- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosdan, de a téma ezen része nem ide való.
A szolgáltató leveheti a készülék hálózati zárát, illetve hasznélhatsz Turbo SIM-et is a "függetlenítéshez"
Bár kérdéses, ha megveszed VitaMAX-ban, plusz a függetlenítés (vagy a Turbo SIM), és már majdnem annyiban van a telefon, mintha megvennéd függetlenül, azon kívül a függetlenítéssel a jótállásod is elvész. -
Squirrel
őstag
Ja, lemondom a következő napi műtői programot, hogy felugorjak Pestre egy telóért
Prof. biztos örülne neki
Sajnos munka mellett ez már nem így megy
Kár, h. előfizetést mással nem lehet köttetni úgy, h. nem vagyok ott. Kíváncsi vagyok mennyien lehetnek eddig a 300-ban. Engem ez a házimozi jelentősen motivál a vásárlásban, ha nem kapnék, lehet h. várnék megnézni más - most érkező - készüléket is.
-
Kobe
veterán
ha a raktárban nyitogatott dobozok vannak az mr régen rossz sztem
az iGo sem a Tn keresztül kerül a dobozokba szóval még azért sem nagyon kell belenyúlni, ha előtted nyitják ki ok, de ha nekem nyitott dobozt adnának rákérdeznék h mi a garancia h az IMEi t én ütöm be először a honlapon
-
Kobe
veterán
mivel gondolom a telelfont is be kell mutatni (játék felételei közt az volt h személyazonosságot és a vásárlást is igazolni kell) elég furcsa lenne ha ismerős megkapná....mert ennyi erővel már a nagykerben lenézhetik az IMEI t, mellesleg ahhoz ugye be kell kapcsolni a telefont, ami a cosmagolás emgbontsa nélkül nem nagyon megy legtöbb esetben így elég furcsa lenne ha vevők tömegeihez kerülne felnyitott plombájú doboz
-
Kobe
veterán
hát, nem tudom. Legalábbis furcsának fogom tartani, ha a nem tom mlyen gsm bolt aki bevásárol valami angol firmwares verzióból kisebb készletet, és azt elkapkodták a hazai debüt előtt, simán részt vehet a játékban majd. remélhetőleg kiküszöbölik
vajon vodafone rárakja az undorító logóját erre a szépségre ? mmint a telefonra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest