Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
azt se feledd h minél jobbak lesznek a játékok grafikailag annál jobb internet kell h átvigye azt a minőséget, még 10 év múlva se lesz alap 1 100 megás net a legkisebb településeknél....
sok a bizonytalanság ezzel a felhővel és ezt sosem fogják megoldani, nem fog megbukni csak más területen fogják alkalmazni...
na meg ugye a pénz, így nem keresnének annyit mint most h viszik a 100 ezres vga-kat mint a cukrot (kis túlzással)
és a lag nem csak a hc gamereket fogja zavarni, 1 átlag felhasználót is zavar és felfogja tenni a kérdést h miért késik minden gombnyomásom -
fatallerror
addikt
válasz
Aprósólyom #63 üzenetére
miért lenne ugyanolyan áron? meg mi az ugyanolyan, minden pc más összegű, nem értem
-
fatallerror
addikt
miért jó ez a hw gyártóknak? sokkal kevesebbet fognak keresni a felhővel.. ha mindenki csak pár 10 ezres gépet vesz v még azt sem mert táblagéppel játszanak v nem tudom akkor a felhőszerverek nem hiszem h pótolják ezt a bevételt, mert felhasználó az több lesz mint felhőszerver... több millió játékos fog venni 50 ezerért gépet a 150-200e helyett, ezt nem fogják fedezni a felhőszerverek sem az előfizetési díj, vagy én nem értem ezt az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest