Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #50 üzenetére
Rómaipart??? Ne hagyd ki
-
talamasca
senior tag
válasz
ForRedGlory #42 üzenetére
Az, hogy sokan nem tudják igénybe venni, mégha akarnák sem.
Ezen pedig a drágalátos Telekom tudott volna segíteni, akkor ha korábban fejleszt. ( optikai szál kiépítés, stb.)
De több, mint 10 éve ez nem fontos, csak a bevétel... -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Akárhogy is próbálom megérteni amit írsz, még mindig csak annyit mondasz, hogy kevés ember kapja meg a kedvezményt, ezért ez rossz. Most ők éppen a 20 éve ügyfeleiket díjazzák. Ez van. Valaki éppen megkapja valaki éppen nem. Vannak ennél durvább határok is az életben. 60-nal mész 50es táblánál, akkor nem mérnek be és nem fizetsz 30-ezrert, de ha 61-el(most csak mondtam 2 számot), akkor már fizetsz. És itt most nem is akkora húdenagy kedvezményről van szó. Ha minden 20 éve ügyfél kapna egy csúcskategóriás telót ajándékba, és én 19 éve lennék ügyfél, akkor ja én is pipa lennék. Valaki most megkapja ezt a kis kedvezményt, valaki meg nem. Még mindig nem értem miért kell emiatt hőbörögni.
És igen, elsőre csak az irigységet tudtam elképzelni erre okként. De ha téged tényleg ennyire zavar, hogy nem arányosan jutalmazzák az ügyfeleiket és ennyire szívügyed a telenoros ügyfelek sorsa, pedig te nem is vagy az, hát legyen.
Ne haragudj, de minden ilyen dologgal kapcsolatban azt látom, hogy teljesen mindegy kinek-mit adnak ingyen, mindig van valakinek valami baja vele. Mert ménem így ménem úgy mérnem ennyit adnak mérnem mindenkinek, vagy éppen mérnem csak valakiknek... És ez kicsit irritál. -
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Én még nem vagyok náluk 20 éve, cserébe korlátlan, belföldi beszélgetést kaptam 3 napra.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Jaj és melyik cég nem így csinálja áruld már el nekem kérlek.
De előttem már nagyon jól leírták, nem te kapod és ez a bajod.
De akkor mondd meg nekem kérlek, milyen kedvezménnyel lennél kibékülve? Minden ügyfélnek a kezébe nyomnának egy köteg pénzt?
Sounds good, doesn't work.
-
Halaman
tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Igen óriási ez a felhasználói szám akiket érint a kedvezmény is hihetetlen
Telenor sem volt teljesen idióta, mert ha ezt december elején elsüti feltehetőleg jóval többen akár mind a 13 ezer felhasználó újra kötötte volna
-
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Mondom,hogy az a bajod,hogy neked nem kínáltak fel ilyen lehetőséget....
Ha kapnál ilyen ajánlatot Te is,elsők között rohannál be a szolgáltatódhoz
. De mivel nem,így itt puffogsz!
Irígy vagy!
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
És? Ezzel mi a problémád? Ez egy ajándék és azon belül is egy lehetőség. Ettől senkinek nem lesz rosszabb. Ha valaki szeretne, akkor él vele, ha nem nem. Különbenis, nem csak számhordozásért állhatnak sorba, hanem mondjuk, hogy kisebb csomagra váltsanak, mert rájöttek, hogy mégse kell nekik a drágább.
Mi ez a mentalitás egyébként, valamit ingyen adnak, de az se elég jó?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest