- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
ez nem így van, mert kismértékben eltérnek az i4-esek
trükkös dolgokat raktak bele
ezért viszik el inkább szakemberhez pénzért
nincs kedvem ebbe belefolyni, az apple folyamatos javítja a JB elleni védelmet, mert nem érdekük, én beleőszülnék ha a száz akárhány ezres telómat tönkrevágnám
a többi droidos rész csupán bla-bla. soha nem elsz olyan smooth amíg ilyen tördezett a rendszer mint egy ios vagy Wp7. jaj de gagyi propaganda, én se ezt mondtam hanem azt mondtam hogy eléggé smooth[link], most ez kinek nem elég smooth, tán beröccent a menü vagy mi? az sgs2 még ennél is durvább
majd ha ott tartunk hogy 0,2 mp(ios) és 0,29mp (android) akkor biza már mindenki lefogja tojni, különben ha alátolnánk mozgó háttéret attól a i4-es is befosna, egyszerű eléggé az iOs felülete főleg amikor még fekete háttere volt
-
Dr.Anonymus
addikt
joey20:
+1Lirion:
"A dzsunka gyártókkal meg mit tudnak kezdeni? Azon kívül, hogy fizetőssé teszik a platformot, kb. semmit..."
- pl. ugyanazt mint a wp7... erősebb hardver követelmények
ez a filozófia egyébként nem áll távol az androidtól sem...
hiszen nekik is vannak kikötéseik, csak azokat pár éve írták (pl. wifi, 3g, gps megléte), és ezek mára már nagyon alap dolgok lettek, de lehet ezen emelni akármikor...egyébként nem mondom hogy nem fog teljesülni az előrejelzés, csak jelenleg kicsit túl merésznek érzem, mert a googlenél se sült hülyék ülnek...
-
Valentino K.
senior tag
Több, mint 2 éves periódusról van szó, ami nagyon sok idő.Addigra lesz wp7.5 vagy wp8, tehát a wp7 rendszer, mint alsó kategória abszolút reális ilyen távlatokban
Egyébként én se örülnék, ha boldog-boldogtalan wp7-es telóval mászkálna. Jelenleg annak örülök, hogy szinte senkinél se látni ilyen telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged