- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca #47 üzenetére
Vodafont annyira nem követtem, de a telekomnál egyik nap pl volt olyan hogy január 1-ig (? aki pontosabban tudja majd kijavít) 5 giga net ingyen feltöltősöknek, meg valamilyen beszélgetések stb. Ezt a vonalat annyira nem figyeltem mert a telekomnál a céges számom van, korlátlan és így egyes beszélgetéses bónuszok sem érdekelnek. A telenornál a magán számom van, így azt figyelgettem, de a meglepik bő egy harmada inkább olyan volt, hogy inkább ne mondtak volna semmit, szerintem kínos. A vodafonnál is voltak valamik az appban, a topikjában az is kereshető. De ilyen menni fog jellegű cuccokkal azért még egyik se állt elő.
-
Teal'C
veterán
válasz
talamasca #49 üzenetére
De:
- Sokkal lassabb net. (Ez igaz de mindenre elég 720p videóig, GoogleDuo,Viber video)
- Drágább. (Az elsők között léptem be 5600ft/sim)
- Hűségszerződés köteles. (Nem hűség köteles)
- És lehet, hogy rosszul tudom, de csak UPC előfizetőknek van. (Nem csak nekik van de akkor 1e vel drágább)Most drágább ez igaz, pénzben kifejezve. Sajnos semmi nem tart örökké.
De azért ott a 300perc + 300sms + a korlátlan Net (még ha csak 2mbit is) sokszor mérlegeltem a váltást de valahogy mindig az jön ki hogy jó ez nekem.
-
RRamstein
tag
válasz
talamasca #36 üzenetére
Én is voltam mind a 3 szolgáltatónál , vodanal a legtovább ,10 évig kb , ennyi idő után kaptam volna havi 1000ft kedvezményt a havi díjamból , plussz a nevetséges dolgaik , hasrautes szeruen ki számláztak 50 ezret , és társai
telekom meg simán szarik az ügyfelek fejére vastagon , telenornál 2 előfizetésem van az egyikkel korlátlanul beszélek a másikkal korlátlanul netezek és még így is kevesebbet fizetek mint ugyan ezért a másik kettő szolgáltatónál
-
juuzer
addikt
válasz
talamasca #36 üzenetére
Ezt aláírom igaz én február óta vagyok T-s. Mind3 szolgáltatónál.van kártyám és pont jól jön a Telenortól és a Vodától az 1-1 giga net plusz 3 nap korlátlan beszélgetés a kékektől. Telekomtól semmit se kaptam. Pedig ez előfizu nem feltöltőkártya, mint a másik 2. Plusz a lassításuk is olyan , hogy még egy google keresés se tölt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest