- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Most komolyan azt akarod kihozni belőle, hogy az az én bajom, hogy én nem kapok kedvezményt? Mintha lenne bármiféle fogalmad róla, hogy én kitől és milyen kedvezményeket kapok.
Az dicséretes, ha a szolgáltató gesztust tesz, de olyan gesztust találjon már ki, ami nem csak marginális rétegnek szól vagy legyen arányos valamilyen szinten a többi ember hűségével... Erről van szó, nem többről, de hagyjuk, mert totál félremagyarázod azt, amit írok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Te tényleg nem érted? Szerinted a teljes előfizetéses bázist figyelembe véve hány százalék 20 évnél régebbi ügyfél? 1%? Még annyi sem? Abból az 1%-ból szerinted ki fog rohanni? 10%? Hibahatáron belüli kedvezményt osztogatnak, mintha valami nagy dicsőség lenne...
Engem aztán pont nem érdekel, ez is valami, csak például a mondjuk 19 éve Telenor ügyfél mit fog ehhez szólni? Bár mivel nem érted, hagyjuk is...
(#8) frankweber: Még csak nem is a Telenornál vagyok, plusz engem nem is érint ez az előfizetéses őrület... szóval kapufa...
-
ForRedGlory
félisten
Micsoda ajánlat...
Marha nagy rizikót vállalnak a 20 évnél régebbi ügyfelekkel. Azok nyilván nem fognak sorban állva számhordozást kérni. Vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest