- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Arról volt szó, hogy megjelenéskor nem lesz benne a flash támogatás.
Azóta meg volt egy MS nyilatkozat a HTML5-ről.
Én nem lennék meglepve, ha később sem kerülne bele.--
A 2.2-es Android-ban állítólag már benne lesz a 10.1-es flash, majd azután meglátjuk. A jelenlegi Android-os flash plugin enyhén szólva is sok kívánnivalót hagy maga után. Ha a 10.1 is ilyen lassú, bugos vacak lesz, akkor nem hinném, hogy érdemes lesz rá számítani (a WP7-be is a 10.1-et akarják beépíteni később).
-
moonman
titán
-
oO7
őstag
-
A SL azért nem veszi fel a versenyt a Flash-sel graf. téren, mert a vektorgrafikát sokkal pazarlóbb módon tárolja, és sok grafikai effektet nem is tud leírni a XAML formátum. pl. nem lehet megváltoztatni, hogy két görbe kereszteződésénél keletkezzen-e összekötő pont, vagy ne, nem lehet görbe mentén gradienst létrehozni, nem tudnak a hozzá készült fejlesztőkörnyezetek együttműködni elterjedt grafikai programok formátumaival, vagyis csak erősen korlátozott mértékben. Ezeken kívül még van egy rakás apróság, pl. csontozás, inverse kinematics, fizika, animációs apróságok, stb.
Ezek egy része megvalósítható, ha tudsz programozni, és nem gáz, ha nagyra hízik a fájlod mérete.
A HTML5-re való áttéréssel én is egyetértek, szeretnék is pluginmentes webet, de a HTML5 jelenlegi formájában még nem tart ott, mint a Flash, de ha jól tudom, ez még változhat - remélem is, hogy fog változni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged