- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
winhelper #213 üzenetére
Használj negyed évig iPhone-t, majd WP7-et, azután lesz viszonyítási alapod. Gyanítom idegesítôen nyögve nyelôsnek éreznéd a Droidot. dehogy! inkább használok egy sgs2-est
inkább attól lennék ideges tőlük hogy nem lehet rávarázsolni semmilyen új felületet, 3D-st, widgetet, launchert
ha megunnod a felületet az iphone-nak vagy az wp7-nek továbbra is azt kell használnod, max a hátteret lecserélheted, míg droidnál ezerféle felület van, még metroUI is van(tudom ez nem egészen olyan, csak kostoló), nekem pont ez tetszik veszel egy telefont, veszel sok telefont
jó lehet a többit is lehet buherálni csak sokkal nehezebben
-
Remus389
veterán
válasz
winhelper #201 üzenetére
jó az htc... az más, meg froyo
és szerinted is szaggatós döglassú a belinkelt videómban lévő sgs1? pedig még mozgó háttere van, amit se a szifon se a wp7 nem tud alapból pedig nagyon látványos
könnyű úgy gyorsnak lenni ha egyszerű a GUI(bocsi letisztult
)
én a 2.3.3-at mondtam, gondolom nem az volt az emlitett HTC-eiden, mert az tényleg tutkó
neked is max 2.2-vel van tapasztalatotok a legújabb gingerbread egy nagyságrenddel jobb sebességben
ez tény, még a gyári is
én is tényeket mondok akkor: a 2.2-vel (telenoros) nem volt túl jó az sgs-em(te is valami gagyi froyo verziót használhattál), de a 2.3.3 az faxa, qrva gyors, nem szaggat, nem gondolkodik, qrva látványos és testreszabható; tényekkel ne vitatkozzatok, itt van a kezemben engem ugyse győztök meg
-
Remus389
veterán
válasz
winhelper #190 üzenetére
WP7: könnyű nekik, ha alapból elvárják az 1 ghz-es fejlett procit, kivi lennék hogy futna egy 5 éves architektúrájú 450mhz körüli ARM procin egy kínai vackon, valszeg olyan gyengén mint az android, vagy gyengébben
Iphone: gyors ez tény, de milyen áron
, ráadásul sokáig nem volt háttér nehogy belassuljon(az se mozog), meg flash sincs
meg egyféle procira csinálják
benned van egy berögződés hogy az Android szaggat, jogos, de a 2.3.3. Android eléggé hasít egy erős procin(olyanon mint amit minden WP7 alapból megkap), változnak az idők
amire te gondolsz az a 600mhz+android 1.6 kombó, na az gázos ezt elismerem
én csak azt mondtam hogy egyre jobb lesz sebességben az Android(optimalizáltabb ha úgy tetszik) és egyre durvább procik lesznek(jövőre 2ghz/2magot igér a Samsung), így az iOS és WP7 előnye elolvad(megmutathatom az sgs1-emet, szélsebes és tiszta folyékony a menü és a fájlrendszer és a zenelejátszó is, ha nem hiszed gyere át és a kezedbe nyomom, ráadásul olyan téma van rajta hogy be***sz(regina, csilli villi)) még akkor is ha gyorsabbak maradnak, kit érdekel hogy 0,3 mp vagy 0,4 mp alatt nyilik meg valaki, olyan kicsi lesz a különbség hogy elhanyagolható
de már az sgs2 is impresszív ráadásul még nem is van teljesen kihasználva a dual core-ja(android még nem ismeri), milyen gyors lesz az ha átprogramozzák két magra két vállra fekteti az i4-est(legalábbis ilyen téren egyenrangú)
mégis miért tör előre diadalmenetben az Android? könnyű testreszabhatóság, elég sok program, most már jó(de nem jeles) sebesség, olcsóság+választék
nem egykaptafa mint a szifon és a wp7, azok uniformisok, az Android széles választék
-
Remus389
veterán
válasz
winhelper #188 üzenetére
Te a multrol en a jovorol beszelek. Az android egyre optimalizaltabb es a procik egyre gyorsabbak idovel teljesen eltunik a lagg. De megnezheted a desire s videokat azok is piszok gyorsak es nem akadnak, sot sgs1 ek se laggolnak a legujabb gyari rommal fozott rommal pedig szaguldqnank. Tehat egyre elavultabb dolog amit mondasz az android 1.6 / 2.1 valoban laggolt egy oreg 600 mhz procin, te meg itt tartasz csak azota elrepult mar az android. A froyo es a gingerbread jelentosen jobb sebessegben es ugye a procik is csak izmosodnal.
-
-
Pete55555
addikt
válasz
winhelper #179 üzenetére
Igen, jól meg van oldva ez a "HUB" dolog, jól használható, és laggmentes, de ahogy irtad ez is szubjektív. Van benne logika, átlátható a rendszer, de nekem akkorsem tetszik, ezért kár, hogy nem témázható.
Szerintem hagyjuk itt abba a dolgot mert ugysem fogjuk egymás véleményét megváltoztatni, majd 2 év mulva meglátjuk mi lesz a dologból, és még az is lehet, hogy akkor nekem is wp7-em lesz ( vagy wp8?! ).
PiszSzerk: facebook-tól hányok egyébként, szal az integrációval engem ki lehetne kergetni a világból :S
-
redmonk'
tag
válasz
winhelper #174 üzenetére
Igazad van. De a legszomorúbb, hogy mindig előjön az a fajta nézet, hogy miket nem tud a rendszer. Könyörgöm, fél éves rendszerről beszélünk, Android meg iOS hol volt ilyen korában? Ahhoz képest meg igenis gyors és simán fut és van benn rengeteg más jó dolog, én épp azokért váltottam. Akinek meg nem tetszik a Metro UI nem veszi meg ennyire egyszerű. Ízlésekbe ne kössünk már bele. Nekem meg nem tetszik pl. a Samsung féle TouchWiz mert szerintem gyerekesen néz ki és nem illik sok készülékükhöz főleg a prémium kategóriára mondanám. Ezáltal nem is fogom megvenni és megértem ha valakinek meg tetszik és elfogadom. Majd meglátjuk, mondjuk novemberben, hogy milyen lesz ez a WP7.
Mint már mondtam engem az sem fog zavarni, ha eladásokban nem lesz a TOP 3-ban nem is várom el tőle csak, hogy a WP7-re elszánt tulajdonosoknak fejlesztgessék és akkor tuti megtartom mindvégig. -
rakal
senior tag
válasz
winhelper #167 üzenetére
Szerintem életedben nem fogtál a kézbe mondjuk egy ZTE Blade-t, a "sokk hulladék Droid"kategória 40000 FT-ba elkötelezettség nélkül kapható példányt.Simán kenterbe ver bármilyen WP7-es mobilt,minden téren,lsd. a 65000 hozzászólást elkönyvelő ZTE Blade topicot.
Bármit írjanak is a Microsoft bértollnokok:jelenleg a WP7 EPIC FAIL.
A vásárlók szavazatai alapján,nem én mondtam... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
winhelper #161 üzenetére
Hát nekem 3/4 éve dézim van de soha nem fagyott, és nem is kell rá főzött ROM...
A fenti hiányosságok nálam használhatatlaná tesznek egy rendszert, és nem csak a magyar nyelv
Szóval maradjunk annyiban, hogy ha az én HD7-esemmel komoly gond van, akkor nálad meg desire vagy dhd hibás...De mondom hogy látom a fantáziát a wp7 ben, csak nem most, talán majd félév múlva
-
ThorsHUN
őstag
válasz
winhelper #104 üzenetére
"Az igehirdetőknek és igazságosztóknak meg üzennem, gondolkozzanak el azon, hogy vajon mond pl a HTC név valamit az átlag embereknek?
Elárulom, semmit sem!
Azt sem tudják, hogy létezik ilyen nevű telefon.
De mégis az ő vásárlóerejük alkotja majd a statisztikákat!"Erre csak azt tudom mondani, hogy aki sima egyszeru telefont vesz (az atlagember) annak tenyleg semmit nem mond a HTC markanev, de aki mar okostelefonok kozott nezelodik az azonnal talalkozik vele. A Nokia fo ereje szerintem az also kategorias telefonok ertekesiteseben rejlik, meg a nagy cegek ilyen keszulekekkel valo ellatasaban.
-
ZX7
tag
válasz
winhelper #104 üzenetére
mindenkinek tetszik a rendszer, mind egyszerűen kezelhető felépítése, mind pedig "folyékony" gyorsasága miatt.
Érdekes dolog ez a "folyékonyság". December elejétől múlt hétig használtam Optimus 7-et, aztán visszaáltam droidra. Egyszerűen meguntam a WP7-nek a "folyékonyság oltárán feláldozott ", idézőjelbe tett lassúságát. Konkrétan a people hub-ra való "kattintás" után az adott személy kikereséséig eltelt idő jóval több mint Android esetében. Ez nekem túl körülményes volt, mivel gyakran kell több hívást gyors egymásutánban elintéznem. A csempékre kipakolt e-mail fiókok közötti váltogatások közben szintén meguntam a folytonos (és amúgy tényleg nagyon "smooth") animációkat nézegetni (amelyek persze nem kapcsolhatók ki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest