOGY EGYESÉVEL CSINÁLD. ezután telo le aksi kibe telo bekapcsol de csak az android logoig sptool ujraindít scatter loading a preloader + dsp_bl beolvas a flash könyvtárból többi nem kell recoveryt pedig a log mappábol olvasod be MÁSOL NE LEGYEN PIPA CSAK A RECOVERY, PRELOADER, DSP_BL -nél Download fül telo rádug végigfut utána lehuz aksi kibe bekapcsol recoverybe és az update zipet rá installálod recoveryből
Itt találod hogy tedd fel az UPDATE.ZIPET
http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_ot-985_olcso_alternativa/hsz_987-987.html
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
zekeee07
csendes tag
válasz whiskeys #715 üzenetére
Akkor abban segítsetek legyetek szívesek, hogy milyen programot használtatok a partícionáláshoz? Én winxp és win7 alól próbálkoztam Home partition wizard-al, ezzel nem érzi a telefon a második partíciót, Easeus partition manager-nevezetűvel pedig azt írja, hogy sérült a kártya formázzam le. Próbálkozzak esetleg valami linux alapú dologgal?
-
ADP10
aktív tag
válasz whiskeys #121 üzenetére
Ez barátnőm telefonja, de volt már elég Androidos mobilom, tudom hogy mihez nem szabad nyúlni. Mondjuk egy nandroid backup nem lenne rossz arra az esetre, ha mégis eltévednék.
De köszi az ötletet, a kétes dolgokat inkább átrakom sd-re, minthogy töröljem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3964
- iPhone 11 128GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3963
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3962
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest