- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Bizonyítottan? Azzal, hogy egy feltételezett pletykát tovább gondolva láttam lehetőséget, hogy a wp7 akár jobban is terjedhet vagy azzal, hogy leírtam, hogy a mango támogatni fog egy új soc-ot is? Ebből konkrétan melyik bizonyítja, hogy nem ismerem?
Oh minden WP7 tudások atyja, gondolom erre a felmérésre gondolsz. De ki kell ábrándítsalak, ez minden Microsoft mobilos rendszer, nem csak wp7. Szóval az a 9% az kevesebb mint 9% még az USA-ban is eszerint a felmérés szerint is, ami az elsődleges piacuk. De nézzünk akkor egy comscroe 30000-es mintán alapuló felmérést, ott már csak 5,8% az egész Microsoft, és CSÖKKENT, egy növekedő piacon, március óta!! Az hogy a világ szinten még kisebb a részesedésük azzal sem tudok mit kezdeni, ha nem tetszenek a számok menj a Gartnerhez, hogy javítsák át, vagy szólj a Microsoftnak, hogy nyomják jobban a terméküket. Bizonyára Steve Ballmer is azért nyilatkozta azt amit mert olyan jól mentek a dolgok...
Nem tudom mi lesz a mangoval, mert én nem hinném, hogy a nagy tömegek a hiányosságok miatt nem vennék (legalábbis közvetlen nem amiatt, közvetve lehet, értsd negatív szakmai vagy annak tartott visszhang, bizonyos nem elkészíthető alkalmazások stb).
Szóval sajnálom, hogy nem tetszett amit írtam, de én úgy gondolom, hogy egy tényeken alapuló felmérés illetve a mérési eredmények trendje azt igazolják amit írtam, és véleményem szerint nem hiába megy a pletyka a Tango-ról, vagyis hogy több kel majd az üdvösséghez a "Mangonál". A jövőbe nyúló találgatásokat, meg sosem állítottam be tényként, ráadásul számodra kedves jövő képet vázoltam fel, szóval továbbra sem értem mi a gond. Vagy te nem szeretnéd, hogy terjedjen, WP7 elitist akarnál lenni/maradni?
De én itt abbahagytam, mert nem a topic témája, legyél WP7 elitist, a többiek úgysem ismerhetik annyira a dolgokat mint te. -
"Nagyon nehéz kifejezni, a sok szoftver és hardver egy kerek egészet alkot vagy mi."
Erre való a rendszer szó és szinonimái.
Eredeti jelentésében az ökoszisztéma magában foglalja a környezetet, az egymásra hatást is, meg még egy csomó dolgot. Mindegy, nem akarok ezen lovagolni, mert még "lenáciznak".
Valaki elmondta és megmaradt a köznyelvben. Így fejlődik a nyelv végső soron.
-
Fecow
aktív tag
Igazából nem értem a kristály tisztán a logikád.
2012 Q3 az biztos, vagy netán azt te is csak pletykára alapozod?
Szóval mégis mit szeretnél mondjam azt, hogy nem enged a Microsoft a követelményekből és nem fog elterjedni, mert a kész tény eladásokból ez látszik?
Persze lehet spekulálni, hogy majd a Mango, meg majd a Nokia, jól meg dobja az eladásokat, de nincs több alapja, mint annak, hogy lehetséges, hogy a Microsoft enged a kötöttségekből, és szélesebb piacot fed le.
Mellesleg a hardveres követelmények nem csak a SoC/processzorral kapcsolatosak, szóval van még máshonnan is engedni. Nem tudom mit számít az, hogy a Snapdragon 2012 végére hol lesz teljesítményben,ha a jelenlegi 1 (illetve nemsokára 2) támogatott SoC-hoz képest, ha bevesznek egy új erősebbet az is a kötöttségek engedése, ha meg nem vesznek be erősebbet akkor kiszorulnak lassan a felsőházból.
Mellesleg én továbbra sem elsősorban csökkentésről beszéltem, hanem a hardveres követelések szabadabbra vételéről. De írtam, már a Mangoban is elérhetővé tesznek egy 800Mhz-es processzort, mert valamiért a snapdragon már 2011-ben sem mégsem olyan csudijó mindenhova, hát akkor mennyire lesz univerzális 2012 végére?
Szóval belegondolsz, hogy mégis min vagy így felháborodva?(#271) erdoke:
Ez a hangnem már jobban tetszik, köszönöm.
Nem mondanám, hogy nagy odafigyeléssel követem a Ora-Goog pert, de a legutóbbi értesüléseim azok amiket az előző posztban írtam. Az, hogy a Google valójában tényleg lopott, és hogy szándékosan-e teljességgel lényegtelen, ha bebizonyosodik fizetnek, vagy megállapodnak, ha nem akkor nem.
OHA-t azért kevertem ide, mert ez az egész nagycirkusz pont az android miatt jött létre, így lényegesen egyszerűbb szerintem jogi alapokat teremteni az android kerekasztal számára mintsem egyesével leboltolni a hűbérurakkal. De továbbra sem látom a hatalmas különbséget aközött, hogy a Google egyesével szabadalmat oszt a partnereknek (akik egyébként is OHA tagok) és a között, hogy megfelelő megkötésekkel betolná a dolgot az OHA "patent poolba".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest