- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
a nem túl sok féle vas csak annyit jelent, hogy vagy radeon, vagy geforce. tehát a fele a potenciális szívás, de attól még ott van. és persze jó, hogy nem gizikének kell háromszor újrahúznia a windowsát (feleslegesen), de ettől még day #0 gaming nem lesz. ha az a cél, hogy a launch körüli nehézségeket elsimítsuk, esetleg kis extra idő árán, akkor tud működni.
a fix HW minden bizonnyal jönni fog, ez abszolút helytálló meglátás, de azt nem gondolom, hogy nagyon hamar. én először csodálkoztam, hogy miért nem konzolos megközelítésű a dolog, lehet, hogy technikai akadálya van. vagy esetleg az exkluzívokhoz ragaszkodó Sony / MS párosnak nem tetszett a gondolat. who knows.
annyi viszont biztos, hogy a PC-s diverzitás nem tetszik senkinek - és hogy őszinte legyek, maximálisan meg is tudom érteni őket... -
szerintem a legfrissebb game-ekhez a cloud sem lesz ideális, mert a driver problémák ott is meglesznek, ráadásul ott az upgrade sem annyira egyszerű.
nekem tetszik ez a cloud gaming elgondolás, de szokás szerint meg kell találni, mire jó és mire kevésbé - nem lesz minden játékhoz megfelelő (minél kevésbé casual egy game, annál kevésbé érdemes cloudozni vele szerintem), és nem is minden típusú játékosnak lesz alkalmas. emellett viszont örömteli, hogy van alternatívája a desktop gamingnek, és a drága HW vásárlásának.
PS: az input lag pedig sztem lecsökkenthető a megfelelő szintre - anandék mérései szerint 100ms körül van a mágikus határ.
-
válasz
attila9988 #197 üzenetére
sztem egy 80/20-as neten már elég szépen mehet, ha elég közel vagy a hubhoz - és akkor esélyes, hogy közel legyél a hubhoz, ha sok hub van. ez az ipar még igencsak a felfutó szakaszában van, lesz ez még sokkal jobb is.
Az "örökbe megkapom ha kifizetem" meg azért nem igaz, mert ha becsődöl az onlive, elvesztem a játékom.
Ez pl. a Steamre is igaz ám! Sőt, ha elterjed az "Internet connection is needed to play this game" típusú görénység, akkor a dobozos játékokra is állni fog.#198 ddekany: de végső soron idetartozik, mert azt feszegeted, hogy egy tudatosabb felhasználói magatartás hogyan tudja aláásni a cloud gaming business case-ét
vagy legalábbis a business case egyes ágait - én pl. simán elképzelhetőnek tartom, hogy az ilyen Crysis 2 típusú rágógumikkal ilyen módon fogok játszani 1-2 éven belül. a jobb, időigényesebb játékokat meg megveszem, amikor lement az áruk, és játszom velük lokálisan. vagy ilyesmi.
-
nocsak, örömmel látom, hogy nálunk is megjelentek ezek! kipróbáltam mindkettőt (25/1.5-ös net), tapasztalatok:
gaikai: a dead space 2 egészen jól ment, játszható volt, bár a szépnek nem volt mondható. több grafikailag igényes játékot nem tudtam kipróbálni, mert azt állította, hogy nem elég gyors a netem (viszont a spore így is elindult - fura).
jól látom, hogy ez még nem kereskedelmi termék?onlive: dirt3-at és fear3-at néztem, grafikailag mindkettő csapnivaló volt, és a framerate-nek nem sok köze volt a 60-hoz. a dirt3 játszható maradt, a fear3-ban elég nehéz volt célozni.
viszont ha egyszer normális sebessége lesz, akkor van benne fantázia - többféleképpen is lehet fizetni egy játékért (pl. 3-day, 5-day, full), és havi előfizetéses csomagok is vannak. érdekes lesz 8-10 hónapon belül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest