Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
hát váltást nem ajánlok,
az max akkor lesz pozitív élmény ha egy olyan elqrt android telefonról váltasz mint az x10...
én második telefonnak vettem HD7et, vannak a win7ben jó 5letek, a desire-t sose cserélném le, mert messze jobb, sőt gyorsabb...
inkább vegyél majd egy sensationt azzal jobban jársz
a wp7 jelenleg nagyon félkész benyomást kellt, csak egy két pl:- webböngésző lassabb, és nincs is flash, és igen nekem kell hogy egy beágyazott videót le tudjak játszani, idegesít hogy fél web-et kapok...
- még a youtube kliensek is gyengék, pl. lassan keresnek és nincs auto kiegészítés
- szép az email kliens, de ha gmailt használsz akkor sokkal kevésbé hatékony mint az androidos gmail kliens, pl. azért mert nem kezeli egy füzérben a válaszokat, minden külön levél... hát nem tudom Te hogy vagy de nekem így egy nap 200 új levelem lenne, androidos gmailnél ez 20 elem.. khm kicsit átláthatóbb
- a gépelés szar, nincs magyar rásegítés, így hiába 4.3-as a kijelző, a 3.7es dézin 2er olyan gyorsan gépelek, vagy inkább 3or.
- csomó beállítási lehetőség egyszerűen hiányzik, és app sincs rá pl. androidon a rotation togglerrel pillanatok alatt elintézem, hogy kikapcsoljon a giroszkópos forgatás, ami mondjuk ágyban/kanapén fekve rohadt idegesítő, win7nél ilyen, státuszbárból elérhető app tudomásom szerint nincs
- az pedig hogy a wp 7 gyorsabb mint az android csupán illuzió, a várakozást a csempés animációkkal fedik el, nekem az android gyorsabbnak tűnik összeségében (persze ez nem akármelyik droidra igaz, de egy desire vagy annál jobb telóra igen)összeségében szerintem a wp7 ígéretes rendszer csak félkész
majd egy fél év múlva talán a közelébe ér a jelenlegi senseel tunningolt androdinak, bár addigra az már az ice-cream-sandwich kint lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest