- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Sajna ennél a telónál valami hardveres gyík lesz.
A másik scatterrel végigment a telepítés rendben, viszont minden maradt a régiben, semmi sem változott.
Most vettem észre, hogy bármit csinálok vele, minden beállítást elfelejt egy újraindítással. Olyan, mintha beégett volna a memóriájába egy adott beállítás, programok, stb és azon kívül bármit módosítok, minden visszaáll újraindítás után a régi kerékvágásba.
Mintás feloldás van beállítva, azt kivettem 'Nincs.'-re, hogy egyszerűbb legyen, de újraindítást követően ugyanúgy a mintát kéri. Csatlakoztam wifi-re, letöltöttem a total cmd-t, felraktam a gyökérbe a MobileIUncle progit és a twrp recovery fájlt. MobileU root-ért kiáltott, gondoltam akkor MTKDT-vel rootolom, az valami hibaüzenettel leállt, nem rootolta, viszont restart után szintén minden a régiben, de úgy, hogy eltűnt a teltelepített T.CMD, a felrakott 2 fájl, a mobileu. progi is és még a wifit is elfelejtette. Flashtool-lal felraktam a twrp recoveryt, de restartot követően ugyanúgy a gyári recovery fogadott.
Inkább nem kínzom tovább a telót, mert még a végén valami jobban beakad rajta és totál vége lesz.
Megy vissza a gazdinak.Köszi a segítséget!
-
MPeter87
őstag
válasz
#86973952 #8251 üzenetére
Az adb driver install szerint rendben van a driver.
Flashtoolban be van tallózva az allin bin fájl és a scatter is. Úgy csinálom, ahogy a leírásban van, akksi ki, teló usb-re dug, download, akksi vissza és semmi nem történik. Ha a preloader és mobile_info elé is berakom a pipát, akkor is ugyanez. Kézzel egyik fájlt sem kell hozzáadnom, betallózta mindegyik sort magának. Download only van kiválasztva.
Mi hiányzik még vagy mit kellene máshogy csinálni?Lehet félreérthető voltam, a hiba: működik a telefon, majd amikor olyan kedve van, elkezd mindenre FC-ket dobálni és semmit nem lehet vele kezdeni, csak kikapcs vagy akksi ki.
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Adott egy ilyen teló (7041X), ami olyat produkál, hogy változó ideig jó, utána folyamatosan FC-ket dobál kikapcsolásig. Recovery-ben wipe-oltam, de ennek ellenére minden úgy maradt, mint előtte.
Jelenleg 4.2.2 rom van rajta. 3.4.5 kernel, 070FHG1 build number.
Tudnátok segíteni egy step-by-step leírással, hogy pontosan mivel és hogyan tudnám újra rakni a romot?
Olvastam az összefoglalót, de annak ellenére, hogy több telefont romoltam már, sajna nekem nem egyértelmű.
Amiket eddig letöltöttem:
- SP_Flash_Tool_v5.1352.01
- Ebből a hozzászólásból a gyári 4.2.2Ha esetleg van ajánlottabb rom, jöhet más is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest