- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen.
Az eldobálás lehet hardver (kábel, port, csatlakozó) és szoftver (driver, telefon szoftver) probléma is. Vagy lehet a telefonon kicsit mozog a foglalat és nem mindig érintkezik. Ez előfordulhat, ha valaki használja, rendszeresen tölti a telefont. Azt hiszem egy embernél korábban volt már gond a telefonon lévő USB csatlakozóval.
Ezért lenne érdemes kipróbálni másik USB porton és másik kábellel.
Nem tudom mit kezdett el flash -elni, minek jutott a végére. Gyanítom a TWRP csere önmagában elég kevés lenne. Mindenképp FT -lal kellene javítani a telefont. Illetve a partícionálással sem nagyon kellene próbálkozni, mert eleve össze-vissza van rá telepítve. A végén meg rosszabb lesz, mint volt.
simon0918:
Akkor lehet a 4.2 -n kellene megnézni. Vagy téved a teszt és nincs benne giro. -
törölt tag
Akkor hiába csinálsz TWRP mentést. 4.2 -es nem fog felmenni a 4.4 ROM -ra. Gyanítom még a recovery -ből sem tudnád betölteni, mivel az is változik. Tehát 4.4 -ben új recovery, és így új TWRP van.
Vagy a 4.2 vagy a 4.4 ROM -ot fel kellene flash -elni teljes egészében. Egészen biztosan azért nem indul el, mert két külön androidnak a blokkjai vannak fent. Ezzel 99% eséllyel javítható a telefon.
Próbáltad másik kábellel vagy USB porton? Amúgy a gyári Alcatel desktop app is rendbe tudja tenni a driver problémát.
Szerk.:
Itt a gyári app, One Touch Center. -
törölt tag
Ezt most nem teljesen értem.
4.4 gyári Flash Tool ROM -ot szeretnéd feltenni? Mi volt előtte a telefonon, miről csináltad a TWRP mentést?
Mert ha pl. 4.2 gyári ROM volt rajta, akkor hiába próbálkozol a TWRP mentéssel, ha félig (vagy meddig) elkezdted már feltenni a gyári 4.4 -et. Mellesleg 4.2 -es mentést nem fogsz tudni feltenni 4.4 alap ROM -ra. Meg az sem mindegy, hogy a TWRP -ben mit mentettél.
Amennyiben jól értem, akkor volt egy 4.2 gyári ROM, amire elkezdte flash -elni az FT a 4.4 -es gyári ROM -ot,ami megszakadt. Tehát félig ez, félig a másik ROM van fent, amiből nagy valószínűséggel nem fog felálni a gyári ROM.
Custom ROM ugye nincs a történetben? Jól értem?
-
zsozsito87
aktív tag
Szia Pali.
Megvan a 4.2 link -
zsozsito87
aktív tag
Nagyon nagy tévedés. A 4.4 amit ajánlok gyári Alcatel One Touch pop c7 KitKat rom mentés. Ami a7041D-s modellről készűlt és fellehet tenni a x-re 7041x-re. Van és lesz elég tárhelye és lehet SD-re pakolni
De ha a CM mellett döntesz az pedig 5.1.1 (lollipop). Igen mehet TWRP-ből sorban. Full factory reset és rakhatod a romot. Itt viszont van hiba. Az alkalmazást ugyan át lehet rakni az SD-re de ha újra indító d valamikor valamiért akkor azok nemfognak futni. Ezért inkább a 4.4-et ajánlom. -
törölt tag
Elvileg a hozzá adott papíron kellene lennie pontos műszaki paramétereknek, anélkül nem hozható forgalomba. Amúgy 1 amper a jellemző telefonoknál, lehet hogy ezért sipákol. Próbáld ki a saját kábelével összekötve, ahogy előttem írták, de szerintem ezen nem fog változtatni.
Amúgy érdemes meggondolni, hogy ki milyen power bank -ot használ, mert soknál elég ingadozó a kimeneti V/A, ami károkat okozhat.
-
draco31
veterán
Próbáld ki a telefonhoz kapott gyári kábellel. Én azt vettem észre, hogy nem jók ezek a kinai kábelek hozzá. Ugyanis vettem egy 2m-es microUSB kábelt hozzá, és ugyanezt a feliratot kaptam rá. Viszont töltöttem már kocsiban, másik töltővel, LG kábellel, Sony kábellel, és van Power Bankom is, 10400mAh-s, azt is szereti. Szerintem a kábeled a rossz, amit kaptál a kütyühöz, ha szerencséd van. Lehet az OTG tudás miatt máshogyan van bekötve, de csak találgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest