Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
redmonk' #222 üzenetére
azzal nincs baj, csak a másikat fikázni már nem oké
önmagához képest feljődött az Android, egyáltalán nem bughalmaz laggolós sz@r ami a "fragmentáció" miat csak súlyosbodik ez tévhit
a valóságban a fragmentáció ellen lépéseket tesznek, a optimalizálás is egyre jobb
az sgs-emen veszem észre a fejlődést ilyen téren(gyorsul)
ha azt mondom egyre gyorsulnak a procik és egyre optimalizáltabb a droid, akkkor eltűnik a mikrolagg, ebben mi a hihetetlen, szerintem logikus
mit kell ezen vitatkozni? ezt nem értem
ugyanígy a WP7 is fog engedni idővell bizonyos dolgokat pl témákat talán és kijavítják a hiányosságait
-
Pete55555
addikt
válasz
redmonk' #153 üzenetére
"Személy szerint nem hiszem, hogy megtudná előzni az Androidot de egyrészt nem is érdekel másrészt nem is várom el a WP7-től."
Épp ez a lényeg, ezt akartam eddig is elmondani, csak mindenki ugy értelmezte, hogy szidom a wp7-et mert "NEKEM"??!! nem tetszik.(és még nagyonsok ismerősömnek sem, nem csak a saját véleményemre alapozok...) Jó rendszer a WP7, de még kiforratlan, és a sajátosságaiból adódóan nem fog annyira elterjedni, mint az android.
Mellesleg, jelenleg igy néz ki az SGS-em:
Magam is meglepődtem rajta, de mikor kipróbáltam androidon wp7 launchert bejött, de maga a wp7 belső szerkezete (pl:szöveg fele látszik a képernyőn, naaaagyon minimalista kinézet), bluetooth fáljtranszfer nincs, usb mass storage nincs, illetve a testreszabhatóság gyakorlatilag 0, ezek miatt nálam ki van lőve a WP7. De hangsulyozom ettől még nem tartom rossz rendszernek, és elhiszem, hogy sokaknak tetszik, de a lényeg, amiről a cikk szól, az eléggé utópikusnak tűnik számomra. -
joey04
titán
top3-ba nem olyan nehéz bekerülni azért hosszabb távon. symbian halott lesz, ios csak felsőkat, rimet le kell nyomni, szóval droid mögött a 2. helyet illene hozniuk, hiszen már most is van 70k-s wp7. az zavarhat be, ha lesz valami olcsóbb iphone. de akkor is meg kell legyen a 3. hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest