Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #178 üzenetére
Engedd meg, hogy vitatkozzam.
A naptár az igényeim kielégíti, de ez szubjektív.
Viszont véleményem szerint a People HUB és a Pictures HUB a legnagyobb erőssége a WP7-nek. Javaslom ,ha lehetőséged van nyomkodj meg egy WP7-et hosszabban.
Szerintem ilyen látványos névjegyzék és galéria egyik platformon sincs.
Nemhogy puritán, de a legösszetettebb.
Minden egy helyen, látványosan animálva és hatalmas vásznakon játszódik. Ráadásul mindkét tile élő is, plusz a pictures HUB háttere dinamikusan változik.
És még lehetne folytatni a Facebook integrációval akár a people, akár a pictures-ben.
Számomra épp ezen dolgok, amik kiváltják a "pofám leszakad" érzést.
Mókus vakítás? Valóban.
De gyors és látványos.
És nem akasztja meg a rendszert. -
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #176 üzenetére
Teljesen igazad van a launcher cserével.
Ha olvastad ebben a témában a hozzászólásaim, akkor láttad, nekem már a HD2-n is Merto UI volt, tehát kifejezetten tetszik a felület. A másik, hogy épp a launcher cserélgetést untam meg és az állandó buherálást. Ez a saját véleményem, de szerintem sokan vannak így vele, akik WP7-et használnak manapság. -
winhelper
tag
válasz
Pete55555 #160 üzenetére
"sajátosságaiból adódóan nem fog annyira elterjedni, mint az android."
Ne haragudj, de ez pont olyan jövőlátás, mint maga a témaindító írás, melynek értelmét én magam is megkérdőjelezem.
Emlékezzünk csak a 2007-es évre és az iPhone 2G-re. Ki tudta akkor, hogy felforgatja és visszavonhatatlanul átformálja a mobil piacot és az Apple fogja diktálni a trendet?
És épp ezért használok WP7-et, hogy ne az Apple diktálta trendet keljen követnem. -
Alexios
veterán
válasz
Pete55555 #90 üzenetére
És rohadtsokaknak bejön. El kéne tudni szakadni azért a saját véleményünktől is, lehet neked nem jön be, ettől még másnak tetszhet nem? Na meg miben is van annyira lemaradva? Multitask, navigáció, stb jön a mangóval, a marketplace nyílván folyamatosan fejlődik, de én nem látom azt a hihetetlen nagy szakadékot az android és a WP7 közt. Ja, hogy nem lehet csillogó pörgőforgó widgeteket pakolni? Később se lehet majd, ebben biztos vagyok, hál istennek. Akinek ez jön be az majd használ androidot, ennyi, senki nem mondta, hogy a konkurensek el fognak tűnni. Aki viszont egy gyors rendszert szeretne használni(mert a WP7 bizony piszokgyors) annak meg ott lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest