- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
Rendben, de ehhez miért kell megvárni a karácsonyt? Állandó téma, hogy az új előfizetők nagyobb kdvezményt kapnak, mint a régiek, erre most bepróbálkoztak egy ilyennel. 10-15 évet nem akarák megbecsülni? Nem mert azokból több van.
Nézd nekem mindegy mit ad a Telenor, sose szerződöm le velük, max feltöltősként. (A Telekomal még úgy se.)Csak ez karácsony, ami mindenkit érint. A Vodának megjött az esze, hogy karácsonyra ne annak adja csak a 25-én és 26-án flehasználható ingyen beszélgetést, aki előzetesen kéri, hanem egységesen mindenkinek. Hiszen függetlenül az előfizetői státuszodtól minenkinek karácsony lesz. Az egyéni kedvezményeket (X éves előfizu, fedhetetlen számlafizetésű, háromlábúak) meg egy alkalmasabb időpontban, csak nekik. -
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Pont nem a megfelelő embernek írod. Ismerős ő csúcstelefonok topicjaiból, nem hiszem, hogy rászorulna, de majd leírja. Az elvekben viszont igaza van. Az eddigi kedvezmények, ha jól emlékszem mindenkinek szóltak. Ez meg alig pár embernek.
-
janeszgol
félisten
Mondjuk ki, ez egy plusz, a tényleges lejárta előtti telefonvásárlásos akció. Szerintem nem rossz.
Szerk.: csak aztán nehogy előleget kérjenek, mint új előfizetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest