- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigiFARKAS
újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ,hogy van egy trend pluss s7580 telóm de téglát csináltam belőle,és nem reagál semmire .Se rekowery ,se download se semmi.Rádugom a számitógépre és a gép azt irja hogy "ISMERETLEN EZKÖZ".TUDNÁTOK SEGITENI ?LEGALÁBB A DOWNLOAD MODOT VISSZAKAPNÁM MÁR JÓ LENNE .SEGITSETEK KÉRLEK!
-
Officinalis
csendes tag
válasz JázminCsenge #66 üzenetére
Kedves Jázmin Csenge!
Az ADB és COM drivereket fel tudnád újra tenni? Sajnos már nem elérhetőek erről a linkről!
Köszönettel: Officinalis
-
Officinalis
csendes tag
Most kaptam egy ilyen mobiltelefont, Telenor One Touch C-t. A linkek sajnos már elavultak, nem lehetne valahogy felfrissíteni őket? Szeretném egy kicsit jobbá tenni a telefont rootolással...
-
Jusy
csendes tag
Sziasztok !
Továbbra sem tud senki gyári eredetei dual sim-es ROM lelőhelyet ?
Üdv. : Jusy
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Infó fel frissítés miatt olvasom a fórumot,látom most nagyon elveszett mindenki ezért írom pár sort.
Mivel jelenleg is működik a telefon de újra fel kell telepítenem.
Innen tudom frissíteni az emlékeketÚgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Kube
senior tag
Hali, csinálhatok róla egyet
(#3647) juhasz22: Köszönöm, megpróbálok vele valamit kezdeni, az a baj ez a talaj nagyon ingoványos nekem. Az ember hozzányúlni sem mer, nem tudja mi a jó stb stb
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
-
juhasz22
aktív tag
Szia
Only on PH! Only on PH!
Szerintem hagyd az alap romot rajta mert az a "legszebb" meg hát amúgy is a gányolt romok sem mondhatóak másnak ugyanis azok az alap rom gányolt/módosított változatának tekinthetőek.Használj takarított, rootolt, esetleg tweakelt alap romot és cserélj egy launcher ajánlom figyelmedbe a Holo Launchert.
A ROOT folyamat ugyan az ugyan azokkal a fájlokkal történik mint az egy SIM es verziónál.Azért, hogy segítsek konkrétan is megpróbálom röviden:
- ROOT by Qltsar,JázminCsenge
-Legfontosabb Tweak, hogy lényegesen több szabad RAM-od legyen. by wesder
Ennyi hirtelen ha bármi kérdésed van még, nyugodtan kérdezz!
Only on PH! Only on PH!
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
Van egy 985 D (dual sim) teló a birtokomban, arra tudok rakni valami működőképes romot? Droidhoz eléggé kezdő vagyok, jó lenne valami útmutatás.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
zsupyro
tag
Na,müxik a hetvenes kártyával is,nem csináltam semmit. Érdekes. Mégegyzer thx hogy itt lehettem...Pá
-
zsupyro
tag
Eszméletlen..felállt a rendszer.. működik..köszönöm hogy hagytatok kibontakozni.
Most már csak egyet nem értek,a teló telenoros ugyebár..Miért van benne vodás kártya? Nem néztem az összeomlás előtt,de ezzel kaptam az biztos. Létezik ennek független változata? Valaki? -
zsupyro
tag
Jó hír. Rájöttem hogy a Flash tool v2. miért ír inicializálási hibát induláskor,le kellett szednem a net framework 3.5-öt és jó lett. Ezzel már sikerült a download-olás ami a V3-as flastoollal nem.. Jelenleg bekapcsol a telo,bejött a recovery.. Most a 16-os pontnál tartok.. folyt.köv....
-
zsupyro
tag
9-es pontnál 100%-nál elakad,hibát ír.. Nem tudok tovább lépni,pedig mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Légyszí segítsen valaki..
-
zsupyro
tag
Elkezdtem a 2057-es hsz. alapján..
Sp flash tool inicializálási hibát ír, (xp-m van) . Leszedtem egy újabb verziót, ez már elindult..
Formázásig jó, felugrik a zöld kör, pipa.
Az első downloadtól viszont semmi sem sikerül... Azóta már a telefon sem kapcsol be...
Holnap folyt köv... Azaz ma... -
zsupyro
tag
Szisztok. Most került egy ilyen telefon egyik rokonomhoz, megkért hogy állítsak be google fiókot, a teló használt volt, a régi fiókot nem törölték le, gondoltam előbb eltávolítom, de csak úgy engedte ha gyári visszaállítást csinálok. Be is dobta a recoveryt, ahol nyomtam egy factory resetet, utána egy reboot systemet. Azóta nem indul el a telefon, a kis droidnál elakad és mindig újra indul... Mit lehet ilyenkor csinálni? Légyszi segítsen aki tud,még kezdő vagyok... Thx
-
-
medved
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Telenor One Touch C telefonom. A Telenort a napokban ott hagytam, és a UPC mobile lett az új választásom.
Az internet beállítással van gondom, telefonálni gond nélkül lehet. A telefon (magyar ROM) nem listázza fel keresés után a UPC 2G-UPC 3G szolgáltatókat, csak a TELENOR-T Mobile-Vodaphone hálózatokat. Gondolom emiatt a mobile internet nem is működik rajta, csak akkor, ha az Adat-roamingot engedélyezem.
Végignéztem a topikot, sokat tanultam. Megcsináltam a Root-olást, kipróbáltam a meglévő ROM-okat. Nálam a Timoka1.3 nem működik, valami hibás IMEI-t ír ki, és minden hívásnál panaszkodik. A CM7 fellistázza ugyan az UPC 3G is, de sajnos a roaming bekapcsolása nélkül ezen sem megy az internetelérés.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet? Gondolom nem nagy baj ha bekapcsolom a roaming engedélyezését, de országhatár közelében már gond lehet belőle!?
Köszi...
-
vargaj
csendes tag
Gyurinho92 :Elküldtem neked privátba a képeket de még nem válaszoltál mi lehet az oka.
[ Szerkesztve ]
-
vargaj
csendes tag
Sziasztok örült nagy segítség kellene mert van egy telefonom egy alkatel ot-985-ös és tégla lett meg brobáltam
újra rakni a leírás alapján de a formázás után nem megy tovább hibát dob ki mi lehet a baj. -
Nightman1
tag
Hello mindenki,remélem van valaki,mert átnyálaztam a fórumot,egy ismerős rámbízta ilyen telóját,lehidaltam hogy csak 3-4 rom van rá,ééééés hogy EGY SEM támogatja a dual simet.
Valaki tud nekem dobni egy MŰKÖDŐ linket dual simes romra,ami magyar,vagy így már sokat kérek? -
tdavid95
csendes tag
Most akkor melyik drivert kell feltelepíteni? Mert van msmdm.inf, qcmdm.inf, qcser.inf is (a 32bit\Vista\x86 mappában). A readme (számomra) nem segít, a Windows nem telepít semmit automatikusan. Ha ráeresztem az illesztőprogram keresést és kijelölöm neki a mappát, akkor nem talál semmit, ha listásan csinálom, akkor meg mindhárom inf-re ugyanazokat dobja be. Vagy valamit bődületesen elnéztem? Vagy ha jó, akkor melyiket telepítsem?
dave2
-
melcsi1250
újonc
Szerettem volna letölteni ezt az ADB és COM drivereket de azon a linken nem találom .Valaki segítsen .
-
Wesder
félisten
Sziasztok locale more appal magyarosítani lehet bàrmilyen romot elvileg telò nélkül. desire x-en pròbáltam, és oroszròl magyarra fordította
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Apósnak van egy ilyen telefonja, de menne ki németországba, így meg kéne tanítom más kártyát is elfogadni,de eddig csak ilyen mindenféle boxos megoldásokat találok.
Tudtok segíteni?
Köszi! -
Celithrandi
addikt
Hogyan tudnám az egész telefont újrahúzni? Valahogy nem akaródzik sikerülni.
köszi
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
kliberk
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a magyarítással együtt a timoka 1.3 féle rom-ot,a problémám az,hogy hiába írja,hogy root-olt a teló a root explorelben nem tudok a belső memóban pl. filekat mozgatni/törölni/cserélni!
Ez mitől lehet?Látszódni látszanak a fájl-ok,meg engedély is kap a Superuser-től,de olvasáson kívül nem enged változtatást (... because the file system is read-only.).
A Link2SD rendesen üzemel...
A Rom felrakása előtt factory reset,meg mindenféle törlés megvolt.
előre is köszönöm a válaszotokat... -
Nostresz
újonc
válasz Stirlitz #3612 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! A művelet sikeres volt, feléledt a kicsike Ne haragudj, hogy csak most köszönöm meg de sajna azóta a gépemet is újra kellett húzni meg vidéken is dolgoztam de a lényeg, hogy hasznos volt a segítséged! Még egyszer THX !
Nem vagyok láma de professzor sem! :-D
-
dannju
tag
asd
[ Szerkesztve ]
-
Manyox
újonc
Én a hard brickelt verziót 5000-ért adtam el a gyári töltőjével, és egy 200ft-os kábellel.
-
Stirlitz
senior tag
válasz juhasz22 #3615 üzenetére
Ez engem is érdekelne, asszonyé lesz cserélve jövő hónapban, nagyon szép állapotban van, csak hát gyárilag egy szarrakás, valjuk be. Nem figyeltem oda annak idején mit választ, ez az én hibám.. Én 2-3 ezer Ft-ra tippeltem árban, kíváncsi vagyok mi a reális piaci árra.
-
EdStarK
tag
Hello mindenki, most mikorra már ebből a kis talicskából valamire való vasat sikerült csinálni, sajnos meg kell válnom tőle. Ha esetleg érdekel valakit, nyugodtan írjon: Timoka ROM-ja van rajta, +az itt készűlt magyarítás +swap kicsit karcos de jól használható.
-
Manyox
újonc
válasz Gyurinho92 #3610 üzenetére
Nem, se recovery, se factory. Abban reménykedem, hogy pc ről újra tudom flash-elni, de Sp Flash Toolban a piros csík 100%-nál megakad és valami errort dob ki. Szóval a telefon a led-et kivéve teljesen tégla, de a pc érzékeli, csak flashelni nem tudok, de remélem fogok tudni. (egy csomó driver-t felraktam, sztem nem az lesz a gond)
-
Nostresz
újonc
Sziasztok! Adott egy Alcatel OT C telenor kütyü! Sajna téglásodott és szeretném helyre rakni ,viszont hiába olvastam timoka85 (#808) számú leírását sajna a hozzá tartozó linken már nem lehet letölteni a fájlokat! Ha valakinek még meg lennének a fájlok és megosztaná azt nagyon szépen megköszönném!
Nem vagyok láma de professzor sem! :-D
-
Manyox
újonc
válasz kerlasz54 #3606 üzenetére
Sziasztok, van egy ot-985 telóm, amit hard brick-eltem azzal, hogy sp flash toollal felflasheltem egy asszem "android.img"-et a "boot.img" helyére, most nem kapcsol be, se factory mod, se semmi, ha töltöm a kék led világít, de a képernyő fekete. A gép érzékeli nagyjából, de eddig nem sikerült piszkálni a romot. Nagyon fontos lenne, hogy minél hamarabb újra működőképes legyen! NAGYON KÖSZÖNÖM!
-
Gyurinho92
tag
válasz Rottweiler89 #3607 üzenetére
Helló!
Alapból sajnos sehogy... Viszont erre is van már természetesen app. Pl.:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icecoldapps.screenshotultimate&hl=huÉn ezt használom, be tudod állítani rázásra, vagy akár a "Search" gomb hosszani megnyomására is.
Sok sikert!
-
Rottweiler89
senior tag
Hello!
Hogy lehet képernyőképet készíteni?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
kerlasz54
csendes tag
Ez mar a veg kezdete ?
Feher vonal vizszintesen a kepernyon teljes szelessegben ,kb. 0.5 mm vastag .Egyebekben minden mukodik .Akku ki-be volt ,ROM csere volt .Sokat hasznalt keteves OT 985 .
Udvozlettel ;kerlasz54[ Szerkesztve ]
-
EdStarK
tag
Sziasztok, rég jártam erre látom sok fejlemény van a teló terén, az enyém is megérett egy szoftvercserére, alig döcög már, feltettem timoka romját és hozzá a magyarítást, érdekelne, hogy miként lehetne timoka gyári képernyőzárát kiszedni belőle, mert hiába van bekapcsolva a holo locker néha át veszi az uralmat a gyári a telefon felett és elég idegesítő számomra
-
Jusy
csendes tag
válasz pusi1981 #3600 üzenetére
ONE TOUCH Upgrade S 2.8.0 :
http://s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=da3fe135a51795bfe8765cf928f3a323&file=one-touch-upgrade-s-2-8-0-setup.exesp flash tool :
http://s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=1a36371c144c828a1e578a3fbdae578b&file=SP_Flash_Tool_v2.1134.00.zipTéglátlanítás állományai :
http://s3.toldacuccot.hu/dl.php?sid=847e10c34e8af45d046212fd03d4a2f6&file=alcatel_t%C3%A9gl%C3%A1tlan%C3%ADt%C3%A1s.zipasd.zip :
http://s1.toldacuccot.hu/dl.php?sid=61b2f12bd82d641eb3b598cdd7dc4c94&file=asd.zip[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vallás
- LG LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.