- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akimbo
csendes tag
Én is végigjártam minden rendszert - lásd pár hozzászólással feljebb - és engem is a kíváncsiság hajtott, de nem az, hogy hú, ez új ezt meg KELL vennem, vagy csak keveseknek van; hanem ha a dolgok úgy álltak - többek közt anyagiak ugye - akkor kipróbáltam a többi rendszert is. És leszűrtem a konklúziót.
-
Akimbo
csendes tag
Hát, most hogy írtad, tényleg van egy kis szünet az említett metódus során, de megmondom őszintén, ha nem mondod, különösebben nem tűnik fel
Egyébként egy pár- konkrétan 2 ismerősöm - szintén azért vesz mindig új telót, mert pl. másnak nincs. Nem tudom, hogy beteges vágyaikat elégítik-e ki, vagy egyéb dolog végett, de érdekes jelenség.
Létezhet a szenvedélybetegségek palettáján olyan, hogy "mindig új mobilt kell vennem" függőség?Lehet...
-
Akimbo
csendes tag
A cikkhez kapcsolódva:
nem biztos hogy bejön, amit írtak, de lehet. 50-50%, azt jónapot.Más:
Én már próbáltam Symbiant (N95 - 2 évig), iOst (3gs, 4 - fél-fél év), androidot (Pulse, X10, X8 - 3-4-3 hó), badat (Wave 3 hó) és lassan 2 hónapja használok egy Omnia 7-est (gyk. WP7)
Igen, más mint az iOs, igen, más mint a bada, vagy android, mindegyiknek vannak hibái
A WP7nek is.
De azt senki ne mondja, hogy lassú, mert felveszi a versenyt mindegyikkel.
Az iPhone sem volt tökéletes az első szériában, pl. copy-paste, háttérkép hiánya, multitasking, miegymás...
Szvsz hogy a francba várhatjátok, hogy tökéletesen működjön és fullos legyen egy fél éves rendszer?
Erről ennyit.Ui.: jah és hogy nem témázhatók a csempék az nem zavar, mivel ÍGY EGYEDI. Akinek nem jön be, ne vegye. Én sem fikázom az androidot, pedig szerintem eléggé lagos még egy LG 2xen is, de akinek az kell, vegye, szíve joga.
WP7... az én döntésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged