Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #866 üzenetére
Hat ja, tenyleg eleg tudatlanok a voda ugyintezoi. A leginkabb az lepett meg hogy ennyire. Nem, nem vagyok pesti, videki vagyok, Szolnok mellett lakom Torokszentmikloson. Eszembe jutott idokozben amit kerdezni akartam.. Az akku nalatok mennyit bir? Mert nalam fel max egy nap. Persze most meg intenziven hasznalim a telcsit. Zene+net. Gondolom a proci szivja le, a kijelzo ketlem mert hiaba nagy a keppont eleg kaves, na meg kozepes fenyerosseggel hasznalom. A kijelzorol meg annyit hogy nekem nem a pixelek szamaval van a legnagyobb gondom, nem is a betekintesi szoggel(ezt a fogalmat itt halottam eloszor de totalis hulyesegnek tartom mert basszus szembol kell nezni a kepet nem jobbrolbalrolalulrol
szoval a legnagyobb bajom az elesseg es a kontrasz. De ilyenkor mindig eszembe jut hogy tizezerert mit varok..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest