- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Azért vagyok felháborodva mert egy általad a hozzászólásaiddal bizonyítottan nem ismert platformról össze vissza beszélsz és bírálsz azt spekulációnak beállítva úgy, hogy fel sem fogod melyik réteget érinti a platform és beszélsz itt eladásokról amikor amerikában ahhoz képest hogy egy teljesen új platform ami még csak most kezd beindulni már 9%-os szeletet birtokol az okostelefon tortából. Szerinted egy mangonál mi lesz? Szerinted ha egy rendszerbe bele lesz integrálva teljesen a főbb social networking cuccok úgy mint sehol máshol gyárilag akkor lesz rá kereslet?
-
erdoke
titán
Olvasd a nemzetközi sajtót, ezt tudom javasolni. Kivesézték több nagy oldalon a Google vs. Oracle pert, és bizony a nyilvánosságra került guglis levelek alapján úgy tűnik, szándékosan nem licencelték a Java-t, pedig tisztában voltak a kockázatokkal. Az pedig erősen ellenjavallott, hogy olyasmiket tulajdoníts nekem, amit nem mondtam.
Az OHA-t fölösleges idekeverni, a Google érdeke, hogy az általa jövőre majd diktált feltételeknek vazallus módjára megfelelő OEM-eknek licencelje a Motorola szabadalmait (vagy azok egy részét). -
David75
őstag
De szíven üt, hogy pletykák alapján valami 2012 Q3-ban valószínűleg kiadásra kerülő rendszer alapján(amiről azt se lehet tudni mi a szar lesz benne még pletyka szinten se) jósolsz egy platformnak jövőt. Ez kb olyan mintha az iphone 6-ról beszélgetnénk. Amúgy meg 2012 Q3-ban szerinted lenne értelme csökkenteni a hardveres követelményeket amikor addigra kb már a közép kategória alja lehet az 1ghz-s snapdragon?
Belegondolsz egyáltalán mit írsz?
-
erdoke
titán
Az egész kérdéskör alapjait nem érted, és nem látom, mi hasznom van belőle, ha ingyen kiselőadást tartok éjszaka ahelyett, hogy elküldenélek olvasgatni.
Elég, ha az (iparágon belüli) utóbbi nagyobb szabadalmi pereket tanulmányozod, a saját portfóliód nem védelmet nyújt, csak tárgyalási alapot, ill. ellen perre lehetőséget. Eleve csak azt lehet perelni, aki vélelmezetten szabadalmat sért, és utóbbit csak akkor teheti meg, ha abból bizonyíthatóan hasznot szerez. Ez eddig se a Google-re (kivéve Java per az Oracle-től), se az OHA-ra nem állt fenn, lévén nem árultak az USA-ban androidos telefonokat.
Az is együgyű gondolat, hogy a szabadalmak esetén csak a darabszám a lényeg, nincs relevanciája a kérdéses területnek (modern okostelefonok), és pont a Motorola 5 perc alatt érvényteleníthető "mobiltelefon" szabadalma az aduász ebben a kártyajátékban... -
hallerlaller
addikt
a motorola nem is az egyik sztár gyártó.
azért a xoom az android honeycomb referencia, szerintem az hogy azt támadták arra válaszlépés ez a felvásárlás.
(#246) Zol7
európában csak sclcd-s van 9023, az amoledes 9020 azmég pentile, és nemhiába váltottak vissza, nekem jobban bejön a sclcd mint az amoled, de ez egy flame gerjesztő már megint..
-
oO7
őstag
nevezhető ez wishful thinkingnek is... de én inkább nevezném logikus következtetésnek... meg mondjuk ugyanezt több nagynevű elemzőcég is előrevetítette... a trendeket nyílván majd egy negyed/fél év múlva lehet vizsgálni, de legalábbis mindenképpen a mango (és az új készülékek) startja után...
az android pedig azért van bajban mert rendesen meg van tépázva a rendszer, fragmentálódva van, komoly cégeknél egyszerűen nem engedik be a hálózatra az androidos készülékeket ami elmond egy keveset a biztonságáról, a felhasználók komoly százaléka elégedetlen vele, szinte természetesnek mondhato a flashelés/romolás, a TOP appok nagyon komoly százalékát olyan toolok fedik le amik a rendszer hanyag működését hivatottak javítani és ezáltal használhatóvá tenni a készüléket... és ez még csak user oldalról a problémáknak csak egy része... ottvan még az aktuális nagy gebasz, hogy elég sokan támadják az androidot vagy androidos készülékgyártókat mindenféle szabadalmi perekkel amik eredményéül szintén az android visszatorpanását vetítik előre az okosok (és azt, hogy a gyártók inkább koncentrálnak a WP7-es vasakra)... -
Picco
addikt
bazz. OHA eszembe sem jutott , eleg erdekes lenne az altalad lefestett "jovokep" es igazabol logikus is.
p87: "aki szeret játszadozni a romokkal és kernelekkel, de akit ez nem érdekel az sokat szívhat vele."
Ez egy akkora baromság, hogy nem igaz!
Miért is szívhat sokat az ember?
Az android root nélkül is ezerszer testreszabbhatóbb és többmindenre használható mint az ios.nekem is androidom van es sok ismerosomnek, de idonkent tenyleg van vele szivas, foleg a telefonalas funkciokkal. out of the box jelenlegg jobb az iphone 4 a desire es hasonlo kategoriaju keszulekeknel(SGSII azert mar veri szinte minden szempontbol szerintem)...mondjuk nekem a kotottseg miatt akkor sem kellene, bar csecse kis gep az i4.
erdoke: nyilvan nem az osszeset, de egy reszet betolhatja, ez is egy eshetoseg. vegulis neki az eladott androidos telefonok minnel nagyobb szama a cel, amit igy orizhet meg/novelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest