- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Legalább elolvastad, amit írtam.
Természtesen tisztában vagyok vele, hogy nem csak VGA-ból áll a gép, de - mint ahogy írtam is - a gép teljesítményében a VGA a domináns komponens. Ezen lehet sírdogálni, de sajnos ez így marad. Ha megvizsgálod a memóriasávszél (írás/olvasás), HDD adatmozgatás sebessége (ez mondjuk nem teljesen igaz, jelenleg szerintem ez a "bottleneck" minden PC-ben), de még a processzor órajele sem fogja érdemben befolyásolni a konfigod 3D teljesítményét normális felbontáson. Ellenben ha egy 8800GT-re cserélnéd a HD5850-et drámai különbségeket kapnál..nemde? De ez a lényege a vegyes limit kérdéskörnek.
Egyébként lassan a PC legnagyobb rákfenéje a DX9-10-11 lesz. Az API-t megkerülve sokkal kevesebb erőforrásból ki lehet hozni hasonló képminőséget, lásd konzolok.
Tehát amin itt pörgünk már lassan két napja teljesen irreleváns kezd lenni.
(#506) Neoteric: "Én tovább nem ágaskodok ebben a témában, higgyétek csak nyugodtan, hogy c2d bőven jó neki.. legkevésbé sem érdekel. Viszont az igen, hogy mindezt hangoztatjátok, mert így sokakat félrevezettek."
Pedig egy megfelelő órajelen járatott Quad bőven elég neki. Ehez pedig nem kell foglalatot váltani. És nem azt hangoztattuk, hogy elég a 2 mag, csak sajnos nem olvasod el, amit írunk.
-
Telefunen
őstag
Hiszen ahogy alpachino is vallotta halót platform
Mindenki így fogná fel vegyünk egy bivaly vga-t és tegyük egy 4éves platformba akkor elég sok ember szidná a vga gyártókat"miért nem megy a játék ahogy kellene 40-50ezres vga-val!?Mit számít hogy hány éves egy platform, ha egyszer megvan benne a kellő erő? A haverom 955-öse éppen olyan teljesítményt nyújt, mint a Q6600-am 8x400-on (pontra ugyanannyit toltunk vantage-ban
)
@(#440) Alpachino : Az E8400-em után, megváltás volt a B55 X4 Nálam 7x500-as E6300-at váltott a quad. Megváltásról azért nem beszélnék, még ha tényleg érzem is néhol a 4 magot.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Nem akarlak megbántani, de a helyesírásodat alapul véve, nem te leszel az az ember akinek a véleménye megdönti a világ nézeteimet. Nem beszélve arról, hogy a böngésző még alá is húzza a helytelenül írt szavakat. De nem csak az írás, hanem az olvasás se megy, mert többször is írtam, hogy volt 940-es PHII-őn is és Q6600-osom is.
nézz be a 6800-as topikba és olvasd el azokat a hsz-eket amik több tesztről is szólnak. (már ha sikerül elolvasni)HERR Z: ennek is örülök. De ha megkérhetnélek nevezd ostobának a barátaidat, ne olyat akit nem ismersz, mert szerintem én nem nem írtam neked ilyeneket. Fogd vissza a sértegetéseidet. Vagy inkább próbálkozz a 7200 MHz-el.
-
diegho
nagyúr
Van egy Q9400-am 8giga rammal és egy E8500-am 4giga rammal, amiket írsz akkora baromságok, hogy már fáj. Vannak programok ahol a Quad tényleg előnyben van (paint shop pro, finereader - igen erre használom a quadot) és vannak dolgok ahol az órajel a nyerő, lásd a játékok 75%-a még mindig! Az is egy oltári nagy blődség, hogy egy Phenom2 annyival gyorsabb, mint egy Wolfdale. Azonos órajelen alig van különbség teljesítményben (fogyasztásban annál nagyobb). Mellesleg, ha olyan nagy guru vagy (amekkora mint látjuk, hogy nem) akkor azt magyarázd már meg, hogy az agyonsztárolt Phenom2-őt hogy a fenébe veri meg egy 2 magos HT-s i3-2100 szinte mindenben? lásd teszt aki azt hiszi, hogy csak a magok száma a lényeg egy rendszer teljesítményének megítélésében, az inkább maradjon csendben! A lényeg a lényeg egy E8400 nem elég mindenre, de nem is kell mindenhez 4 mag, sőt!
-
devast
addikt
Én 3ghz-re húzott q6600 mellé fogom bepakolni az 5850-et (ha megjön). Nem vagyok nagy gémer, meg idén lesz platform frissítés nálam, megvárom még a bulldozert, aztán utánna döntök
clock to clock azért nincs annyira elmaradva ez az ősrégi cucc a phenom2-höz képest... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest