- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ErosenZold #260 üzenetére
De egy olyan gép, ami azt a grafot tudja, az sem 180.000 Ft, ezért írta, hogy akkor már inkább XBOX, és az még olcsóbb is, szebb is. Ha meg ragaszkodsz a PC-hez, az sem lesz 180K.
-
leviske
veterán
válasz
ErosenZold #244 üzenetére
Ne nevettess már. Medium grafikát kapsz a cloudban, hova a halálba akarsz akkor 180.000 forintos gépet a játék alá? 45.000-ért már kapsz egy Xbox 360-at, amin fogadni mernék, hogy szebb grafikával lefut.
Maradjunk inkább annyiban, hogy a Te igényeidet kielégíti és majd meglátjuk, hogy tudnak-e annyira haladni a piaccal, hogy ez így is maradjon.
-
ddekany
veterán
válasz
ErosenZold #244 üzenetére
"Én most akarok a jelenben BF3 azni, nem akarok várni."
Mert felizgattak a médiában... amúgy hidd el, nem fontos az most azonnal. És nem kell sokat várni, hogy az annak bőven jó vas ára alacsony legyen. 1-2 év. Mellesleg ha maximalista vagy (minde fullos legyen), akkor a terminálos megoldásnál meg a tömörítés, lag, és az esetleg nem maximumra állított grafika fog zavarni...
-
hallari
tag
válasz
ErosenZold #247 üzenetére
Legyen, tegyünk még rá 40-et, de abból már gamer egér is kijön.
150-ből ma már olyan gépet építesz, hogy mindent visz fullon. Tudom, mert egy volt munkatársam ilyen gépeket építgetett a szűkös keretéből, két gyerek mellett. Másnak is egyébként. És mindig a legújabb FPS kellett neki full grafikával. A munkahelyre be is hozta a mentett videóit, és még a screen capture-rel is ~60 fps ment!!! 400 ezerből a négyütemű Trabiját cserélte le Suzukira, gépre ő sose költött ennyit.
-
attila9988
őstag
válasz
ErosenZold #247 üzenetére
És itt nem az "elfut 30 fps és ez nekem elég" a lényeg...
...hanem hogy elmegy youtube videó minőségben extra laggal, még akkor is ha nem 10 éves a géped, hanem vadi új.
-
hallari
tag
válasz
ErosenZold #242 üzenetére
Eddig se kellett. Én tavaly vettem új gépet négymagossal, 1.6 Ghz DDR3 RAM-mal, úgyhogy elég gyors. A VGA csak alaplapi, mert nem vagyok hc gamer. 75.000 volt a cucc. Normális videókarival mondjuk 110, és fut rajta minden. Ezt a pénzt az Xbox live-on egy hc gamer kb. egy év alatt elkölti (csak maga a live ~20 e pénz egy évre + 6-8 játék). Vagyis a Microsoft lényegében a hardware piac jelentős részét lenyúlná. És figyeld meg, még a sötétzöld dumát is be fogják nyomni, hogy ők milyen jók, hiszen nem kell milliárdnyi alkatrészt környezetpusztító módon legyártani, hanem ők OPTIMALIZÁLT TELJESÍTMÉNNYEL kiszolgálják a piacot, a FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS jegyében, MAXIMALIZÁLT FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNNYEL.
-
ddekany
veterán
válasz
ErosenZold #242 üzenetére
A központban kell, amit valahol te fizetsz ki... Igaz, nekik fajlagosan olcsóbb. Csak hát, na, tudjuk milyenek a szolgáltatók, szép lassan beszedik azt többszörösen. A másik, hogy még mindig nem kell 400e-es vasat venni. Főleg ha amúgy is van valami nem-nettop PC-d otthon, az, hogy játékra is jó legyen, nem nagy plusz költség amikor veszed... mondjuk +50e, mert erősebb CPU meg egy videókártya. Persze a Krájzisz nem futna rajta, de ráér akkor nyomni, mikor már pár éve kint van, és úgyis új gépet veszel. De ebben a témában lásd korábban. Gerjesztett igények és pszichés kényszerek... le kell őket küzdeni.
-
attila9988
őstag
válasz
ErosenZold #218 üzenetére
Te még mindig nem érted
Dehogynem. Azt kérdezted miért ne lehetne felhőben játszanom az említett játékokkal... erre én azt kérdeztem miért kellene?
De tényleg.... milyen előnyöm származna belőle?
-
ddekany
veterán
válasz
ErosenZold #216 üzenetére
"Csakhogy ez eddig is megvolt ha online játszottál.
Tudod ping idő."Egyrészt a mai online játékok nem úgy működnek, mint ezek a terminálos megoldások. Lásd pl. ezt a hozzászólásomat:
[link]Másrészt most azoknál a játékoknál is megjelenne a hálózati lag, amik nem többjátékos játékok.
Nekem továbbra is az a spurim, hogy ha erre ráharapnak a játékkészítők (nincs warez, könnyebb a felhasználóknak kipróbálni a játékokat, stb), akkor majd a játékok stílusa fog igazodni a lag meglétéhez, azaz pl. igazi reflex játékok nem lesznek (meg már amúgy is egyre kevésbé divatosak). Nem is az FPS ami igazán szar lehet laggal, hanem mondjuk egy Limbo szerű játék, vagy egy Solar Wolf.
-
attila9988
őstag
válasz
ErosenZold #213 üzenetére
Miért lenne felesleges?
Miért ne lenne? Egy kaland játék bármin elmegy, még akár egy netbookon is, bár azzal játsszon akinek két anyja van. Egy civ 4 úgyszint.... A ST2 -nél meg nem éppen előnyös ha a kép is a hálóról jön, illetve ha az egér nem pattan oda abban a pillanatban, ahova én akarom. Tudod a lagg a hagyományos multi esetében csak azokra a dolgokra vonatkozik, amiket feltétlenül át kell vinni a neten, nem az egész programra...
Tehát hol lenne itt az előny?
-
ddekany
veterán
válasz
ErosenZold #213 üzenetére
A sávszélesség még mindig nem elég lag ellen... Egy byte oda-vissza küldésénél is van hálózati lag.
-
attila9988
őstag
válasz
ErosenZold #210 üzenetére
Miért ne játszhatnád?
Az első kettő említettet (melynek egyike egy műfaj volt) játszhatnám, de felesleges... másképp fogalmazva: Miért játszanám?
A harmadik meg a lag miatt az őrületbe kergetne. -
ddekany
veterán
válasz
ErosenZold #161 üzenetére
"100 év és nem lesz erős otthoni pc"
Hát... 100 év múlva lehet már emberiség sem lesz, szóval ez, hogy lehet, hogy nem lesz gamer PC, elég könnyen "vállalható" jóslat...
"de úgyis ez lesz ha tetszik ha nem"
Vigyázzunk, sokan még mindig azt hiszik, hogy a vásárló dönt... Persze ők mind csak vásárlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest