- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
az alaplapját terveztem én. a RAM-mal, ROM-mal, hálókártyával és hangkártyával társított ARM procis SOM2416-II modult valamint a SIM900-as GPRS modemet és a SIM18-as SiRF4-es GPS vevőt készen lehet kapni, ezekkel nincsen értelme egyedileg szórakozni olyan olcsók. lényegében a köztes összeköttetést és jelszintillesztést, tápokat és a ki/bemeneti csatlakozókat kellett nekem köréjük terveznem, de itt már nincsen olyan mértékű órajel ami gondot okozna, valamint elég a 2 rétegű nyák így épp ésszel át lehet látni, és értelmes pénzért le is lehet gyártatni itthon
-
Peter789
senior tag
tervben van a dolog... ennek az első verziónak hamar ki is derült pár hibája, de ezeket majd javítom, picit át is tervezem néhány más felmerült szempont alapján, és tervezem hogy "piacra dobom" majd...
azért csináltam végül sajátot, mert vadásztam ebayen és mindenféle kínai oldalakon, de még csillagászati áron se találtam olyan fejlesztői készletet ami mindent tudott volna úgy ahogyan én azt elképzeltem: egyetlen mobilmodemes + GPS-es készletet sem találtam, max olyat amihez külön modulként lehet illeszteni - de akkor már megint ugyanott tartok, mintha egy USB-s openwrt-s routerből építettem volna karácsonyfát...
-
Peter789
senior tag
hamarabb elkészül, ha magadnak építed
az ötlettől a beindításig kb 1.5-2 hónap telhetett el - vagy 5 hetet vártam a postásra / vámosokra, és közben folyamatosan faragtam, tökéletesíttem a nyáktervet... ezen már van mobilmodem és gps is, és így is lötyög a bruttó 0.64 literes, 16x10x4 centis fémdobozában
-
Peter789
senior tag
bő 900 pénzért házhoz hozza a postás:
20 cm 44 Pin Female to Female Mini IDE Cable for PC
a hagyományos IDE-hez képesti +4 láb azért van, mert azon kapja a tápot - kérdés hogy az alaplap ad e rajta eleget - nem lehetetlen hogy csak flash SSD-hez méretezték - ebben az esetben a kiosztásra rá kell guglizni és elvágni azt a 2 szálat és kívülről adni neki tápot...
-
Peter789
senior tag
AIDA? nem egyszerűbb megnézni hogy mi van a csippre írva?
hang: soundmax csippel jártam úgy, hogy az intel szokásához híven csak egy ősöreg elavult driver csomagot kínálta a D201GLY lapon lévő AD1888-hoz, és hiába találtam más alaplaphoz szánt, szintén AD1888-as csomagot, az nem települt fel. a hiba oka, hogy bár a VEN és DEV ID azonos, de a SUBSYS ID nem szerepelt a drivercsomag inf fájljában > nézd meg az eszközkezelőben, hogy mi a VEN, DEV, SUBSYS ID és az inf-ben írd át valamelyik sort (amelyikben a VEN és DEV stimmel) ez alapján. ha szerencséd van, települ és megszólal vele! ha peched, akkor települ de valami nem stimmel, pl nincsen hang, vagy valamelyik hangerőszabályzó csúszka nem jól viselkedik, ilyenkor próbálj meg egy másik sort átírni és úgy telepíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged