Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Arról volt szó, hogy megjelenéskor nem lesz benne a flash támogatás.
Azóta meg volt egy MS nyilatkozat a HTML5-ről.
Én nem lennék meglepve, ha később sem kerülne bele.--
A 2.2-es Android-ban állítólag már benne lesz a 10.1-es flash, majd azután meglátjuk. A jelenlegi Android-os flash plugin enyhén szólva is sok kívánnivalót hagy maga után. Ha a 10.1 is ilyen lassú, bugos vacak lesz, akkor nem hinném, hogy érdemes lesz rá számítani (a WP7-be is a 10.1-et akarják beépíteni később).
-
moonman
titán
-
oO7
őstag
-
A SL azért nem veszi fel a versenyt a Flash-sel graf. téren, mert a vektorgrafikát sokkal pazarlóbb módon tárolja, és sok grafikai effektet nem is tud leírni a XAML formátum. pl. nem lehet megváltoztatni, hogy két görbe kereszteződésénél keletkezzen-e összekötő pont, vagy ne, nem lehet görbe mentén gradienst létrehozni, nem tudnak a hozzá készült fejlesztőkörnyezetek együttműködni elterjedt grafikai programok formátumaival, vagyis csak erősen korlátozott mértékben. Ezeken kívül még van egy rakás apróság, pl. csontozás, inverse kinematics, fizika, animációs apróságok, stb.
Ezek egy része megvalósítható, ha tudsz programozni, és nem gáz, ha nagyra hízik a fájlod mérete.
A HTML5-re való áttéréssel én is egyetértek, szeretnék is pluginmentes webet, de a HTML5 jelenlegi formájában még nem tart ott, mint a Flash, de ha jól tudom, ez még változhat - remélem is, hogy fog változni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most nézem csak, hogy mi ez a KLM fasság. eszem megáll, hogy emberek ennyire korlátoltak. kék kockák... úristen. a többi nem is számít. najólvan, mentem ki a természetbe...