- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
az alaplapját terveztem én. a RAM-mal, ROM-mal, hálókártyával és hangkártyával társított ARM procis SOM2416-II modult valamint a SIM900-as GPRS modemet és a SIM18-as SiRF4-es GPS vevőt készen lehet kapni, ezekkel nincsen értelme egyedileg szórakozni olyan olcsók. lényegében a köztes összeköttetést és jelszintillesztést, tápokat és a ki/bemeneti csatlakozókat kellett nekem köréjük terveznem, de itt már nincsen olyan mértékű órajel ami gondot okozna, valamint elég a 2 rétegű nyák így épp ésszel át lehet látni, és értelmes pénzért le is lehet gyártatni itthon
-
Peter789
senior tag
bő 900 pénzért házhoz hozza a postás:
20 cm 44 Pin Female to Female Mini IDE Cable for PC
a hagyományos IDE-hez képesti +4 láb azért van, mert azon kapja a tápot - kérdés hogy az alaplap ad e rajta eleget - nem lehetetlen hogy csak flash SSD-hez méretezték - ebben az esetben a kiosztásra rá kell guglizni és elvágni azt a 2 szálat és kívülről adni neki tápot...
-
-
-
-
jlazlo
csendes tag
(#54) gold007 válasza Male (#51) üzenetére
...igen, az a 44pines az egy mini IDE csati, csak nem tudtam sehol szerezni hozzá kábelt ezért nem raktam bele noti vinyót(meg az nagyobb helyet is foglal) eddig nem volt vele semmi gond 3 hónap alatt, de ha lesz akkor szerzek egy kisebb noti vinyót és át"ghostolom" rá...Pedig létezik, 2.5-ről 3.5-re nézd csak:
Itt van pár darab elérhetősége, ha még kellene...
Ide átalakító 2.5 3.5 -
.mf
veterán
Ja, még egyvalami. Az xp-vel vigyázz, lehet, hogy a logok (sok felülírás) gyorsan tönkreteszik a CF-kártyát. Előző mhelyemen készítettünk néhány kísérleti eszközt, amik CF-kártyán lévő debianról futottak. Hiába szedtek le róla mindenfélét, még így is gyorsan tönkretette őket.
Helyette XP embeddedet vagy újabb megfelelőjét javaslom.
-
BiP
nagyúr
jogos. Csak annyira megszoktam, hogy olyan gépekhez kell drivert keresnem, amit nem lehet/nincs kedvem szétszedni, ezért alapból szoftveres megoldásban gondolkodtam.
Kár, hogy nem megy egyikkel sem. Akkor nincs tippem.Más: Ha valahol olcsón be tudsz szerezni pl. egy 15-ös TFT-t, azt lehet, hogy érdemes lenne, és akkor még kevesebb helyet foglalna a gép.
szerk: (#45) gold007 : Ja, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest