- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
telenor magyarország: 2010 május 17. Na ki hűséges hozzájuk 20 éve?
Na jó, persze ez kukacoskodás, de én úgy 2013-2015-ig pannonos voltam. -
válasz
#42098752 #68 üzenetére
Nem értelek. Mégis miért, mivel "érdemelné" ki egy fél éve telenoros a lehetőséget, hogy újra kedvehményesen vásároljon készüléket Karácsony alkalmából? Ez nem egy olyan dolog, ami jár az embereknek.
Van 30 alkalmazottunk. Miért annak adnék kiemelkedő jutalmat év végén, aki fél éve dolgozik nálunk, és nem annak, aki 20 éve van itt (na jó, esetünkben csak 12 év lehet)
Miért járna mindenkinek ez a lehetőség? A fél éves előfizető mit bizonyított a Telenornál? Mondhatnánk azt is persze, hogy legyen 20 helyett 10 év, de azért az már soktízmilliós összeget jelentene. Azt abszurd elvárni egy cégtől, nem ostobák.Tudom, mindig lesz olyan, aki elégedetlen egy kedvezmény vagy lehetőség esetén, ha ő kimarad. Ilyenkor alkalmanként azt gondolom, jobb lenne, ha nem is lenne semmi kedvezmény, akkor nem jelennek meg az elégedetlenkedők, és nincs belőle nyafogás (persze, tudom, akkor is megjelennek, csak máson elégedetlenkednek). Bár semmit nem érvényesítettem az adventi akcióból, én örültem neki, hogy gondoltak erre, és akár mindenkinek szóló, akár csak egy kisebb csoportot érintő kedvezményt, lehetőséget adtak. Ez is egy olyan gesztus, ami miatt többre értékelem őket.
-
törölt tag
Azert, mert nem a szuk kisebbseggel kellett volna torodni, hanem a tobbseggel. Nyilvan ebben a leosztasban is lettek volna rebellisek, de ok maroknyian vannak, hiszen 20 eves elofizetessel kevesen rendelkeznek.
Ugy gondolom, hogy jobb megoldas lett volna kiterjeszteni mindenkire, hiszen igy a tobbseget helyeztek volna eloterbe. -
válasz
#42098752 #64 üzenetére
Meg tudnád mondani, miért inkorrekt?
Akik még nem "20 évesek", nem vettek el semmit, nem érte őket veszteség.
Nekem 18 éve van Pannonnal/Telenorral szerződésem, de nem érzem inkorrektnek, hogy én nem fértem bele. Nem lettem megfosztva semmitől.
Szóval érdekelne, mitől volt inkorrekt megjutalmazni a rég ott levő előfizetőket. -
törölt tag
válasz
RRamstein #38 üzenetére
Vodkafonnal en is lehuztam 2 elofizetessel het evet: amikor nevnapom volt vagy kitalaltak nekem valami ,,akciot'', mindig jott az sms, sot fel is tudtak hivni. Furcsa modon, amikor durvan emeltek a mobilnet arat es emiatt kijott egy 4x-es szamla, nos akkor melyen kussoltak. Ezek utan masik szolgaltatohoz szerzodtem, majd bementem a 70 bandahoz, ahol kifizettem az utolso szamlam es vitorlat bontottam.
Persze erre lehet azt mondani, hogy ott a weblap es tessek megnezni. Ezzel nem is vitazom. Ennek ellenere rosszul esett a tortenet.30-as nem voltam es ha rajtam mulik nem is leszek, eleg, ha a ceges telo az...
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
,,Ha meg mindenkinek szólna, akkor meg azoknak lenne gond, akik 20 éve ott vannak...''
Ebben van igazsag, de ez lett volna jobb vagy kisebb gond.
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Nem, nem az a baj, hogy ingyen van, hanem az, hogy a 20 eves limit inkorrekt. Inkabb ne csinaltak volna semmit.
-
Bárcsak ne váltanék szolgáltatót azonnal, ha máshol jobb ajánlatot kapok.
-
Halaman
tag
válasz
Depression #59 üzenetére
Akkor valami videó???
Nem néztem még, gondolom számomra érdektelen
jósolnom kellene -
Halaman
tag
Tegnap pedig este 22-ig is bemehettem volna az üzletbe, mekkora ajándék. Szerencsétlen ügyintézők, aki akarta az normál időben is elintézte a dolgát, más pedig így kapott egy lehetőséget, hogy tovább vásárolhasson és csak utánna fárassza őket.
Ma mi lesz vajon az ajánlat???
Tuti valami videó
-
Teal'C
veterán
válasz
whatwhatwhat #54 üzenetére
Nekem a sebességével nincsen bajom amire kell mindenre jó mint azt írtam.
A feltételek ezek szerint változtak nem minden nap nézem. -
válasz
talamasca #47 üzenetére
Vodafont annyira nem követtem, de a telekomnál egyik nap pl volt olyan hogy január 1-ig (? aki pontosabban tudja majd kijavít) 5 giga net ingyen feltöltősöknek, meg valamilyen beszélgetések stb. Ezt a vonalat annyira nem figyeltem mert a telekomnál a céges számom van, korlátlan és így egyes beszélgetéses bónuszok sem érdekelnek. A telenornál a magán számom van, így azt figyelgettem, de a meglepik bő egy harmada inkább olyan volt, hogy inkább ne mondtak volna semmit, szerintem kínos. A vodafonnál is voltak valamik az appban, a topikjában az is kereshető. De ilyen menni fog jellegű cuccokkal azért még egyik se állt elő.
-
DrGery85
csendes tag
válasz
Depression #1 üzenetére
Ahm, PFF, bocs
, de Ti ezt megkajáljátok?
Az van, hogy van pár 1, elavult 2, rosszul adminisztrálható 3, allin túl jó / megérős csomag, na ezeket mind meg kell szüntetni, és akire még nem tudtak ráhúzni valami mondvacsinált indokkal kötbért / nem tudták megszüntetni erőszakkal ezeket a szerződéseket, azokat most jól megetetik xarral, ennyiről van szó, "bárcsak nekem is lehetne" ja, nekem párszáz forintos adminisztrációs díj lejártára hivatkozva szüntették meg a szerződésem amig külföldön voltam 9 hónapot (és szüneteltetve volt az előfizu, de túl jó volt a csomag, meg kellett fúrni egy 8 éve ügyfelet)
-
whatwhatwhat
aktív tag
Hát nemtudom, onnantól kezdve, hogy max 1-2Mbit/sec, én egy rossz viccnek tartom az egészet. Ha ez lenne minimum a 10-szerese, akkor azt mondanám, hogy baromi jó ajánlat. Ja és megnéztem most a upc oldalán, csak és kizárólag olyan opció van a csomag kiválasztása után, hogy 12 hónapos szerződéssel.
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #50 üzenetére
Rómaipart??? Ne hagyd ki
-
Teal'C
veterán
válasz
talamasca #49 üzenetére
De:
- Sokkal lassabb net. (Ez igaz de mindenre elég 720p videóig, GoogleDuo,Viber video)
- Drágább. (Az elsők között léptem be 5600ft/sim)
- Hűségszerződés köteles. (Nem hűség köteles)
- És lehet, hogy rosszul tudom, de csak UPC előfizetőknek van. (Nem csak nekik van de akkor 1e vel drágább)Most drágább ez igaz, pénzben kifejezve. Sajnos semmi nem tart örökké.
De azért ott a 300perc + 300sms + a korlátlan Net (még ha csak 2mbit is) sokszor mérlegeltem a váltást de valahogy mindig az jön ki hogy jó ez nekem.
-
talamasca
senior tag
Nem kötözködés.
De:
- Sokkal lassabb net.
- Drágább.
- Hűségszerződés köteles.
- És lehet, hogy rosszul tudom, de csak UPC előfizetőknek van. (Ha ez igaz, akkor meg ott vagyunk, mint a Telekomnál a Magenta 1...)Egyébként meg történelmileg a Vodafone-nál volt előszőr korlátlan mobilnet. Igaz, hogy betárcsázós modem sebességgel...
-
petesejt
aktív tag
Fordítsuk le hülyéknek:
A Telenor annak a 13000 ügyfelének, akiknek a lojalitásához és fizetési megbízhatóságához kétség nem fér, ad egy lehetőséget, hogy (1) vagy lelépjen, amit nyilván nem fog, hisz elégedett (2) vagy vegyen egy új készüléket.
Nézzük csak, mekkora a bukta végösszege? Gyakorlatilag elhanyagolható. Reklámérték a hülyéknek: igen magas.
Ügyes. Roppant ügyes.
-
talamasca
senior tag
válasz
ForRedGlory #42 üzenetére
Az, hogy sokan nem tudják igénybe venni, mégha akarnák sem.
Ezen pedig a drágalátos Telekom tudott volna segíteni, akkor ha korábban fejleszt. ( optikai szál kiépítés, stb.)
De több, mint 10 éve ez nem fontos, csak a bevétel... -
devast
addikt
Mintha csak anyámat hallanám mint huszas meg harmincas.... csókolom, 13 éve van számhordozás legalább... a hívószám már "gyakorlatilag" jó ideje szinte az ügyfél tulajdona, oda viszi ahova csak akarja, ez nem indok arra, hogy egy szolgáltató (esetleg egy csomagját) használd 20 évig... az adminisztratív munka egy váltással szinte 0, csak az nem vált akit ez nem érdekel, és ezeken élősködnek a szolgáltatók. Az összes....
Azzal ugye tisztában vagy, hogy a szolgáltató téged magától nem fog SOHA megkeresni azzal, hogy ilyen-olyan jó kedvezményes konstrukciót adjon. Egész addig magasról le vagy sz*rva, amíg oda nem állsz, hogy te bizony most elmennél... -
jociolaszi
tag
A telenornál bármelyik előfizetéses csomagot megnézhetitek a készülékek minimum 20 ezer ft-al olcsobbak a másik két szolgáltatóhoz képest.Én ezért vagyok 18éve ügyfelük és maradok is végleg.
-
*Mukeey*
addikt
Én is voltam már mind a 3nál,telenor NEKEM a legjobb.BlueL 9690Ft korlátlan beszélgetés +2gb net az sztem okés teljesen.Lefedettségben pedig a környékemen messze a legjobb.
-
golyós
addikt
Most komolyan hasraestek 3 nap korlátlan beszélgetéstől?
Ünnepnap amikor amúgy sem beszél az ember?Nyakon is vágnám a családot ha arról szólna az ünnep, hogy a telefon a fűlükre nöt.
Én ha jól számolom jövőre leszek 20 éve a T-nél, de konkrétan semmit nem érek vele.
Amióta Sugár András távozott azóta lejtmenet van. -
RRamstein
tag
válasz
talamasca #36 üzenetére
Én is voltam mind a 3 szolgáltatónál , vodanal a legtovább ,10 évig kb , ennyi idő után kaptam volna havi 1000ft kedvezményt a havi díjamból , plussz a nevetséges dolgaik , hasrautes szeruen ki számláztak 50 ezret , és társai
telekom meg simán szarik az ügyfelek fejére vastagon , telenornál 2 előfizetésem van az egyikkel korlátlanul beszélek a másikkal korlátlanul netezek és még így is kevesebbet fizetek mint ugyan ezért a másik kettő szolgáltatónál
-
juuzer
addikt
válasz
talamasca #36 üzenetére
Ezt aláírom igaz én február óta vagyok T-s. Mind3 szolgáltatónál.van kártyám és pont jól jön a Telenortól és a Vodától az 1-1 giga net plusz 3 nap korlátlan beszélgetés a kékektől. Telekomtól semmit se kaptam. Pedig ez előfizu nem feltöltőkártya, mint a másik 2. Plusz a lassításuk is olyan , hogy még egy google keresés se tölt be.
-
talamasca
senior tag
Nem tisztem megvédeni a Telenort, de jelenleg:
- Alapból náluk van legolcsóbban korlátlan net és elsőnek jöttek ki vele.
- Az adventi naptáruk szuper, sokszor, ha neked az aznapi kedvezmény nem releváns, akkor kapsz másikat.Plusz adalék:
- Jelenleg - még - TeleKomos ügyfél vagyok.
- Kedvezményes privát csomagom van.
- Semmi, de semmi kedvezményük nincs mostanában (A Magenta 1 meg csodálatos Black Friday-t hagyjuk is)
- Csak hűségszerződésben gondolkodnak.És a poén: Múlt héten tele lett a Telekommal a tököm és besétáltam a telenorhoz.
Azóta: 3 hónapig (hűség nélkül!) korlátlanul beszélek, netezek, stb. Az adventi naptár után meg 1 hónap ajándék mytv, és 1 hónap ingyenes HBO GO. És még 2 hét sem telt el.Nekem ez szimpatikus. Persze lehet mondani továbbra is a szokásosat.
-
lampada
csendes tag
Ezt a hozzászólást teljesen felesleges volt beírnod, mert már tíz éve is volt számhordozás. Mi mindenesetre 21 év után váltottunk komplett céges előfizetést Telenorról Vodafonra. Hát nem öt forint volt a különbség, az biztos.
(Nnna, ne maradj sokat szerkesztésben, számhordozás 13 éve...
)
-
Lehet, hogy nem ők a balekok, hanem az, akinek tök mindegy ki tudja felhívni és ki nem. Neki a saját telefonszám lényegtelen körülmény és évente értesíti a három rokonát meg az öt barátját, hogy változott a száma, mert a huszas élősködőről átnyergelt a harmincas jóságostündérre akik most 10 ingyen sms-t adnak, ha legalább 3000-rel feltölti a kártyáját. Ne feledjük, hogy számhordozás még csak kb két éve létezik, ezért a szolgáltatóváltás egyenlő volt a telefonszám változtatással is.
Aztán vannak akiknek arra alapul az élete, hogy 20 éve ugyanazon a telefonszámon tudják elérni, mert fontos a stabil közismert telefonszám (pl. iparosok, mesteremberek, vállalkozók stb.)
Nézzük:pl. az én esetemet, ha számot váltanék: értesítést kell küldeni a számváltozásról a névjegyzékben levő 1000+ ismerősnek. Azonkívül értesíteni kell mindenkit akikkel évek, évtizedek alatt kialakult valamilyen kapcsolat, és otthagytam az elérhetőségem, cégeknél, üzleti partnereknél, hivataloknál, ügyvédnél, könyvelőnél, adóhatóságnál, önkormányzatnál, banknál meg még ki tudja hol..Aztán módosítani kell néhány hivatalos dokumentumot is, pl.olyan szerződéseket amelyekben telefonszám volt megadva kapcsolattartásnak. Ezután már csak néhány kiadványt, reklámanyagot, névjegykártyát, honlapot kell módosítani (a korábban kiadottak a számcsere miatt semmit nem érnek, sőt félrevezetőek) és már majdnem kész is. Aztán a végén kiderül, hogy az x ezres telefonszámla csökkent és x-10 ezer lett, viszont a havi bevétel x százezret csökkent, mert az eseti megrendelők száma egycsapásra nulla lett, mert a régi számon kerestek, de hiába. Plusz néhány visszatérő megrendelő inkább olyan partnert hívott akinek nem kellett keresgélni az éppen aktuális telefonszámát. Hát ennyit a balekokról. -
Ez tök jó dolog, tetszik, ügyes húzás.
Én 18 éve kötöttem náluk előfizut (és közben megszüntettem azt, és újat kötöttem, így gondolom amúgy sem lenne érvényes), de akkor is tetszik ez a hozzáállás -
Atzel
csendes tag
Pár napja vettem náluk telefont 40k kedvezménnyel + egy Samsung J3 2016 ajándékba. Tegnap még PlayStation 4-et adtak felső kategóriás Sony telefonok mellé.
A hűséghez annyit, hogy nem baleknak kell lenni, elég ha a Telenornál a legjobb a lefedettség az adott helyen, pl. nálam. -
DS39
nagyúr
Nem rossz, de azért a Telenor megerőltethetné magát. Pl. 20-30k-s telefon árkedvezmény vagy két havi díj elengedése.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Akárhogy is próbálom megérteni amit írsz, még mindig csak annyit mondasz, hogy kevés ember kapja meg a kedvezményt, ezért ez rossz. Most ők éppen a 20 éve ügyfeleiket díjazzák. Ez van. Valaki éppen megkapja valaki éppen nem. Vannak ennél durvább határok is az életben. 60-nal mész 50es táblánál, akkor nem mérnek be és nem fizetsz 30-ezrert, de ha 61-el(most csak mondtam 2 számot), akkor már fizetsz. És itt most nem is akkora húdenagy kedvezményről van szó. Ha minden 20 éve ügyfél kapna egy csúcskategóriás telót ajándékba, és én 19 éve lennék ügyfél, akkor ja én is pipa lennék. Valaki most megkapja ezt a kis kedvezményt, valaki meg nem. Még mindig nem értem miért kell emiatt hőbörögni.
És igen, elsőre csak az irigységet tudtam elképzelni erre okként. De ha téged tényleg ennyire zavar, hogy nem arányosan jutalmazzák az ügyfeleiket és ennyire szívügyed a telenoros ügyfelek sorsa, pedig te nem is vagy az, hát legyen.
Ne haragudj, de minden ilyen dologgal kapcsolatban azt látom, hogy teljesen mindegy kinek-mit adnak ingyen, mindig van valakinek valami baja vele. Mert ménem így ménem úgy mérnem ennyit adnak mérnem mindenkinek, vagy éppen mérnem csak valakiknek... És ez kicsit irritál. -
devast
addikt
Miért ne váltanék ha a másik olcsóbb, és/vagy számomra jobb konstrukciókat kínál? Az ilyen megszokásemberekből élnek a mobilszolgáltatók, meg a bankok is...
ps: az, hogy ok nélkül nem szórom ki a pénzt az ablakon, ráadásul ezeknek a szolgáltatóknak, az miként tükrözi az én anyagi állapotomat ? Nem az 5ft-ról van szó, hanem azon, hogy ha hagyod magad átb*sznak. Mint mindenhol... -
PZsolt27
tag
Pont ma járt le a hűség, nekem már ne akarjon kedveskedni a telenor... viszem az összes céges számunkat egy másik, jóval olcsóbb alternatívát kínáló telekommunikációs céghez. Soha többé telenor!!!!!
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
Rendben, de ehhez miért kell megvárni a karácsonyt? Állandó téma, hogy az új előfizetők nagyobb kdvezményt kapnak, mint a régiek, erre most bepróbálkoztak egy ilyennel. 10-15 évet nem akarák megbecsülni? Nem mert azokból több van.
Nézd nekem mindegy mit ad a Telenor, sose szerződöm le velük, max feltöltősként. (A Telekomal még úgy se.)Csak ez karácsony, ami mindenkit érint. A Vodának megjött az esze, hogy karácsonyra ne annak adja csak a 25-én és 26-án flehasználható ingyen beszélgetést, aki előzetesen kéri, hanem egységesen mindenkinek. Hiszen függetlenül az előfizetői státuszodtól minenkinek karácsony lesz. Az egyéni kedvezményeket (X éves előfizu, fedhetetlen számlafizetésű, háromlábúak) meg egy alkalmasabb időpontban, csak nekik. -
ForRedGlory
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Most komolyan azt akarod kihozni belőle, hogy az az én bajom, hogy én nem kapok kedvezményt? Mintha lenne bármiféle fogalmad róla, hogy én kitől és milyen kedvezményeket kapok.
Az dicséretes, ha a szolgáltató gesztust tesz, de olyan gesztust találjon már ki, ami nem csak marginális rétegnek szól vagy legyen arányos valamilyen szinten a többi ember hűségével... Erről van szó, nem többről, de hagyjuk, mert totál félremagyarázod azt, amit írok.
-
1998 óta vagyok pannonos. az elején nem váltottam, aztán a cégesek 30-asok voltak (60-asom nem volt...), kisérletileg belehallgattam a vodába is (70 és 31). És én dönöttem úgy, hogy marad az immáron telenyomoros sim. Tehát nem váltottam, mert volt összehasonlítási alapom. Óh, án balek.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Pár embernek, igen, és?! Azoknak akik 20 éve ott vannak. Ha meg mindenkinek szólna, akkor meg azoknak lenne gond, akik 20 éve ott vannak, hogy ők nem kapnak külön semmit. Most komolyan már, miért fáj az nektek ha kevés ember kap valami kedvezményt? Ráadásul nem random emberek, hanem akik a "leghűségesebbek". Ha meg 20 helyett 15 év lenne, akkor az lenne a gond, hogy miért nem 10 év, ha annyi lenne akkor az lenne, hogy miért nem 5 év, meg 3 meg 1 és így tovább. Egy kedvezményről beszélünk emberek... annak adják akinek akarják, nem tudom feldolgozni, hogy ha nem az irigység miatt, akkor miért zavar ez bárkit is.
-
.Szaki.
addikt
Értékelem azt, hogy legalább kedveskednek ilyennel. Hogy az aktuális ajándékra ki jogosult, szerintem joguk van eldönteni, mivel ajándék..A Telenor egyébkéntis nagyon igyekszik megtartani az ügyfeleit, én is rengeteg kedvezményt kaptam már tőlük az évek során.
-
devast
addikt
Úristen.... 13 ezer balek ügyfelük van aki 20 éve! nem váltott legalább egyszer szolgáltatót...
-
lexter00
őstag
Egyetlen normális dolog az ajándék 1giga volt a többi ilyen vevőcsalogatós baromság meg sok youtube video de azért értékelem a hozzáállásukat
Ja igen + ez a korlátlan ünnepek alatti besz se hülyeség
-
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Én még nem vagyok náluk 20 éve, cserébe korlátlan, belföldi beszélgetést kaptam 3 napra.
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Pont nem a megfelelő embernek írod. Ismerős ő csúcstelefonok topicjaiból, nem hiszem, hogy rászorulna, de majd leírja. Az elvekben viszont igaza van. Az eddigi kedvezmények, ha jól emlékszem mindenkinek szóltak. Ez meg alig pár embernek.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Jaj és melyik cég nem így csinálja áruld már el nekem kérlek.
De előttem már nagyon jól leírták, nem te kapod és ez a bajod.
De akkor mondd meg nekem kérlek, milyen kedvezménnyel lennél kibékülve? Minden ügyfélnek a kezébe nyomnának egy köteg pénzt?
Sounds good, doesn't work.
-
-
Halaman
tag
válasz
TheBikerider #10 üzenetére
Ilyen ajánlatnál lennék bajban először kötnöm kellene hűséget, hogy fel tudjam mondani
-
Halaman
tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Igen óriási ez a felhasználói szám akiket érint a kedvezmény is hihetetlen
Telenor sem volt teljesen idióta, mert ha ezt december elején elsüti feltehetőleg jóval többen akár mind a 13 ezer felhasználó újra kötötte volna
-
Wesder
titán
Én korlàtlan beszélgetést kaptam Dec. 24-26-ig.
-
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Mondom,hogy az a bajod,hogy neked nem kínáltak fel ilyen lehetőséget....
Ha kapnál ilyen ajánlatot Te is,elsők között rohannál be a szolgáltatódhoz
. De mivel nem,így itt puffogsz!
Irígy vagy!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Te tényleg nem érted? Szerinted a teljes előfizetéses bázist figyelembe véve hány százalék 20 évnél régebbi ügyfél? 1%? Még annyi sem? Abból az 1%-ból szerinted ki fog rohanni? 10%? Hibahatáron belüli kedvezményt osztogatnak, mintha valami nagy dicsőség lenne...
Engem aztán pont nem érdekel, ez is valami, csak például a mondjuk 19 éve Telenor ügyfél mit fog ehhez szólni? Bár mivel nem érted, hagyjuk is...
(#8) frankweber: Még csak nem is a Telenornál vagyok, plusz engem nem is érint ez az előfizetéses őrület... szóval kapufa...
-
válasz
“...Mi ez a mentalitás egyébként, valamit ingyen adnak, de az se elég jó?!...”
Nem Ő kapja,az a baja...
-
janeszgol
félisten
Mondjuk ki, ez egy plusz, a tényleges lejárta előtti telefonvásárlásos akció. Szerintem nem rossz.
Szerk.: csak aztán nehogy előleget kérjenek, mint új előfizetők.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
És? Ezzel mi a problémád? Ez egy ajándék és azon belül is egy lehetőség. Ettől senkinek nem lesz rosszabb. Ha valaki szeretne, akkor él vele, ha nem nem. Különbenis, nem csak számhordozásért állhatnak sorba, hanem mondjuk, hogy kisebb csomagra váltsanak, mert rájöttek, hogy mégse kell nekik a drágább.
Mi ez a mentalitás egyébként, valamit ingyen adnak, de az se elég jó?!
-
Vesporigo
aktív tag
Kár, hogy a Vodafone nem csinál ilyen akciót fél év hűség után.
-
ForRedGlory
félisten
Micsoda ajánlat...
Marha nagy rizikót vállalnak a 20 évnél régebbi ügyfelekkel. Azok nyilván nem fognak sorban állva számhordozást kérni. Vicces...
-
válasz
Depression #1 üzenetére
Én meg 1996-ban... Pannon Gsm akkoriban.
Nokia 1011 -
Depression
veterán
Csak 20 év hűség kell hozzá? Ez most komoly?
1999 januárjában vettem az első telefonomat, egy Alcatel one touch Clubbot, miközben az ismerettségi körömben nem is volt még mobilja senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest