Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.Anonymus

addikt

válasz legiaap #130 üzenetére

hát váltást nem ajánlok,
    az max akkor lesz pozitív élmény ha egy olyan elqrt android telefonról váltasz mint az x10...
    én második telefonnak vettem HD7et, vannak a win7ben jó 5letek, a desire-t sose cserélném le, mert messze jobb, sőt gyorsabb...
    inkább vegyél majd egy sensationt azzal jobban jársz
    a wp7 jelenleg nagyon félkész benyomást kellt, csak egy két pl:

- webböngésző lassabb, és nincs is flash, és igen nekem kell hogy egy beágyazott videót le tudjak játszani, idegesít hogy fél web-et kapok...
    - még a youtube kliensek is gyengék, pl. lassan keresnek és nincs auto kiegészítés
    - szép az email kliens, de ha gmailt használsz akkor sokkal kevésbé hatékony mint az androidos gmail kliens, pl. azért mert nem kezeli egy füzérben a válaszokat, minden külön levél... hát nem tudom Te hogy vagy de nekem így egy nap 200 új levelem lenne, androidos gmailnél ez 20 elem.. khm kicsit átláthatóbb
    - a gépelés szar, nincs magyar rásegítés, így hiába 4.3-as a kijelző, a 3.7es dézin 2er olyan gyorsan gépelek, vagy inkább 3or.
    - csomó beállítási lehetőség egyszerűen hiányzik, és app sincs rá pl. androidon a rotation togglerrel pillanatok alatt elintézem, hogy kikapcsoljon a giroszkópos forgatás, ami mondjuk ágyban/kanapén fekve rohadt idegesítő, win7nél ilyen, státuszbárból elérhető app tudomásom szerint nincs
    - az pedig hogy a wp 7 gyorsabb mint az android csupán illuzió, a várakozást a csempés animációkkal fedik el, nekem az android gyorsabbnak tűnik összeségében (persze ez nem akármelyik droidra igaz, de egy desire vagy annál jobb telóra igen)

összeségében szerintem a wp7 ígéretes rendszer csak félkész
    majd egy fél év múlva talán a közelébe ér a jelenlegi senseel tunningolt androdinak, bár addigra az már az ice-cream-sandwich kint lesz...

félisten

válasz legiaap #128 üzenetére

Ha átlátszó PNG képet állítasz be, ott lehet ilyet varázsolni.
    Nem appról van szó.

Ráadásként nézd meg az aláírásom :P

Új hozzászólás Aktív témák