- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A francia túl extravagáns, a Toyota futurisztikus, a Honda végképp, a BMW agresszív, a Mercedes sportos, az Audi technokrata. A Volkswagen és azon belül is a Golf az autóipar popzenéje. Abból is a Kylie Minogue szerű producerek patikamérlegen alkotnak számot, stílust, ruhát, sminket, manírt, affektálást vonal, a legkevesebb embernek vállalhatatlan teljesen. Az igazi középszürke. Mellé még rohadt jól össze is van rakva. És ezt negyven éve hozza a márka. Azon tömegeknek, akiknek az autó színe azért fontos, hogy mit tudnak a legjobb áron eladni utólag, nem pedig élvezet, önkifejezés, zöldség vagy bármi más szempontból kell választani, az abszolút ideális választás. (És nem, VAG terméket nem vennék, maximum stuttgarti lovacskát.)
-
Busterftw
nagyúr
Ez szubjektiv.
Nekem egy Renault sem tetszik, talan a regi Clio mert az volt az autom a Need for Speed Underground 2-ben.
Golf viszont mindig is tetszett (kiveve a 3), letisztult, dogosebb.Mondjuk igy vagyok az osszes francia autoval, de pl az uj Peugeot 508/208 elnezve vegre elkezdtek normalis designert foglalkoztatni.
-
törölt tag
Hasznaltal mar Golfot? Nekem 4 ev hasznalat utan most jar le a lizing a 7es Golfon es minosegben ossze nem hasonlithato semmivel. Hasznaltam Focust, Corollat, Avensist, Mondeot korabban.... kevesebb ideig csak az Avensist hasznaltam kb ennyi ideig de ezt 4 ev utan is imadom. Tenyleg egy baromi kezreallo, hulyebiztos jo vezeti auto. :) privatban C4 Audi vonalon mozgok tehat ilyen szemmel is jo auto.
-
Ármester
Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de igaz, és egyszerű válasz. Kategóriát csinált, és minden hasonló méretű kompaktot a Golfhoz mérnek, még ma is. Pedig a VIII Golf tényleg nem egy nagy durranás (speedzone tesztet ma néztem, katasztrófa, hogy olyan tesztelte le, aki bele van buzulva a márkába), nem tud brutálisan többet, mint a hasonló kompaktok, de ez nem volt igaz az régebbi generációkra. Kvázi már fogalommá vált a Golf.
Szóval ma sem egy rossz autó, sőt az alap, 6M-s Golf szerintem egy kifejezetten jó ajánlat új autó fronton csak már megvannak a vetélytársak, amik van amiben jobbak, van amiben rosszabbak.
Ahogyan minden villanyautót a Teslához mérnek, itt minden kompaktot a Golfhoz.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
M5Norbi
őstag
Szerintem nagyjából attól hogy stabilan hozza azt az érzést és minőséget amit egy átlagos de az autóját szerető ember elvár.
Sem kinézetben sem élményben sem megbízhatóságban nem kiemelkedő de nem is rossz.
Az általad említett típusoknak is megvannak az erősségei illetve vonzereje de a Golf mindenben hoz egy jó szintet és ez sok embernek éppen elég.Persze hogy van jobb autó nála. Csak a legtöbb embernek nem kell jobb.
Na meg az hogy melyik a jó autó bizonyos szempontból szubjektív is.Mazda3: megbízhatóbb? Persze biztos. Szebb? Szubjektív. Praktikusabb? Aligha. Vezetni jobb? Talán.
Toyota Corolla? Megbízhatóbb? Valószínű. (De aki ujként veszi majdnem mindegy ugysem tartja meg 5 évnél tovább) szebb? Szubjektív. Vezetni jobb? Nem valószínű.
Renault Megane? Megbízhatóbb? Nem biztos persze ezt is 5 ev utan eladjak.
Szebb? Biztos van akinek bar a beltere nekem nagyon nem. Vezetni jobb? Esetleg.
Peugeot 308? Megbízhatóbb? Kötve hiszem. Szebb? Nekem az oldala kissé Golf6. Praktikusabb? Lehet. Vezetni jobb? Nem valószínű.Szóval hogy melyik a jobb?
Azt gondolom egyeni hogy kinek melyik tulajdonság számít jobbnak.
Nagyon egyikkel se lő mellé.Nincs egyebként Golfom és mindenféle autót szeretek es nagyon sok tipust vezettem is már csak a gondolataimat írtam le persze ez csak az en meglátasom.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Analóg fényképezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...