- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #8262 üzenetére
Köszi de sajnos nem látja a számítógép a telefont. Ha bemegyek recovery-ben ott sem látja a gép, és ha kivan kapcsolva úgysem. Ha kivan véve az akksi és úgy dugom fel akkor csak veszettül villog a LED. Csak akkor csippan egyet a gép (jelezve hogy most észrevett valamilyen eszközt), ha rendesen megpróbálom bekapcsolni, de ugye ez tart kb. 5mp-ig mert ki is kapcsol a telefon a Logo megjelenése után.
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Van nálam egy halott 7041x. Nem bootol. A one touch logo után egy fehér kijelző fogad majd kikapcsol a telefon. Szeretném rá feltenni az alap 4.2-es ROM-ot, ugyanis ez van rajta, de nem vagyok benne biztos, hogy az én scatterem és az én flash tool mentésem jó lesz erre a telefonra is. Nekem is 7041x-em van és az alap 4.2-ről van a mentésem.
Ez működhet? Ha igen, melyik blokkokat toljam rá?Köszi előre is!
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #8085 üzenetére
Valószínű amúgy OS függő, mert haveromnál WIN7-en az összefoglalóban lévő Flash Tool-al csináltuk, nálam ugyan az nem volt jó WIN10-en.
@simon0918: Viszont mivel WIN7-ed van, akkor lehet elég csak a drivert fel tenned és mehet a mostani Flash Tool-al. (amit eddig is használtál, nem azzal amit az előbb linkeltem)
-
HollywoodBoy
tag
válasz
simon0918 #8083 üzenetére
Szia!
Tedd fel ezt a drivert: LINK
És csináld ezzel a Flash Tool-al: LINK
Nekem ez oldotta meg. porterocka segített nekem is.
Szerk.: Nekem is ugyan ez volt mint nálad, hogy a Flash Tool nem csinált semmit. A driver megoldja, de akkor meg hibát kaptam ami ebben a hsz.-ben van leírva.
A hibaüzenetet meg a feljebb linkelt Flah Tool oldotta meg. -
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #7923 üzenetére
Értelek. Köszönöm szépen!
Hát igazából mivel tegnap elég jól belaktam most nem kockáztatom meg, hogy felteszem azt a patch-et egy darabig csak ha már nagyon idegesít a dolog.
Mind írtam ha csak simán újraindítom akkor gond nélkül újraindul a telefon. Hát ha fullra lemerül az akksi és kikapcsol, vagy néha én kikapcsolom, akkor majd szívok a bekapcsolással maximum.
De ettől a hibától eltekintve szerintem kiválló ROM! Mégegyszer nagyon köszönöm az ajánlást!Gördülékeny, teszi a dolgát.
Másnem ha erre jár ubul vagy Gaboros, vagy más akinek van tippje akkor azt meghallgatom azért szívesen. -
HollywoodBoy
tag
Új fejlemény:
Egészen addig minden működik tökéletesen, amíg nem kapcsolom ki és be a készüléket. A bekapcsolás után (mindegy hogy kiveszem-e az akksit vagy nem), nem bootol be a rendszer, csak folyamatosan tölt. Fél órát is hagytam már, és semmi... Mivel ezt nem mindig csinálja - kb. 5-ből 3-szor -, így van esélyem néha visszakapcsolni, de akor újra azt a képernyőt kapom, hogy inicializálja a programokat. Majd ha az lement, akkor működik minden tökéletesen.Viszont ha nem a kikapcsolásra megyek, hanem az újraindításra akkor gond nélkül feláll újra rendszer és nincs fenn említett hiba.
Na nem pont ennek a hibának a megoldására van az boot patch? De ha azt felteszem, egyfolytába leállnak a processek.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #7909 üzenetére
Szia!
Köszönöm a Flash Tool linket. Ezzel már sikerült. Feltettem a CM12-t, aztán a boot patch-et. Majd miután bootolt a teló, folyamatosan process leállásokat dobott. De úgy hogy hogy nem is tudok kattintani másra mert 1mp-enként dobja.
Aztán feltettem a root.zip-et meg a gapps-et, és most is ugyanúgy dobja a process leállásokat. Ezzel mit tudok csinálni? -
HollywoodBoy
tag
Na most sikerült ez alapján feltennem egy vcom drivert, és most már legalább csinál valamit. De még most sem jó...
Azt kapom, hogy: "PMT changed for the ROM, it must be downloaded"
Kipróbáltam mindkét scattert... -
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #7904 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ezek megvannak, úgyhogy akkor hagyom a MTK DT-s mentést.Viszont a 4.4 nem akar felmenni SP-vel.
Így csinálom:
Miután betallóztam a scatter-t és a többi fájlt, kiveszem az aksit, és rádugom a telefont a gépre.
Download gomb.
Nem történik semmi és visszateszem az aksit. Ekkor továbbra sem történik semmi. Vártam már 10 percet is és semmi. El sem indul.
Így néznek ki a beállitásaim: LINK -
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #7891 üzenetére
Köszi, így fogok tenni!
MTK-ból root után nem megy a backupom. Ezzel el száll állandóan:
ERROR : Zero file, no space left on device!Azt írták itt más telefonnál Ph-n, hogy formatáljam telóról az SD-t (16GB van benne), majd próbáljam ékezet nélküli mappába menteni és új kábellel. Ezek közül mindent megcsináltam, de továbbra is ezt a hiba. Majd megnéztem a log-ot és ott pedig ez van:
24/04/16 19:56:49 - nodl_otp
24/04/16 19:56:49 dd: /dev/otp: Invalid argument
24/04/16 19:56:50 - ERROR : Zero file, no space left on device!Esetleg van valami tipped? Szeretnék egy komplett mentést csinálni mindenek előtt.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #7887 üzenetére
Köszi a tippet, akkor kipróbálom a CM12-t!
Igen, 4.2 van rajta alapból úgyhogy először ahogy írtad megy fel rá a 4.4. De a mentés közben elakadtam egy résznél... Biztonság kedvéért úgy voltam vele, lementek mindent a scatter fájlból. De az utolsó 'szegmenst' valamiért nem akarja. Itt a kép a hibáról. Nem gondolom, hogy ez a bmtpool olyan létfontosságú lenne, de sajnos nem értek hozzá, hogy pont az mire szolgál.
Hagyhatom? Vagy tudsz esetleg megoldást a problémára?
Köszi előre is! -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Most sikerült beszereznem egy 7041X-es példányt az egyik haveromtól, mert Ő "kinőtte".
Szeretnék rá valami frankó főzött ROM-ot tenni ami stabil, gyors és nagyjából az összes funkció működik. Melyiket ajánlanátok?@porterocka
Minden elismerésem az összefoglalóhoz, nagyon jól sikerült szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest