- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Egyet értek veletek, de mindazonáltal azt el kell ismerni hogy samsung elég sokat tesz hozzá a HW fejlődésnek, mind kijelző mind soc terén, és még mindig a legkomolyabb hw a piacon a galaxy s II.
A játék telefon feeling meg szerintem nem a samoled, sokkal inkább a TW hibája, túl színes, és ezért számomra egy kicsit gagyi hatást hiába tudom hogy mi hajtja de akkor is.
Nekem amoled van a dézi-ben és azzal nincs bajom, viszont ha barátnőm wave-jét kell néznem az nem megy 10percnél tovább. -
Straw
senior tag
Nyilván... Mondta volna azt hogy ti mind meglesztek
szop..szivatva?
Az neki nem hoz pénzt, én nem azt mondtam hogy így lesz hanem csak rá világítottam hogy egy két dolog azért hiányzik a cikkből ami elég lényeges infó lehet.
Szerintem a helyzet nem pont ugyanaz mint a Nokiánál volt, ha jól emlékszem ők rész tulajdonosok voltak a Symbian foundation-ben, aztán később kivásárolták a többieket, de a symbian-ból közel sem tettek szert annyi bevételre a gyártók mint az androidból, de lehet hogy rosszul emlékszem. -
Straw
senior tag
Van abban igazság amit írsz, de Larry Page azt írta hogy minél messzebb akarják tartani egymástól a Motorola programozóit és az Android programozóit, jah meg hogy a Guglin belül külön lesz kezelve a Motorola és kvázi önálló cégként fog működni, licenszelik az androidot mint más stb. Nyilván ezt nem lehet teljesen megoldani meg persze nem is akarják, mert akkor minek vették volna meg, de ha csak az új verziónál csinálják az már elég lehet hogy ne legyen forradalom a gyártók részéről.
Más részről eddig sokan azért panaszkodtak hogy a google nem válal felelősséget az androiddal kapcsolatos licensz perek miatt (nem úgy mint az MS a WP7 esetében), amit a gyártók elszenvednek pl az apple vagy az MS felől, de így hogy vettek egy rakás szabadalmat, nem is akármilyeneket így ez részben vagy akár teljesen biztosítható lesz és a többi gyártó is le lesz védve, mert a guglit kell majd perelni nem a HTC-t, és azt már láttuk hogy nem szívesen kezdenek ki velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest