- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Hát nemtudom, onnantól kezdve, hogy max 1-2Mbit/sec, én egy rossz viccnek tartom az egészet. Ha ez lenne minimum a 10-szerese, akkor azt mondanám, hogy baromi jó ajánlat. Ja és megnéztem most a upc oldalán, csak és kizárólag olyan opció van a csomag kiválasztása után, hogy 12 hónapos szerződéssel.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Akárhogy is próbálom megérteni amit írsz, még mindig csak annyit mondasz, hogy kevés ember kapja meg a kedvezményt, ezért ez rossz. Most ők éppen a 20 éve ügyfeleiket díjazzák. Ez van. Valaki éppen megkapja valaki éppen nem. Vannak ennél durvább határok is az életben. 60-nal mész 50es táblánál, akkor nem mérnek be és nem fizetsz 30-ezrert, de ha 61-el(most csak mondtam 2 számot), akkor már fizetsz. És itt most nem is akkora húdenagy kedvezményről van szó. Ha minden 20 éve ügyfél kapna egy csúcskategóriás telót ajándékba, és én 19 éve lennék ügyfél, akkor ja én is pipa lennék. Valaki most megkapja ezt a kis kedvezményt, valaki meg nem. Még mindig nem értem miért kell emiatt hőbörögni.
És igen, elsőre csak az irigységet tudtam elképzelni erre okként. De ha téged tényleg ennyire zavar, hogy nem arányosan jutalmazzák az ügyfeleiket és ennyire szívügyed a telenoros ügyfelek sorsa, pedig te nem is vagy az, hát legyen.
Ne haragudj, de minden ilyen dologgal kapcsolatban azt látom, hogy teljesen mindegy kinek-mit adnak ingyen, mindig van valakinek valami baja vele. Mert ménem így ménem úgy mérnem ennyit adnak mérnem mindenkinek, vagy éppen mérnem csak valakiknek... És ez kicsit irritál. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Pár embernek, igen, és?! Azoknak akik 20 éve ott vannak. Ha meg mindenkinek szólna, akkor meg azoknak lenne gond, akik 20 éve ott vannak, hogy ők nem kapnak külön semmit. Most komolyan már, miért fáj az nektek ha kevés ember kap valami kedvezményt? Ráadásul nem random emberek, hanem akik a "leghűségesebbek". Ha meg 20 helyett 15 év lenne, akkor az lenne a gond, hogy miért nem 10 év, ha annyi lenne akkor az lenne, hogy miért nem 5 év, meg 3 meg 1 és így tovább. Egy kedvezményről beszélünk emberek... annak adják akinek akarják, nem tudom feldolgozni, hogy ha nem az irigység miatt, akkor miért zavar ez bárkit is.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Jaj és melyik cég nem így csinálja áruld már el nekem kérlek.
De előttem már nagyon jól leírták, nem te kapod és ez a bajod.
De akkor mondd meg nekem kérlek, milyen kedvezménnyel lennél kibékülve? Minden ügyfélnek a kezébe nyomnának egy köteg pénzt?
Sounds good, doesn't work.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3 üzenetére
És? Ezzel mi a problémád? Ez egy ajándék és azon belül is egy lehetőség. Ettől senkinek nem lesz rosszabb. Ha valaki szeretne, akkor él vele, ha nem nem. Különbenis, nem csak számhordozásért állhatnak sorba, hanem mondjuk, hogy kisebb csomagra váltsanak, mert rájöttek, hogy mégse kell nekik a drágább.
Mi ez a mentalitás egyébként, valamit ingyen adnak, de az se elég jó?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest