Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
Remus389 #202 üzenetére
Ne vagy gyenge.
Ilyen durva fanatizmussal csak iPhone topikban találkoztam eddig.
De emlékeim szerint, mikor becsaltál minket a hülyeség tengerébe, hogy veled pancsoljunk, épp azt bizonygattad: ELFOG tünni a lagg. Majd!
Erre most ott tartunk, hogy csak a múltban akadt meg a droid, és a DHD-m is gagyi volt.
Miként Karma összegezte a problémám: sosem tudod mikor és miért akad meg az Android.
Nem utáltam a DHD-, nem volt gagyi Froyo-val sem, de igen, INDOK nélkül akadt meg, úgy, hogy szinte semmi nem terhelte a háttérben. Aztán szaladt tovább vígan.
A Zöld Isten csak akkor fogad el fôpapjának, ha az érzékeid uralhatja? S a lagg szó TABU?
Használj negyed évig iPhone-t, majd WP7-et, azután lesz viszonyítási alapod. Gyanítom idegesítôen nyögve nyelôsnek éreznéd a Droidot. De amíg videók alapján fikázol vagy istenítesz valamit, nincs mirôl beszélni. -
winhelper
tag
válasz
Remus389 #192 üzenetére
Ne haragudj, de olvasó módba vagy kapcsolva, mint a Terminátorok küldetés elôtt, hogy ne gondolkodjanak???
Mondom DHD-m volt, Desire HD, 5 hónapig. Nem 1.6 és nem 600MHz.
Nem tudok amúgy többet hozzátenni, mint az elôttem szólók.
Tényekkel akarsz vitatkozni. Ez nem túl etikus. -
winhelper
tag
válasz
Remus389 #189 üzenetére
"Az android egyre optimalizaltabb es a procik egyre gyorsabbak idovel teljesen eltunik a lagg."
Gratulálok.
A WP7 kezdettôl nem szaggat, az iOS 416MHz-en sem szaggatott a 2G-n.
Felsôkategóriáról beszélek, DHD-rôl váltottam.
Mert két magos procin is szaggat a Zöld Isten.
De ha neked erre áll fel... -
winhelper
tag
válasz
Remus389 #186 üzenetére
Nem lassú a Zöld Istened, mert baromi gyorsan meg tud akadni indokolatlanul, gyakorlatilag késedelem nélkül és azon nyomban.
"addigra en mar reg ott vagyok az androiddAL". Ja, a traumatológián agyrázkódással, mert belegörgettél a névjegyekbe.
Megnéztem a SGS2 videókat, tényleg csak ritkán akad meg és csak kis időre.
Tisztán látszik, hogy nem használtál WP7-et, csak fikázni jöttél be, szóval bocs, de trollkodásért nem tudok kulturáltabb kommentet írni. -
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #178 üzenetére
Engedd meg, hogy vitatkozzam.
A naptár az igényeim kielégíti, de ez szubjektív.
Viszont véleményem szerint a People HUB és a Pictures HUB a legnagyobb erőssége a WP7-nek. Javaslom ,ha lehetőséged van nyomkodj meg egy WP7-et hosszabban.
Szerintem ilyen látványos névjegyzék és galéria egyik platformon sincs.
Nemhogy puritán, de a legösszetettebb.
Minden egy helyen, látványosan animálva és hatalmas vásznakon játszódik. Ráadásul mindkét tile élő is, plusz a pictures HUB háttere dinamikusan változik.
És még lehetne folytatni a Facebook integrációval akár a people, akár a pictures-ben.
Számomra épp ezen dolgok, amik kiváltják a "pofám leszakad" érzést.
Mókus vakítás? Valóban.
De gyors és látványos.
És nem akasztja meg a rendszert. -
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #176 üzenetére
Teljesen igazad van a launcher cserével.
Ha olvastad ebben a témában a hozzászólásaim, akkor láttad, nekem már a HD2-n is Merto UI volt, tehát kifejezetten tetszik a felület. A másik, hogy épp a launcher cserélgetést untam meg és az állandó buherálást. Ez a saját véleményem, de szerintem sokan vannak így vele, akik WP7-et használnak manapság. -
winhelper
tag
Tudod az a szomorú, hogy fogtam a kezemben, főzött rommal, felszabadított memóriával (512Mb, reklámozta a srác büszkén).
Talán nem véletlenül van az a processzor HVGA felbontásra skálázva, lásd GT540, X8, HTC Legend. Szerintem a sebesség és a folytonosság relatív, miként nemrég Dr.Anonymus kollégával is megtárgyaltuk.
Plusz a logikád követve: a legjobb autó a régi Suzuki Swift, nézd csak meg a városi forgalmat. Nem én mondtam. -
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #170 üzenetére
Így van.
-
-
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #163 üzenetére
Nem támadni akartalak, csak nem érzem életszerűnek.
A DHD-m sem fagyott és a barátom Dézije sem, nem is írtam ilyet, de sajnos a gyári romokkal az Androidok épp a használható szinten vannak.
Én WM-ról váltottam Androidra, és arra kellett rájönnöm, hogy cseberből vederbe kerültem. A régi WM és a Droid is ugyanannyira nyitott, csak épp ugyan annyit kell buherálni és ugyan úgy a főzött romokról szól mindkettő.
Én viszont fél év múlva sem látok fantáziát a Droidban. Ezért poénkodtam a 10.0-val.
Szerintem szimplán más az igényünk.
És az én igényeim az Android nem tudja kielégíteni főzött rommal, tuningolva sem.
A Desire szánalmasan lomhanak tűnik így is a WP7-hez képest.
Pedig barátom örül és mindenkinek fényezi, mekkora király most a telója. -
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #160 üzenetére
"sajátosságaiból adódóan nem fog annyira elterjedni, mint az android."
Ne haragudj, de ez pont olyan jövőlátás, mint maga a témaindító írás, melynek értelmét én magam is megkérdőjelezem.
Emlékezzünk csak a 2007-es évre és az iPhone 2G-re. Ki tudta akkor, hogy felforgatja és visszavonhatatlanul átformálja a mobil piacot és az Apple fogja diktálni a trendet?
És épp ezért használok WP7-et, hogy ne az Apple diktálta trendet keljen követnem. -
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #147 üzenetére
Én meg kifejezetten ajánlom a váltást.
DHD-ról váltottam. Az szar?Vagy elqurt?
Barátom rendszeresen engem nyaggat, Desire-t használ s engem talál meg, hogy tegyek rá főzött romokat. (Még jó, hogy az asszony elvan a moddolt x8-al, s miatta nem kell Androiddal szívnom). Lehet hogy valami komoly gond van a HD7-el nálad, de nekem a főzött rommal sem volt gyorsabb a DHD mint az Optimus7.
Barátomra visszatérve: a Desire bár ugyan az a hardver, de képtelen megközelíteni az Optimus-t, akár milyen rom is van rajta.
Sense felülettel meg alapból vicces a boot után, ahogy 2 percig nézed, mert használhatatlan addig a teló.
Ebből a konklúzió: nem a Desire vagy a DHD-m volt szar. Csak az Android az. Talán majd a 10.0 StrawberryCake és a Qualcomm Watermelon processzor, 4000 maggal megoldja ezt a gondot.
Amiket leírtál hiányosságok valóban megvannak, de ne feledjük, hogy egyrészt a magyar nyelv hiánya miatt van a felsorolt problémáid java, másrészt hogy egy 6 hónapos rendszerről van szó. Hol tartott az Android fél év után? Vagy az iOS? -
winhelper
tag
Príma kis flame keltő cikk.
Lassan a WP7 beéri az Apple-t, mert ugyan akkora vitát generál.
Itt sokan hajlamosak a saját ízlésük és véleményük általános igazságként hirdetni. De miként az sem mondható meg, hogy a WP7 mekkora részesedést szerez majd, az sem jósolható meg, hogy hány ember kattan rá a NOKIA jóvoltából erre a rendszerre.
S ha már a kedves Android fanboy-ok fikázzák a Metro UI-t, akkor jegyezzem meg, hogy a környezetemben érdekes módon mindenkinek tetszik a rendszer, mind egyszerűen kezelhető felépítése, mind pedig "folyékony" gyorsasága miatt. (s különben sem fikázunk olyat,amit nem használtunk aktívan, legalább pár hétig. Plusz hiába védünk olyan rendszert ami a kétmagos Tegrán is lag-ol.)
"szűk rétegnek tetszik" ? vagy miként én is, meg jó pár HD2 tulaj, már a megjelenés előtt Metrót húztunk a WM6.5-re. Én konkrétan elhagynám a rendszert, ha változtatnának a UI-en.
Az igehirdetőknek és igazságosztóknak meg üzennem, gondolkozzanak el azon, hogy vajon mond pl a HTC név valamit az átlag embereknek?
Elárulom, semmit sem!
Azt sem tudják, hogy létezik ilyen nevű telefon.
De mégis az ő vásárlóerejük alkotja majd a statisztikákat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged