Új hozzászólás Aktív témák
-
oroshazicsaj
csendes tag
válasz
vottokar #765 üzenetére
Egyébként pedig, egyszerre kell hogy megjelenjen mindhárom szolgáltatónál.
Ha nem egyszerre hozzák be, akkor az bármely szolgáltatóra nézve elég rossz színben tüntetné föl őket, hogy az ő előfizetői azért maradtak le mert...De 30-ig biztos hogy listára kell tenni! És tegyék is minél hamarabb, mert már nagyon várjuk!
-
oalex
senior tag
válasz
vottokar #755 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom. éppenséggel lehetne egy telefonszámuk, hogy az ember tudjon érdeklődni. Én nekem is 2 és fél órát kellet várnom, mikor voltam, hogy megjöjön az aznapi 15db. os szállítmány ami tuti, hogy aznap estére már elfogyott.
Sajnos csak akkor derül ez ki, ha oda megy az ember és vidékröl valóban nagyon necces.
elötte is kb annyit kaptak, ebböl számoltam ki a max 100 eladotatt idáig, Az hogy azota is kaptak e a nagy kérdés a most odameni szándékozóknak.De ha amugy is szolgáltatónál veszed meg, akkor nem érdekes. Házimozi meg lesz 3 hét mulva dögivel az apro hirdetésekben 50e alatt is. ha nagyon érdekel (biztos sokan el akarják majd adni). És akkor ugyan ott vagy ha megveszed valakitöl, hiszen te nem 150e fogod kapni a szolgáltatóknál hanem inkább 100 körül ha jól tipelek.
-
zsirostészta
csendes tag
válasz
vottokar #732 üzenetére
megjelen az új ipod touch és sokkal ollcsobb ez lesz nekem a lejobb választás
-
Dante252
csendes tag
válasz
vottokar #554 üzenetére
Engem sem igazán érdekel ez az egész ajándékozósdi... Az autós szettnek mondjuk örülnék, de ha nem kapok, az sem érdekel. Konkrétan a Telefon fontos számomra, ezért örülnék én is egy pontos megjelenési dátumnak.
Mindenesetre úgy gondolom, hogy jövő hétre sokkal okosabbak leszünk. Ez mondjuk nem változtat azon a tényen, hogy a Samsung szerintem ezzel a termékbevezetéssel/promócióval kicsit elszámolta magát. -
Szenky76
csendes tag
válasz
vottokar #408 üzenetére
Én nem látom ennyire pesszimistán a dolgot. Egy éve várok valami hasonló PDA-ra mert szükségem van rá. Ezért elmegyek megveszem. Természetesen nem fogok ott toporogni hajnalban valamely bolt előtt de biztos minél hamarabb +próbálok elmenni érte. Úgy gondolom abból bajom nem lesz ha az elők közt veszem meg, és ha valami csoda folytán még az első 300 ban leszek az szuper. Sőt én az autós tartónak is nagyon örülnék.
De ha egy aji sem jön össze akkov van egy F@sz@ PDA-m, amire 1ébként is szükségem van! -
Kobe
veterán
válasz
vottokar #404 üzenetére
errefelé is "falun" csak viszonteladó van, de azért azt nem igazán tisztességes 1 kalap alá venni a hivatalos T-ponttal. Nyílván ő maszek kisvállakozóként annyit rendel amennyit el tud adni és fixen el tudja adni, nem raktároz. Ellenben nem hiszem, hogy adott megyében ne lenne 50 kmes - 1 órás buszút körzetben egyetlen darab hivatalos T pont sem.A szifon esetében is pár nappal előtte kijöttek az árak, a dátum emg jóval előtte, itt is sztem tudni lehet majd a megjelenési dátumot, onnantól kezdve meg van menetrendek.hu, lehet nézelődni.
Ha ez megnyugtat, én is ezt teszem, bemegyek egy szomszéd városban levő hivatalos T-boltba -
<NewL>
addikt
válasz
vottokar #404 üzenetére
Ekkora felhajtást csinál most komolyan ez az egy készülék?
Meg vannak őrülve az emberek,pár haveromnak mondtam,hogy a következő telóm ilyen lesz,háát 20ból 1 ha tudta mi azaz omnia. lehet itt a Ph-n is van vagy 20 user meg ebben a topicban,aki szabályszerűen ölne egy omniáért. vagy van még rajtuk kivül másik 5000 ilyesmis emberke
Nemtudom,sztem nem lesz akkora felhajtása mint az 1K-s ipfonnak,sőt nem is lesz annyi belőle. szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest