- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca #47 üzenetére
Vodafont annyira nem követtem, de a telekomnál egyik nap pl volt olyan hogy január 1-ig (? aki pontosabban tudja majd kijavít) 5 giga net ingyen feltöltősöknek, meg valamilyen beszélgetések stb. Ezt a vonalat annyira nem figyeltem mert a telekomnál a céges számom van, korlátlan és így egyes beszélgetéses bónuszok sem érdekelnek. A telenornál a magán számom van, így azt figyelgettem, de a meglepik bő egy harmada inkább olyan volt, hogy inkább ne mondtak volna semmit, szerintem kínos. A vodafonnál is voltak valamik az appban, a topikjában az is kereshető. De ilyen menni fog jellegű cuccokkal azért még egyik se állt elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest