- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Én mondjuk így állnék neki a dolognak (persze csak saját felelősségre):
Átváltanék format fülre, majd auto format except bootloader és utána download módban próbálnám a szoftvert felrakni, de még mielőtt ezt megcsinálod legyen fullon az akksi, mert a format után lesz egy fehér leddel világító telefon előtted, ami ugye nem fog tölteni, amíg szoftver nem lesz rajta. -
TommyX_
őstag
válasz
#86973952 #8370 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Sajnos annyira halott volt a telefon, hogy csak a fehér led világított a tetején.
Eléggé kellemetlen érzés, amikor másnak próbál segíteni az ember és pont nála történik valami az adott eszközzel.
Csomó fórumot megnéztem, jó pár romot le is töltöttem, de nem akart feléledni a telefon.
Jól el is ment a kedvem az egésztől, de mondom ma adok egy utolsó esélyt a dolognak, hátha sikerül feléleszteni a telefont.
Amit ma találtam romot, egy Format (bootloader kivételével) majd download all módban fel is települt a szoftver és feléledt a telefon.
Csak ugye ebben nincs magyar nyelv, esetleg van olyan romod 7041D-re, amiben van magyar nyelv?
(Csak stock rom érdekel) -
TommyX_
őstag
Egy ismerősnek szeretnék segíteni, de megakadtam és szeretnék segítséget kérni.
Lenne egy Pop C7 2 kártyás telefon (7041D) amivel a probléma a következő.
Bekapcsoláskor Alcatel Boot animációnál meg áll és csak ismétli ezt.
Addig eljutottam, hogy kell a Flash tools és az fw ami meg is van, de a gondom, az, hogy amikor összekötöm a kikapcsolt telefont a géppel, akkor ugye el kezdi telepíteni a MTK 65xx preloader, de röviddel később kiírja, hogy a telepítés nem sikerült és elkezdi tölteni a telefont, a kérdésem az, hogyan tudnék eljutni odáig, hogy fw-t tudjak rárakni.
(Egy Galaxy Ace és egy Sony Xperia M-nél is hasonló volt a probléma, de ezeket meg tudtam oldani, csak itt nem jutok egyenlőre semmire.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest