- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Remus389 #216 üzenetére
Ez olyan mint a csempe, ragaszhatsz rá sok matricát, de attól még szürke csempe lesz.
Ha elmagyarázod nekem, miért leszek boldogabb az akadós 3D wiccsdzsettektől, meg a hasonló pszeudoorgazmikus vizuális addonoktól, ha napi 8 órát dolgozom, és a telefonom is használom, akkor leborulok előtted.
-
winhelper
tag
válasz
Remus389 #202 üzenetére
Ne vagy gyenge.
Ilyen durva fanatizmussal csak iPhone topikban találkoztam eddig.
De emlékeim szerint, mikor becsaltál minket a hülyeség tengerébe, hogy veled pancsoljunk, épp azt bizonygattad: ELFOG tünni a lagg. Majd!
Erre most ott tartunk, hogy csak a múltban akadt meg a droid, és a DHD-m is gagyi volt.
Miként Karma összegezte a problémám: sosem tudod mikor és miért akad meg az Android.
Nem utáltam a DHD-, nem volt gagyi Froyo-val sem, de igen, INDOK nélkül akadt meg, úgy, hogy szinte semmi nem terhelte a háttérben. Aztán szaladt tovább vígan.
A Zöld Isten csak akkor fogad el fôpapjának, ha az érzékeid uralhatja? S a lagg szó TABU?
Használj negyed évig iPhone-t, majd WP7-et, azután lesz viszonyítási alapod. Gyanítom idegesítôen nyögve nyelôsnek éreznéd a Droidot. De amíg videók alapján fikázol vagy istenítesz valamit, nincs mirôl beszélni. -
válasz
Remus389 #206 üzenetére
Hogy tudtam hogy ezt fogod mondani
A settingses lag durvább mint a 3:43-as, dehát pont ez az Android szépsége, sose tudni mikor és mennyire szaggat be.
Az igazságod is aranyos, egy lassan egy éves modellt megver egy circa két hetes, két magos csúcsgép. Pisloghatsz majd (azaz pontosabban bekötheted a szemed, bedughatod a füled és kiabálhatod, hogy "dehát az SGS a király"), ha kijön a 4S.
-
válasz
Remus389 #202 üzenetére
3:43-nál nagyon kemény, ahogy elhúzza az ujját a widgetlistán és fél másodperc múlva mozdul meg, erre igazán büszke lehetsz
Ez az a lag, amiről mindenki beszél, és sok fanatikus tagadja, pedig ők maguk is mutogatják. A JVK ROM mentségére szóljon, hogy más gyakori beakadások, pl. alkalmazáslista meg a homescreenek közötti lapozás itt tényleg teljesen semmisnek tűnnek.
-
winhelper
tag
válasz
Remus389 #192 üzenetére
Ne haragudj, de olvasó módba vagy kapcsolva, mint a Terminátorok küldetés elôtt, hogy ne gondolkodjanak???
Mondom DHD-m volt, Desire HD, 5 hónapig. Nem 1.6 és nem 600MHz.
Nem tudok amúgy többet hozzátenni, mint az elôttem szólók.
Tényekkel akarsz vitatkozni. Ez nem túl etikus. -
joey04
titán
válasz
Remus389 #193 üzenetére
haverom mesélte iphone4-esben milyen védelem van..pfff hetekig olvasott utána
olyan védelem van benne, hogy kb 4 perc alatt lefut a folyamat. kész a jb és szabad a pálya. szájbarágós, magyar leírással, ha kell yt videóval. nem kell hozzá nagy ész, hogy megcsináld... szóval nem kell mindent elhinni, aztán meg terjeszteni (megint). pfc-n én olvastam SGS ROM topikokat, az egy bonyolultabb folyamat. Igaz, az is gyerekjáték a részletes leírás elolvasása után.
a többi droidos rész csupán bla-bla. soha nem lesz olyan smooth (amíg ilyen töredezett a rendszer) mint egy ios vagy Wp7.
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #192 üzenetére
meg végülis tetszik az iphone meg a wp7 is, jók, de előbbi igen drága, és csak 1-2 félét kapni, egyfajta nagyságú kijelzővel, egyfajta felülettel, igaz jó sok progival aminek a 99,5%-át nem fogom se megnézni se felnakni jó ha 1-2 ezret megnézek és 200-at ha felrakok
a WP7 is szép de hamar megunnám, ráadásul elég egyformák azok is
nehéz ezeket feltörni és témázni(haverom mesélte iphone4-esben milyen védelem van..pfff hetekig olvasott utána)
marad tehát az Android van rá bő 250.000 progi, jó nagyja kuka, de ha 2000 (számomra)rendes progi van amiből 200-at kipróbálok nem ugyanott vagyok?
tehát véleményem szerint a legsokoldalúbb mind hardveresen mind árban mind szoftveresen az Android, boldog vagyok az sgs1-emmel, olcsó volt, teljesen tuti
igaz 2.1-essel és a telenoros 2.2 gagyi volt(kibírható azért
), de 2.3.3.-assal és voodoo soundfixszel hasít mint állat és baró jó zenében
tehát nehéz megunni mert változatos, ez az android sokoldalú
-
winhelper
tag
válasz
Remus389 #189 üzenetére
"Az android egyre optimalizaltabb es a procik egyre gyorsabbak idovel teljesen eltunik a lagg."
Gratulálok.
A WP7 kezdettôl nem szaggat, az iOS 416MHz-en sem szaggatott a 2G-n.
Felsôkategóriáról beszélek, DHD-rôl váltottam.
Mert két magos procin is szaggat a Zöld Isten.
De ha neked erre áll fel... -
winhelper
tag
válasz
Remus389 #186 üzenetére
Nem lassú a Zöld Istened, mert baromi gyorsan meg tud akadni indokolatlanul, gyakorlatilag késedelem nélkül és azon nyomban.
"addigra en mar reg ott vagyok az androiddAL". Ja, a traumatológián agyrázkódással, mert belegörgettél a névjegyekbe.
Megnéztem a SGS2 videókat, tényleg csak ritkán akad meg és csak kis időre.
Tisztán látszik, hogy nem használtál WP7-et, csak fikázni jöttél be, szóval bocs, de trollkodásért nem tudok kulturáltabb kommentet írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged