- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starchm
őstag
válasz
wizzgeri #1788 üzenetére
Engedné, aex tudja is, legalábbis a 7.1 tudta, csak ott azért nem használtam, mert nem mozgott és ha beleégett volna a kijelzőbe akkor ideges lettem volna.
Fölösleges story/tipp: Ha van eszed, akkor mikor töltöd a suliba a telefont ne vedd ki a tokból és tedd le a pad szélére, mert véletlen megrántod és leesik és széppé változik mint ez
-
kymco
veterán
válasz
wizzgeri #1736 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Az nfc hiánya nekem is fáj egy kicsit, a korábbi telefonomon volt, pedig az nem volt olyan nagy szám, de mivel nem használtam, a vásárlásnál nem számított. De most úgy látszik, kezd itthon is beérni, szvsz a következő telefonom nfc-s lesz.
A gps és a kamera viszont szuper jól sikerült. Az amoled is bejött...
A cég nem szűnt meg, összeolvadt a lenovo motorola részlegével, ami talán nem is olyan rossz hír, főleg, hogy látjuk, hogy van support is. Az tény, hogy több zuk nem lesz. De egy új xiaomi modell sem segít a korábbi xiaomi modell supportján. Ezért ezt nem bánom... Egyébként is a "zuk" név egy kicsit vicces a múlt rendszert is megélt emberek számára. A motorola jobban cseng... még mindig. -
Starchm
őstag
válasz
wizzgeri #1652 üzenetére
Aex talán az egyik legközelebbi a google által kiadott stock droidhoz, a zuitól messze áll, sokkal jobb.
Aex 8.0-ás xda-s threadbe kéne olvasnod a bugokról, mert én nem tapasztalok egyet se, vagy csak én nem használok bugos dolgokat
Szerk:
a oreos zuitól se várok túl sok újdonságot, majd ha kijön megnézem mit tud. -
Starchm
őstag
válasz
wizzgeri #1649 üzenetére
Speciel én alfa verziós aex oreo-t használok xda-ról. Daily driverként is elég stabil ahhoz képest, hogy még alfás maximum az aksija picit gyenge, de nagyon jól szuperál.
A gyári romnál vicceskedni kell az értesitésekkel, de :
Stock romként a 3.1-es zui a legújabb ami még 7.0-ás, de hamarosan érkezhet egy 3.5-s zui ami már oreo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged