Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ezek szerint még nem játszottál ingyenes játékokkal. Hidd el, az ingyenes gagyiért rengetegen fizetnek rendszeresen. Mert az emberek sokkal szívesebben adnak ki pénzt azért, amit szeretnek. Pláne nyugaton. Ingyenes német szerveren játékba bele merek kezdeni. Egy kis fejlődésért több ezer eurót is képesek kidobni. Biztos vagyok benne, hogy az ingyenes felhők is meg fognak jelenni, a flash-nél igényesebb játékokkal.
-
Depression
veterán
válasz
TazLeacher #265 üzenetére
És társai-hoz a PC-hez viszonyított magasabb játékár tartozik. (nem tudtam egy mondatba összehozni, hogy ne legyen hatmillió szóismétlés)
-
Depression
veterán
válasz
TazLeacher #261 üzenetére
Az xbox-szal (és társai) csak az a baj, hogy ugyanúgy van havidíj, és a játékok felára sem kicsi.
Nem, szerintem sem zseniális a cloud, és messze nem tökéletes. De a mostani élményem felért azzal, hogy lássak benne egy leendő versenytársat.A nem maximális grafikát (nem a tömörítést) meg azért értem meg, hisz egy kezdő vállalkozásról van szó, szinte semmi bevétellel, de hatalmas szerverparkkal és költségekkel. Amint beindul itt is a verseny, és már megtérültek a kezdeti hatalmas befektetések, lesz bővítés, és parkerősítés is.
-
Depression
veterán
Pont ezt írtam én is. A metro játszhatatlan. Az egér mozgásnak nagyobb a lagja, fps-re alkalmatlan itthonról. Viszont henteléses játék, mint pl. a LoTR, vagy az az orc-os, vagy akár a rally-s, teljesen jó. Azoknál szinte észrevehetetlen, hogy a világ másik oldalán játszol.
-
Depression
veterán
Nem ezt az összeget vetem össze. De az itt beillesztett képek sem az olcsó vid.karik minőségét mutatják. Mint ahogy fentebb írták is, 50k körül lehetne venni box-ot is. Annak is szebb a képe.
Viszont azokkal bajlódni kell. Nem tartom kizártnak, hogy a felhőben másfajta játékok lesznek az ászok, mintahogyan a tableteken/mobilokon sem PC szerű játékokat játszunk.
-
Depression
veterán
válasz
attila9988 #192 üzenetére
20/10-es netem van, a legolcsóbb, amit kaphatok, és jól működik.
A silány grafikát meg lehet emlegetni, de én vagyok annyira idős, hogy játszhattam olyan játékokkal, mint pl. a ping-pong fekete-fehér tv-n, és azzal is tök jól elvoltam, és voltam képes 140k-et kiadni egy 8800gtx-ért is. Hidd el, tisztában vagyok a dolgokkal.
Ha meglested volna az oldalt, vagy csak elolvasod az itt lévő kommenteket, láthatod, hogy van örök vásárlási lehetőség is, mellette meg bérleti díj 3-5 napra.
Az én gépem képes idle-ben futtatni a metro2033-at.
-
Depression
veterán
Én szúrtam el valamit, vagy az onlive-on tényleg nem lehet vásárolni semmit?
-
Depression
veterán
Nem játszom fps multival, így nem is igazán értek hozzá, de ha már te írtad, hogy ketten vagytok egy szobában, akkor ott ezek az infók nem ugyanúgy a neten keresztül vándorolnak ugyanazzal a lagmennyiséggel? Tehát neked gyönyörűen kiszámolja a géped a szép grafikát, és 1 képkocka alatt le is lövöd a másikat, miközben 5 képkockával később érkezik meg az info a gépedre, hogy a másik egy képkockával hamarabb lelőtt, minthogy te megnyomhattad volna a lövés gombot?
Feltételezem tehát, hogy a multi fps-eknél ugyanúgy létezik ez a jelenség, mint a felhőben.
-
Depression
veterán
válasz
BlackPriest #122 üzenetére
Csak ugye mindkettő jelentősen fejlődik. Nekem már most megadatik a felhő használata, és ennek örülök is, bár ezt mindentől függetlenül sem fogom gyakran használni.
De néhány év múlva a net is eléri azt a szintet, hogy ne 20%-nak legyen elérhető, hanem akár 50-60%-nak alternatíva legyen.Na meg a piac is a laptopok felé mozdult el, a hagyományos számítógépek a kihalás felé tartanak.
Meg azt is meg lehetne nézni, hogy egy átlag/igényesebb gamer mennyi pénzt költ hardverre játékonként. Nagyon-nagyon nem gazdaságos. Pontosan tudom, milyen az, hisz én is képes voltan minden komolyabb játékért komplett gépet cserélni.
-
Depression
veterán
Így van! A HC gamereknek megmarad a szebb látvány. Viszont az a tábor, amit most már én is képviselek, sosem fog kiadni 50-100k Forintot egy videókártyára. És jelenleg ez a képminőség, amit az onlive biztosít, messze túlmutat az integrált 4250-esem teljesítményén. Sőt! Helyesbítek, ezen játékok jelentős része el sem indulna az én gépemen. Tehát a felhős játék eljut olyan emberekhez is, akik egyébként nem tudnának játszani. Tovább egszerűsödik a helyzetem azáltal, hogy (mint már írtam) mivel hamar megunok egy-egy játékot, meg sem kell vennem, kibérelhetem néhány napra jelentősen olcsóbban, mintha megvenném.
-
Depression
veterán
Na, kipróbáltam, kb. 5 percet játszottam a gyűrűk urával onlive-on.
1366-ban küldte, a lag pedig összesen nem volt fél másodperces.
Nem is olyan rossz. Igaz 24''-on 1920x1200-as felbontásnál teljes képernyőn nem volt tökéletes a látvány, de ablakban szép volt, és teljesen játszható.Az itt szidalmazók miatt kicsit félve kezdtem bele, azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz.
De most már egyet értek a címmel: Felhőben játszani jó!
(Persze fps-nél a max. fél másodperc idegesítő lehet, de a többinél hamar rá lehet hangolódni)
-
Depression
veterán
válasz
BlackPriest #81 üzenetére
Hatalmas szerverparkok építése jelentősen nagyobb bevétellel kecsegtetnek, mint az otthoni gépekbe diszkrét videókártyák.
És végre kihagyható lesz a directX, jobb lesz a kihasználtság, jobb lesz az optimalizáltság, azaz kevesebb erőforrás kell a driverekhez.Persze nem jövőre lesz ez, és nem is a hardcore játékosoknak fog ez javulást jelenteni.
Viszont ha megjelennek a csak szerveren játszható játékok, akkor ugye a fejlesztőknek is könnyebb lesz optimalizálni.
-
Depression
veterán
Van gagyi pc-m, meg gagyi laptopom. Egyikre sem költök, pláne nem veszek box-ot, nem fizetek oda is havidíjat, meg még vegyem meg a játékokat is pc-hez képest hatalmas felárral, miközben egyetlen játék sem köt le hosszú távon. Viszont játszok mindenfajta gagyi online játékokkal. Tehát ez az én általam kedvelt játékformát emelheti más szintre.
És mindezt úgy írom, hogy kb. 8 éven keresztül fixen 300k Forint felett tartottam a gépem értékét. De mára már nem érdekel, nem akarok már költeni hardverre, se foglalkozni a géppel, se telepítgetni, se karbantartani, se driverek után leselkedni.
-
Depression
veterán
Meddig lesz ez ingyenesen kipróbálható? És egy-egy játékkal mennyit lehet játszani? (nem vagyok most gép előtt) Tehát én a crysis 2-t végigtudnám vinni ingyen FullHD-ban egy integrált ati4250-nel?
Várható diablo 3 felhőben? Mert akkor el is felejtem a gépfejlesztést egy életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest