Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DjDreams #863 üzenetére
Piros kb. magáról sem tud néha. Náluk nehéz bármiben is tanácsot kérni, amikor még a weboldalon is egymásnak ellentmondó dolgokat írnak. Sokszor még az árlistával sem azonos. Pesti vagy, akkor javaslom az Arénát és a KÖKI -t. Ott nagyobb szerencsével szoktam járni, és kicsit jobban is értenek a telefonokhoz. Bár telefonos témában tanáccsal nem nagyon fordulnék szolgáltatóhoz.
Én magasabb kategóriából használok telefont a POP C7 mellett, tehát van viszonyítási alapom. Amit inkább így fogalmaznék meg: Alsó kategóriás áron kapsz egy középkategóriás készüléket, alsó kategóriás kijelzővel és kamerával. Másszóval ő egy lutri a szolgáltatói piacon az alsó kategóriába. Erős hardvert kapsz egy olyan kijelző mellett, amivel igazából túl sok gond nincs. Oké, nincs magasan a ppi, a betekintési szöggel is vannak gondok, de vállalható. A fényképező részével nagyjából hasonló a helyzet. Én mindig azt szoktam mondani, hogy ezen az áron inkább meglepetésekkel lehet számolni, mint lemondásokkal.
A középső kategóriában is megállja a helyét, ami köszönhető annak, hogy jól össze van rakva a telefon, illetve a középső kategóriában sincsenek nagyon elszálva a készülékek. Én inkább alsó-középkategóriásnak mondanám. ÉS ha már itt tartunk, az összeszerelése is elég jó.
Már csak a Kitkat hiányzik a teljességhez. (Jó sokszor leírtam az utóbbi időben, hogy jöhetne már valami fw és láss csodát jött is. Remélem ha a Kitkat -ot jó sokszor leírom ez is valóra válik.
)
Igazából szerintem a saját UI sem rossz, bár én inkább EMUI -hoz és MIUI -hoz vagyok szokva. Ennek ellenére rendben van, azért én feltettem egy launcher -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest