- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Felreertes ne essek: szeretem a PC-met, magam rakom össze, neha huzom, szeretgetem
De nem tudom, hogy meddig lesz erre idöm, ehhez kedvem. Tovabbi elöny, hogy az aramszamlan is sporol az ember- ezt meg nem is szamoltuk bele!
Hogy mennyit fogok fizetni a vegen? Erre az lenne a jo megoldas, ha tovabbra is megvenned a jatekokat (közvetlenül a kiadotol) aztan ott jatszhatnal vele, ahol akarsz. A stream-szolgaltato megnezi, hogy ervenyes-e a jateklicenszed, es ha igen, akkor jöhet a szabad piac: annal jatszol, akinel kevesebbet fizetsz, es/vagy jobb minöseget kapsz.
Ha ezt eleri a technologia, akkor lassan kihalhatnak a PC-k- ill. mas formaban elhetnek tovabb. Sokkal környezetbaratabb is lenne.
-
hallari
tag
Ennek semmi köze a szorzáshoz, az üzlet nem így működik. Elég csak kis hazánkra gondolni, ahol az emberek jó része szinte mindenből a legolcsóbbat veszi, holott általában az a legalja, és hosszú távon kimutathatóan olcsóbb, ha jobbat veszel drágábban és ritkábban. Lásd egy hónap alatt szétszakadó kínai cipő. De a szükség nagy úr, ha csak annyi pénzed van, akkor annyit tudsz költeni és kész. Kínában ha jól hallottam pár tízezer forint a havi átlagfizetés, úgyhogy új, minőségi gépre a többségnek nyilván nem futja, de ha vesznek egy olcsót (esetleg használtat), és havonta kipengetik a párezer forintos felhő-díjat, akkor AZ Ő SZEMSZÖGÜKBŐL jobban jártak, mintha elköltenének kb. 200.000 Ft-ot egy csúcsgépre, ami számukra nem jobb annyival, mint amennyivel többe kerül. És ismét nem kell messzire menni, ha összehasonlítjuk a német újautó piacot a magyarral, akkor teljesen egyértelmű, hogy mindenki a pénztárcájához igazodóan költ, még akkor is, ha egy pár millióval drágább kocsi nagyságrendekkel kényelmesebb/jobb stb. lenne. Az üzletben a legfontosabb, hogy a havi fix hány százalékát hajlandóak ilyesmire költeni az emberek, ki a célcsoport, hány %-uk költ mennyit stb. Így működik az Xbox live, Steam, WOW, Iphone Appstore, Android Market és a Need for Speed is csatlakozott a World-del a "klub"-hoz. Meg ugye most a Microsoft a Win8 tablet/okostelefon piacra is ezt tervezi. Mindegyik a "perkálj havonta fixen vagy vegyél appot rendszeresen" üzletet erősíti.
-
-
-
attila9988
őstag
Valójában egy mai átlagos pc konfig elvisz mindent. Nem 16xaa, meg 16xaniso ,eééett, de elvisz mindent. A pc alkatrészek is jelentősen olcsóbbak, mint 6-7 évvel ezelőtt. Régi beidegződés a fejekben hogy drága lenne pc -n játszani, és már akkoriban sem volt teljesen igaz, csak egy szűk elvetemült réteg számára, akiknek mindig mindenből a csúcs modell kellett.
ÉS felleg nélkül legalább minden programom használhatom addig, amíg létezik x86 -os cpu..
-
ErosenZold
senior tag
Várni lehet, ennyi erővel várjak azért most 10 évet hogy Bf3 azni tudjak mert akkor már olcsó lesz.
Én most akarok a jelenben BF3 azni, nem akarok várni.
Valahogy inkább kifizetek havi mittom én 3000Ft ot azért hogy 5-6 hónapig toljam pl a BF3 al, minthogy vegyek egy tök új gépet (mert az kellene már) 180.000Ft ért amit ha játszani akarok úgyis le kell cserélnem pár év múlva ismét.
-
a nem túl sok féle vas csak annyit jelent, hogy vagy radeon, vagy geforce. tehát a fele a potenciális szívás, de attól még ott van. és persze jó, hogy nem gizikének kell háromszor újrahúznia a windowsát (feleslegesen), de ettől még day #0 gaming nem lesz. ha az a cél, hogy a launch körüli nehézségeket elsimítsuk, esetleg kis extra idő árán, akkor tud működni.
a fix HW minden bizonnyal jönni fog, ez abszolút helytálló meglátás, de azt nem gondolom, hogy nagyon hamar. én először csodálkoztam, hogy miért nem konzolos megközelítésű a dolog, lehet, hogy technikai akadálya van. vagy esetleg az exkluzívokhoz ragaszkodó Sony / MS párosnak nem tetszett a gondolat. who knows.
annyi viszont biztos, hogy a PC-s diverzitás nem tetszik senkinek - és hogy őszinte legyek, maximálisan meg is tudom érteni őket... -
szerintem a legfrissebb game-ekhez a cloud sem lesz ideális, mert a driver problémák ott is meglesznek, ráadásul ott az upgrade sem annyira egyszerű.
nekem tetszik ez a cloud gaming elgondolás, de szokás szerint meg kell találni, mire jó és mire kevésbé - nem lesz minden játékhoz megfelelő (minél kevésbé casual egy game, annál kevésbé érdemes cloudozni vele szerintem), és nem is minden típusú játékosnak lesz alkalmas. emellett viszont örömteli, hogy van alternatívája a desktop gamingnek, és a drága HW vásárlásának.
PS: az input lag pedig sztem lecsökkenthető a megfelelő szintre - anandék mérései szerint 100ms körül van a mágikus határ.
-
Depression
veterán
Nem ezt az összeget vetem össze. De az itt beillesztett képek sem az olcsó vid.karik minőségét mutatják. Mint ahogy fentebb írták is, 50k körül lehetne venni box-ot is. Annak is szebb a képe.
Viszont azokkal bajlódni kell. Nem tartom kizártnak, hogy a felhőben másfajta játékok lesznek az ászok, mintahogyan a tableteken/mobilokon sem PC szerű játékokat játszunk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért egy COD stílusú játék mindig építeni fog a reflexre, és tekintve az eladásokat nem tudom elképzelni, hogy annyira megváltozik a játékmenet, hogy az lag ne okozzon gondot. Az auto-aim erre megoldás. A konzolon is működik. Nem kell szuperpontosan eltalálnod a fejét, csak a közelébe kell vinni a célkeresztet, és a játék korrigál, ha elég közel volt a lövés. Nyilván analóg karral nem is levárható, hogy valaki auto-aim nélkül ossza a headshot-okat. A PC-n az egér nagyon precíz irányítást tesz lehetővé, így oda nem kell auto-aim, de a felhőben a lag miatt érdemes elgondolkodni rajta, mert lehet, hogy a karakter már nem ott jár, ahova lősz, és így hiába lövöd ki a fejét.
(#172) schwartz: Nem. Komolyan mondtam. A hálózati kommunikáció sosem lesz olyan gyors, mint ami a saját géped tud. Az auto-aim ilyen esetben nagy segítség lehet. Persze feltételezve, hogy a felhő tetszeni fog a népnek. Ha nem fog tetszeni, akkor meg lényegtelen, hogy mi lesz vele.
-
-
kazso
tag
Viszont egy 2 éves játék ára kb. a tizede az új játék árának. Ergo ha betartom ezt a 2 éves diffit, akkor havi szinten 10x annyi játékkal játszhatnék, mintha az új játékokat venném meg. Így kicsi a valószínűsége, hogy kifogyok a játékokból.
Úgyhogy végső soron nem volt olyan rossz ez matematikailag -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest