- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
,,Ha meg mindenkinek szólna, akkor meg azoknak lenne gond, akik 20 éve ott vannak...''
Ebben van igazsag, de ez lett volna jobb vagy kisebb gond.
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Nem, nem az a baj, hogy ingyen van, hanem az, hogy a 20 eves limit inkorrekt. Inkabb ne csinaltak volna semmit.
-
Teal'C
veterán
válasz
whatwhatwhat #54 üzenetére
Nekem a sebességével nincsen bajom amire kell mindenre jó mint azt írtam.
A feltételek ezek szerint változtak nem minden nap nézem. -
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #21 üzenetére
Rendben, de ehhez miért kell megvárni a karácsonyt? Állandó téma, hogy az új előfizetők nagyobb kdvezményt kapnak, mint a régiek, erre most bepróbálkoztak egy ilyennel. 10-15 évet nem akarák megbecsülni? Nem mert azokból több van.
Nézd nekem mindegy mit ad a Telenor, sose szerződöm le velük, max feltöltősként. (A Telekomal még úgy se.)Csak ez karácsony, ami mindenkit érint. A Vodának megjött az esze, hogy karácsonyra ne annak adja csak a 25-én és 26-án flehasználható ingyen beszélgetést, aki előzetesen kéri, hanem egységesen mindenkinek. Hiszen függetlenül az előfizetői státuszodtól minenkinek karácsony lesz. Az egyéni kedvezményeket (X éves előfizu, fedhetetlen számlafizetésű, háromlábúak) meg egy alkalmasabb időpontban, csak nekik. -
ForRedGlory
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Most komolyan azt akarod kihozni belőle, hogy az az én bajom, hogy én nem kapok kedvezményt? Mintha lenne bármiféle fogalmad róla, hogy én kitől és milyen kedvezményeket kapok.
Az dicséretes, ha a szolgáltató gesztust tesz, de olyan gesztust találjon már ki, ami nem csak marginális rétegnek szól vagy legyen arányos valamilyen szinten a többi ember hűségével... Erről van szó, nem többről, de hagyjuk, mert totál félremagyarázod azt, amit írok.
-
janeszgol
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Pont nem a megfelelő embernek írod. Ismerős ő csúcstelefonok topicjaiból, nem hiszem, hogy rászorulna, de majd leírja. Az elvekben viszont igaza van. Az eddigi kedvezmények, ha jól emlékszem mindenkinek szóltak. Ez meg alig pár embernek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Te tényleg nem érted? Szerinted a teljes előfizetéses bázist figyelembe véve hány százalék 20 évnél régebbi ügyfél? 1%? Még annyi sem? Abból az 1%-ból szerinted ki fog rohanni? 10%? Hibahatáron belüli kedvezményt osztogatnak, mintha valami nagy dicsőség lenne...
Engem aztán pont nem érdekel, ez is valami, csak például a mondjuk 19 éve Telenor ügyfél mit fog ehhez szólni? Bár mivel nem érted, hagyjuk is...
(#8) frankweber: Még csak nem is a Telenornál vagyok, plusz engem nem is érint ez az előfizetéses őrület... szóval kapufa...
-
válasz
“...Mi ez a mentalitás egyébként, valamit ingyen adnak, de az se elég jó?!...”
Nem Ő kapja,az a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest