- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"akinek az Opera véleménye mérvadó, annak pszichológiai problémái vannak"
Végül is olyan sok mobil böngésző van a piacon, az egyik legnagyobb véleménye nem is számít. Csak azt kérdezném meg kedves moonman, Te melyik cég böngészőjét használod a HD2-dön???
" nehogy abban a tévhitben ringasd magad, hogy azért, mert többen is ezt vallják, még Jobs "indította" el a lavinát."
Nem is, biztosan csak álmodtam, hogy ez a hír is róluk szól, pedig ha nem tévedek a Windows Phone 7-ben sem lesz flash. Ugyebár
" jópár év kell csak ahhoz, hogy beérje, nemhogy eltűntesse azt a webről"
Fél év elég volt arra, hogy a videómegosztók 70%-a átálljon h.264-re is, nem túlzod te el ezt a jó pár évet? A mobil eszközök egyre dominánsabbak, jelenleg egyetlen olyan platform sincs, amin gond nélkül lenne használható flash tartalom. Szerinted ezt a piacot meddig fogja figyelmen kívül hagyni a legtöbb weboldal üzemeltetője?
"arra viszont várnám a magyarázatod, hogy miért lettek kitiltva az Adobe fejlesztőkörnyezettel készített natív alkalmazások az iTunes-ról"
Valamiért engem megnyugtat, hogy adott platformra egységes fejlesztőkörnyezetben lehet csak alkalmazást készíteni és nem engednek be mindenfajta gány szart. Lassan 1 hónapja használok Android készüléket és meg tudom érteni Jobs álláspontját, annyi hulladék, bugos, egymással összeakadó, a rendszert is belassító vacak alkalmazást már régen láttam, mint ezen a "szabad" platformon.
"a WP7-ben és az iPhone-ban semmi közös nincs. a szoftver kinézete, filozófiája teljesen szembe megy nemcsak az iPhone-nal, hanem az összes jelenlegi mobil OS-sel, az üzleti modellben pedig nem sok változott az eddigiekhez képest"
Reped a plafon feletted???
Gondolom a mindent csak a Store-ból telepíthetsz modell már az App Store előtt is a MS saját ötlete volt, hasonlóan a csak gyári alkalmazások futhatnak háttérben és a felhasználói felület lezárása is saját ötlet. A KLM is biztos büszke arra, hogy a saját felhasználói felületük elnyerte a MS tetszését és fel is használták a mobil rendszerükben.
A MS meg egyelőre nem gyárt saját WP7-es eszközt (de fog), viszont szigorúan megszabja a külsős gyártóknak, hogy mik a hardverkövetelmények, így a hardver platform is egységes és irányított, függetlenül, hogy ki gyártja azt."én van, hogy egész nap Flash-es oldalon dolgozom"
És ezt miként teszed meg a HD2-ddel? Tudtommal mobil platformokról van szó és ha jól tudom a flash nem erőssége a készülékednek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest