- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Felreertes ne essek: szeretem a PC-met, magam rakom össze, neha huzom, szeretgetem
De nem tudom, hogy meddig lesz erre idöm, ehhez kedvem. Tovabbi elöny, hogy az aramszamlan is sporol az ember- ezt meg nem is szamoltuk bele!
Hogy mennyit fogok fizetni a vegen? Erre az lenne a jo megoldas, ha tovabbra is megvenned a jatekokat (közvetlenül a kiadotol) aztan ott jatszhatnal vele, ahol akarsz. A stream-szolgaltato megnezi, hogy ervenyes-e a jateklicenszed, es ha igen, akkor jöhet a szabad piac: annal jatszol, akinel kevesebbet fizetsz, es/vagy jobb minöseget kapsz.
Ha ezt eleri a technologia, akkor lassan kihalhatnak a PC-k- ill. mas formaban elhetnek tovabb. Sokkal környezetbaratabb is lenne.
-
-
-
CimbiX
aktív tag
Inkabb a konzolokkal kellett volna összehasonlitani a szolgaltatast- szerintem a celközönseg homogenitasa igy adottabb lenne. Ha pl. Onlive-ra ujit be valaki, akkor eleve nem billenytyüzet-egerrel fog görnyedni egy asztalnal, hanem par meterröl jatszik kenyelmesen a szofajaban ücsörögve a lapteven. En most a huszas evem vegen jarok, es egeszen egy evvel ezelöttig csak PC-n jatszottam, csak klasszikus billenytyüzet-eger kombinacioval. KB. fel eve vettünk egy Box-ot, szoknom kellett a kontrollert, de most mar nem cserelnem le. Olyan jatekot mar PC-re sem veszek azota, amit nem tolhatok kontrollerrel. OK, online lövöldözest mar nem jatszom
Aki probalta a Witcher 2-t pl. kontrollerrel, az talan erteni fogja, hogy miert jo igy.Benyomom a easy-modot, es elvezem a jatekot, a sztorit, a KENYELMET
Ajanlat: legközelebb a konzolokkal hasonlitsatok össze a felhös szolgaltatast, talan egy ar-ertek meres sem lenne rossz, ami figyelembe veszi az elmult evek hardver-aranak valtozasi tendenciait. Ehhez persze az kellene, hogy valamelyk szolgaltato aruljon is jatekokat, amit a felhö-rendszerben jatszani lehet
@Hallari: a szamitasod ott hibas, hogy ök nem minden felhasznalora egy harverkonfiguraciot kell vegyenek, mert nem egyszerre jatszik a nep. Innentöl kezdve ugyanannyi jatekosra kevesebb hardver kell, hogy rendelkezesre alljon- ergo olcsobban kijönnek, es ha JOL csinaljak, es sok a felhasznalo, akkor meg a felhasznalo is olcsobban meguszhatja. Ennek persze elöfeltetele a jo, vagy legalabbis nem roszabb minöseg, mint a vetelytars termekeken (ami NEM a PC^^).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest