Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"ha nem tévedek a Windows Phone 7-ben sem lesz flash. Ugyebár"
tévedsz. ugyebár."Fél év elég volt arra, hogy a videómegosztók 70%-a átálljon h.264-re is"
nahát, eddig egyetlen egyel sem találkoztam, csupa Flash, amerre járok."jelenleg egyetlen olyan platform sincs, amin gond nélkül lenne használható flash tartalom."
ha neked a Mac/iPhone/iPad jelenti az összes platformot, akkor igazad van."Valamiért engem megnyugtat, hogy adott platformra egységes fejlesztőkörnyezetben lehet csak alkalmazást készíteni és nem engednek be mindenfajta gány szart. "
mondd, tisztában vagy a natív alkalmazás fogalmával?"Gondolom a mindent csak a Store-ból telepíthetsz modell már az App Store előtt is a MS saját ötlete volt, hasonlóan a csak gyári alkalmazások futhatnak háttérben és a felhasználói felület lezárása is saját ötlet."
üzleti modellről volt szó, hogy jön ide az appstore, meg a multitask?"A KLM is biztos büszke arra, hogy a saját felhasználói felületük elnyerte a MS tetszését és fel is használták a mobil rendszerükben."
mivan
"A MS meg egyelőre nem gyárt saját WP7-es eszközt (de fog)"
nem fog."szigorúan megszabja a külsős gyártóknak, hogy mik a hardverkövetelmények, így a hardver platform is egységes és irányított"
annyira egységes, hogy van candybar, flip, slider, slate, stb. iPhone-ból hány féle van?"És ezt miként teszed meg a HD2-ddel? Tudtommal mobil platformokról van szó és ha jól tudom a flash nem erőssége a készülékednek sem."
Flash-ről volt szó, nem konkrétan mobilról, de ha mobilra kényszerülök, elindítom az IE-t é kész.
-
oO7
őstag
"ha nem tévedek a Windows Phone 7-ben sem lesz flash"
Márpedig tévedsz"A KLM is biztos büszke arra, hogy a saját felhasználói felületük elnyerte a MS tetszését és fel is használták a mobil rendszerükben"
Ezt a baromságot nemtom honnan szülted... a Metro UI -t az ms csinálta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Router gondok
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest