- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
attila9988 #248 üzenetére
Ja, nekem is úgy tűnik, hogy egyelőre erre számíthatunk.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
attila9988 #217 üzenetére
Egy kaland játék bármin elmegy?
Te még mindig nem érted
-
ErosenZold
senior tag
válasz
attila9988 #212 üzenetére
Miért lenne felesleges?
Egy 10 éves notebook-on is tudod játszani ill. ha van értelmes sávszéled lagg sincs, hol itt a probléma?
-
ErosenZold
senior tag
válasz
attila9988 #200 üzenetére
Miért ne játszhatnád?
-
válasz
attila9988 #197 üzenetére
sztem egy 80/20-as neten már elég szépen mehet, ha elég közel vagy a hubhoz - és akkor esélyes, hogy közel legyél a hubhoz, ha sok hub van. ez az ipar még igencsak a felfutó szakaszában van, lesz ez még sokkal jobb is.
Az "örökbe megkapom ha kifizetem" meg azért nem igaz, mert ha becsődöl az onlive, elvesztem a játékom.
Ez pl. a Steamre is igaz ám! Sőt, ha elterjed az "Internet connection is needed to play this game" típusú görénység, akkor a dobozos játékokra is állni fog.#198 ddekany: de végső soron idetartozik, mert azt feszegeted, hogy egy tudatosabb felhasználói magatartás hogyan tudja aláásni a cloud gaming business case-ét
vagy legalábbis a business case egyes ágait - én pl. simán elképzelhetőnek tartom, hogy az ilyen Crysis 2 típusú rágógumikkal ilyen módon fogok játszani 1-2 éven belül. a jobb, időigényesebb játékokat meg megveszem, amikor lement az áruk, és játszom velük lokálisan. vagy ilyesmi.
-
Depression
veterán
válasz
attila9988 #192 üzenetére
20/10-es netem van, a legolcsóbb, amit kaphatok, és jól működik.
A silány grafikát meg lehet emlegetni, de én vagyok annyira idős, hogy játszhattam olyan játékokkal, mint pl. a ping-pong fekete-fehér tv-n, és azzal is tök jól elvoltam, és voltam képes 140k-et kiadni egy 8800gtx-ért is. Hidd el, tisztában vagyok a dolgokkal.
Ha meglested volna az oldalt, vagy csak elolvasod az itt lévő kommenteket, láthatod, hogy van örök vásárlási lehetőség is, mellette meg bérleti díj 3-5 napra.
Az én gépem képes idle-ben futtatni a metro2033-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest