- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #8266 üzenetére
Így viszont lehet alaplapos, esetleg flash hibás.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #8261 üzenetére
Igen. Ezek kellenek:
- android.img
- boot.img
- cache.img
- logo.bin
- recovery.img
- sec_ro.img
- uboot.bin
- usrdata.img
- custpack.img
- ebr1
- ebr2
- mbrElvileg abban a letöltésben pont ezek fognak maradni, ha a két említett blokkot nem flash -eled.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #8259 üzenetére
Az összefoglaló szerint próbáld. Kicsit feljebb van hozzá letöltési link is.
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8094 üzenetére
Megpróbáltam újra, de ugyan az
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8089 üzenetére
És melyik wipe-okat kell? Én szoktam a wipe data/factory reset-et, wipe cache partition-t, wipe dalvik cache-t és a wipe battey stats-ot.
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8084 üzenetére
Köszönöm, mindjárt megpróbálom.
porterocka: Nem tudom, nekem is win 7 van.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #8084 üzenetére
Fura egyébként, hogy nem midenkinél működik ugyanaz a Flash Tool. Bár lehet a PC OS is befolyásolja. Én még mindig 7 -est szeretem, nem frissítettem 10 -re.
-
ubul23
senior tag
válasz
HollywoodBoy #7924 üzenetére
Nekem is volt ilyen jelenség ha belépsz a recoverybe és reboot-ra nyomsz nekem gond nélkül újra indul. Bár inicializál de nem minden alkalmazást nincs egy perc az egész vissza kapcsolás recoverybe lépéssel együtt. Nem tudom én sem mi lehet a hiba oka én még a boot patch-t is felraktam és ugyan ez van.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7922 üzenetére
Próbálj rá, hogy felteszed. Őszintén megmondom nem emlékszem már, hogy én hogyan csináltam. Meg most a telefonom is szervizben van.
Egyébként az is lehet, hogy az egyik zip feltett valamit, ami wipe után nem törlődik. Így hibát is okozhat.
Talán ubul vagy más jobban emlékszik a folyamatra.
Nálam jól működött a ROM. Sajnos minden hiba hardveres eredetű volt.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7919 üzenetére
Próbáld wipe után csak a CM ROM -ot feltenni, aztán bootolni róla.
Valamelyikkel nekem is gondom volt, de már nem emlékszem melyikkel. Talán a boot pach kavart be.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7908 üzenetére
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7905 üzenetére
Próbáld úgy download gomb után, hogy:
- akksi ki, kábel rá, akksi be
VAGY
- akksi be, kábel ráLehet a desktop OS is ludas benne, bár akkor már a mentésnél is gondok lettek volna.
Szerk.:
Az összefoglalós scatterrel. -
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7902 üzenetére
Ezek kellenek a visszaállításhoz.
- android.img
- boot.img
- cache.img
- logo.bin
- mobile_info.img
- preloader.bin
- recovery.img
- sec_ro.img
- uboot.bin
- usrdata.img
- custpack.img
- ebr1
- ebr2
- mbrPersze a többi sem baj ha meg van, de az pont nem fontos.
+ a scatter meg van az összefoglalóban is, de azért legyen meg Neked is.Amit kiemeltem vastagon, az normál visszaállításnál nem kell, de legyen meg, mert fontos.
A kép szerint annyi eltéréssel, hogy visszaállításnál kell a cache is. Ezen csak azért nincs mellette pipa, mert 4.4 -nél azt nem kell. Most nem találtam másik képet, és nem gépről vagyok.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7899 üzenetére
Nem csináltad meg a backup -ot már Flash Tool -ból? Vagy 4.4 -ről akarsz most.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7890 üzenetére
CTR[link]
MUT -hoz nem fontos a link, mert fent van Google Play -en. Szerintem az is oda mutatott, csak már új elérési utat kapott. ROOT kell előtte.
Viszont ha úgyis kéznél van a Flash Tool, akkor abból is fel tudod tenni. HA felmegy majd a 4.4 -es ROM, és rendesen be-boot -ol, utána.
Úgy kell csinálni azt is, mint ha teljes ROM -ot flash -elnél Flash Tool -ból. Ez esetben csak a recovery mellé kell majd pipa, és a CTR fájlt kell belinkelni hozzá. A scatter maradhat, ami az összefoglalóban is van.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7888 üzenetére
Az nem fontos.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #7886 üzenetére
Köszi, de már egy ideje nincs frissítve.
Sokáig nem voltam, azóta meg sok minden történt, és nem nagyon van rá szabad kapacitásom.
ROM:
X példány akkor gondolom gyári 4.2?!Elsőként Flash Tool mentés, aztán szintén Flash Tool -ból fel tudod tenni a 4.4 -es ROM -ot. Ezeknek a menete, meg az utóbbihoz a letöltés benne van az összefoglalóban.
Utána én azt javasolnám, hogy CM12 -t tegyél fel. Elég sok ROM van, de szerintem ez most a legjobb. Persze van MIUI, stock, Color...stb...stb. ezer minden. CM13 még nem igazán stabil.
Recovery -ből szerintem a 4.4 -es CTR a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest