-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon0918
tag
válasz
zsozsito87 #8341 üzenetére
Köszi, én is maradtam annál, csak gondoltam megkérdezem hátha egy 6-os Androidból is van hasonlóan stabil ROM.
-
simon0918
tag
Az 1 GB-os particionálás pontosan mit takar? A telefon tárhelyét növeli meg 1 GB-al az SD kártya segítségével(így több alkalmazás feltehető)? Mi a pontos menete, mert nekem a leírtak alapján azt írta Recoveryben, hogy nem tudja mountolni :/
-
simon0918
tag
Nem jelentkezik az XOSP-nél Memory Leak? Ezt ajánljátok, vagy inkább a Török féle 12.1-et. Ahogy látom az egyik 5.1-es, a másik 6-os Android. A telepítés mindkettőnél csak egy 4.4-es gyári ROM felrakásával kezdődik, és utána csak a Rom, meg a hozzá tartozó dolgok? Ha esetleg kellene, ezt az SD particionálást nem értem :/
-
simon0918
tag
Az XOSP-nél előtte vissza kell állítani Flashtool-al a 4.4 gyári állapotot?
-
simon0918
tag
Amit leszedtem, ez volt: [link]
-
simon0918
tag
Be tudna valaki linkelni egy Flash Tool-os gyári 4.2 mentést? Régebben leszedtem egyet, de úgy néz ki, nincs benne az android.img fájl.
-
simon0918
tag
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, hogy a készüléket használnám "Vr"-al, viszont a videóknál kell a giroszenzor, és a tesztelő programok azt írják, hogy nincs a telefonban. Valóban így van? Mert én úgy tudtam van. Vagy csak a ROM miatt lehet? (CM 12.1)
-
simon0918
tag
válasz
simon0918 #8120 üzenetére
A 12.1-est sikerült felszenvedni, majd egy idő után random újraindult, és csak töltött, hiába kapcsoltam ki, vettem ki az akksit és indítottam újra. Az általad utoljára belinkeltnél konkrétan már a zipek telepítésénél gond volt. A ROM felment, a Gapps és az Sd kártya formázó hibát írt, a Led és elforgás fixáló szintén jó volt. A 12.1-nek pedig kezdtem megörülni :/
-
simon0918
tag
Például ennél a ROM-nál milyen sorrendbe telepítsek. Csináljak előtte egy Flashtool-os 4.4 visszarakást, vagy a mostani rendszert Wipe data factory resetel-jem csak le és utána mehet. És utána az adott zipeket milyen sorrendben tegyem fel? Az SD formázó zip miért kell?
-
simon0918
tag
Illetve a LED értesítő linkjét többször is megtaláltam, csak már nem tölthető le. Esetleg valaki tudna linkelni egy működöt, és a legújabb stabil MIUI 4.4-es ROM is érdekelne (feltéve ha gps, kamera, rádió is jó).
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8098 üzenetére
Igen, majd utána megpróbáltam először a CM 12.1-et, de ott mindig kidobta hogy leállt a com.android.phone. Próbáltam úgy hogy kihagyom a boot zipet, meg a root zipet, sőt még a gapps zipet is és ezeknek az eseteknek minden kombinációját
De sajnos mindig ugyan az. Ez után próbáltam párat az összefoglalóból, és eddig a LG G3 a legszimpatikusabb, viszont ide a LED probléma megoldó zipet nem találom.
-
simon0918
tag
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8094 üzenetére
Megpróbáltam újra, de ugyan az
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8089 üzenetére
És melyik wipe-okat kell? Én szoktam a wipe data/factory reset-et, wipe cache partition-t, wipe dalvik cache-t és a wipe battey stats-ot.
-
simon0918
tag
Sikerült a Flashtool, de utána csak CWM és TWRP Recoveryt találtam 4.4-re. A CWM-et felraktam,majd telepítettem a ROM-ot és a 2 zipet, viszont indításnál azt írja, hogy a com.android.phone leállt. Mi lehet a hiba?
-
simon0918
tag
válasz
HollywoodBoy #8084 üzenetére
Köszönöm, mindjárt megpróbálom.
porterocka: Nem tudom, nekem is win 7 van.
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8062 üzenetére
Jelenleg a telepítést a következőképpen gondolom:
1. ROOT King Root-al (4.4)
2. letöltöm a belinkelt Flashtool-os mentést a 4.2-ről (ha valami gond lenne később)
3. CTR felrakása (4.4)
4. 7041x android 4.4 (hivatalos 7041D-ről "portolt") lépések megcsinálása
5. CM 12.1 telepítése:-CM 12.1 ROM
-Boot Patch
-Gapps -
simon0918
tag
Rendben, megpróbálom akkor hétvégén a 4.4-et, abból is a CM 12.1-et. A stabil 12.1-es verzió alatt, amiben jó a GPS, meg elvileg minden, ezt érted?
Ha igen, akkor porterocka tanácsa szerint tegyem fel a dolgokat?
"CTR -ből.
Elsőként a ROM, aztán a két kiegészítő. Végén meg ROOT, ha kell." -
simon0918
tag
válasz
zsozsito87 #8056 üzenetére
Köszönöm, lesz normális netem, leszedem
Akkor már csak a 4.2-es MIUI Honor Rom kell.
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8051 üzenetére
Igen, láttam hogy azok 4.4-sek, csak hogy azok közül melyik ami előtt nem kell Flashtool(mert ezekhez nem volt írva), de akkor ahogy a kolléga írta mindegyikhez kell. Az érdekelt volna, hogy aki próbálta a 4.2-eket, melyik bizonyúlt a legjobbnak? A másik pedig hogy 4.2 és 4.4 között van-e nagy különbség?
-
simon0918
tag
Értem. Akkor előtte kipróbálom a Honor-t. Reméljük valaki talán előbb is fel tudja tölteni, ha nem, akkor természetesen megköszönöm ha feltöltöd. Esetleg 4.2-es Rom-ból melyik vált be a legjobban, amibe minden frankó volt?
Miben vehető észre különbség a 4.2 és a 4.4 között?
-
simon0918
tag
Jelenleg valami olyat szeretnék, hogy átváltani 4.2-ről 4.4-re,de úgy hogy evvel a FLASHTOOL-os dologgal ne kelljen foglalkozni, csak felrakok egy root-ot, recovery, rom. 4.4-ből a Lollipop Ehite V3, Pussy Fap, LG G3 és a Slimfresh érdekelne, mert úgy láttam ezeknél nem írja, hogy kellene ilyen.
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8045 üzenetére
Szuper
Még egy olyan kérésem lehetne, hogy 4.2-nél a MIUI v5 Honor Rom-ot feltudnád tölteni valahova, mert nem érem el. Esetleg erről valami tapasztalat, jó-e 7041X-re? Jelenleg a másik MIUI ROM van, és az is szimpatikus, de rápróbálnék erre is addig. Előre is köszönöm a segítséget, és persze minden eddigit is
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8033 üzenetére
Esetleg be tudnád linkelni amelyik szerinted jobb? Működik rajt az autofocus, gps, minden? Telepítésben egyszerűen csak egy megfelelő recovery, majd wipe, és csak mehet fel? Bocsi hogy ezeket kérdezem, de eddig csak 4.2-t raktam fel, abban voltam biztos, mert láttam hogy a 4.4 átírja a custompack-ot.
-
simon0918
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy szerintetek melyik ROM a legjobb, melyiket érdemes feltenni. 4.2 vagy 4.4, és ezek közül melyiket? És esetleg az értesítő LED-es fájlt valaki fel tudná tölteni? Néhány ROM már nem elérhető :/ Előre is köszi!
-
simon0918
tag
válasz
thetigerofma #5293 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy milyen a ROM, és pontosan hogy tudom felrakni? Melyik recoveryt tegyem fel? Utána kell az automatikus SD-re másolással foglalkozni, vagy meg van oldva? Ha nincs, hogyan tudom megtenni? Stabil a rendszer, értesítési LED működik? Vagy ha azóta van jobb, légyszives linkeld be, honnan tölthetem le. Előre is köszi!
-
simon0918
tag
Sziasztok!
Egy olyan kéréssel fordulok Hozzátok, hogy tudnátok-e nekem ajánlani egy jó ROM-ot? Olyanra lenne szükségem, amiben a szövegek, normálisan vannak elválasztva, vagy kipontozva, ha nem fér ki. Nem baj, ha angol. Továbbá az is fontos lenne, hogy a 7041x-re való verzió legyen, értve itt az 5Mpixel-es, autófokuszos kamerára. Sok ROM-ot kipróbáltam, de persze ami nagyon jó volt, abban nem volt autófókusz, és a LED értesítés sem jó :/ A LED-re olvastam, hogy van megoldás, de a fájl már nem érhető el az oldalon. Fontos lenne, hogy ne kelljen semmi komolyabb dolog hozzá, csak annyi, hogy valamelyik recoveryt felteszem, ott wipe, utána pedig jöhet a ROM-ot. Ez azért lenne fontos, mert láttam, hogy a 4.4-eseknél már kell kicsit szenvedni. Előre is köszönöm!
Ui.: Jelenleg ezt használom: Baidu ROM (Android 4.2). Eddig ezt találtam a legjobbnak, de hátha tudtok jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged