- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
azt se feledd h minél jobbak lesznek a játékok grafikailag annál jobb internet kell h átvigye azt a minőséget, még 10 év múlva se lesz alap 1 100 megás net a legkisebb településeknél....
sok a bizonytalanság ezzel a felhővel és ezt sosem fogják megoldani, nem fog megbukni csak más területen fogják alkalmazni...
na meg ugye a pénz, így nem keresnének annyit mint most h viszik a 100 ezres vga-kat mint a cukrot (kis túlzással)
és a lag nem csak a hc gamereket fogja zavarni, 1 átlag felhasználót is zavar és felfogja tenni a kérdést h miért késik minden gombnyomásom -
Mert szerinted ahhoz hogy vegyek, ahhoz elég az A8, mondjuk az belemegy a p35 alaplapomba?Tökéletesen meg vagyok elégedve a c2D 6550 el, 4 éve vettem azóta is megállja a helyét még játékok alatt is, csak úgy mint a 9800 gtx.
Nagyon szuper dolog a felhő, álmomban sem gondoltam volna hogy a laptomomon , ami 1.7 celeron, valaha mondjuk játszani fogok a Dead space 2. részével.
A felhő mostani állapotában nem a hardcore játékosoknak való, hanem az olyanoknak mint Én, és szerintem 2 év múlva már nem kell semmiféle kompromisszumot kötni grafika terén,szerintem akkor írd meg ezt a cikket megint. Sok embernek most sem kell, mert ELŐRELÉPÉS a jelenlegi hardveréhez a felhő által nyújtott minőség és grafika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest